Search

Slimme elektrische rolgordijnen

Ga voor optimaal gebruiksgemak en kies voor de elektrische rolgordijnen van Smartblinds. Stel jouw elektrische rolgordijnen volledig naar wens samen via de handige configurator. Geef de maten van je raam door, kies de juiste montage en vul de rest van je wensen in. Kies aan het eind van de configurator de motor die bij je gebruikswensen past, en wij leveren je Smartblinds snel bij je thuis!

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische rolgordijnen van Smartblinds

Met elektrische rolgordijnen van Smartblinds ben je verzekerd van optimaal gebruiksgemak. De automatische rolgordijnen zijn namelijk voorzien van de meest geavanceerde motoren in de markt, waardoor koppelen met domotica systemen of connecten met je smart home platform een eitje wordt! Bij de keuze voor de motor van je rolgordijn heb je 2 opties: de Motionblinds Bluetooth motor voor elektrisch bedienen en koppeling met domotica systemen, en je hebt de Eve Motionblinds Matter motor, voor de verbinding met smart home platformen via Matter. Met name deze laatste motor opent voor jouw elektrische rolgordijnen een wereld aan bedieningsmogelijkheden.

electrische rolgordijnen

Ik wil mijn elektrische rolgordijnen bedienen via:

Automatische rolgordijnen met een draadloze smart home motor

De Eve MotionBlinds Matter motor is volgens Smartblinds de beste optie voor je elektrische rolgordijnen. Deze motor is draadloos en daarnaast voorzien van het zogeheten Matter protocol, wat koppeling met de bekendste smart home platformen ter wereld super makkelijk maakt. Het koppelen van je elektrische rolgordijn is super makkelijk. Scan de Matter QR-code aan het koord van je rolgordijn via de smart home app van het platform dat je wilt gebruiken, en je kunt starten met het automatiseren van je Smartblinds.

Let op: voor het koppelen met smart home is een juiste smart hub vereist. Welke dat zijn, leest je op de koppelen met smart home pagina.

elektrisch rolgordijn

Talloze voordelen van een elektrisch rolgordijn

Een elektrisch rolgordijn heeft vele voordelen. Een van die voordelen is bijvoorbeeld dat een automatisch rolgordijn de veiligheid van je huis kan verhogen. Inbraak of diefstal komt vaak voor wanneer de bewoners van het huis niet thuis zijn. Door je elektrische rolgordijnen te automatiseren via timers en scènes kun je bij inbrekers de indruk wekken dat er wel iemand aanwezig in huis.

Een ander voordeel van elektrische rolgordijnen van Smartblinds is dat je slim om kunt gaan met de temperatuur. Met name met een elektrisch verduisterend rolgordijn kun je licht en warmte op de juiste momenten blokkeren of juist wel in huis laten. Zo kun je 's zomers een warmte weren en isoleren en laat je in de winter juist de warmte naar binnen via de ramen. Via deze principes bespaar je een hoop energie en dus ook geld!

elektrische rolgordijnen

Een elektrisch rolgordijn op maat

Om bovenstaande voordelen goed te kunnen benutten, is het belang om elektrische rolgordijnen op maat te bestellen. Met maatwerk kun je nadelen zoals lichtkieren minimaliseren. Bij Smartblinds kun je jouw elektrische rolgordijnen heel eenvoudig op maat samenstellen. Meet het venster van je raam op en geef de maten door in de configurator op de website. Vervolgens kun je de rest van jouw rolgordijn volledig naar wens samenstellen. Binnen 5 tot 10 werkdagen wordt jouw elektrische rolgordijn op maat bij jou voor de deur afgeleverd! Voor de keuze van de juiste stof voor je elektrische rolgordijn kun je heel eenvoudig en volledig kosteloos kleurstalen bestellen!

Elektrische rolgordijnen foto's van klanten

elektrische rolgordijnen op maat
rolgordijn elektrisch
automatische rolgordijnen

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN

Hoe werkt een elektrisch rolgordijn?

Een elektrisch rolgordijn wordt aangevoerd door een motor die zich in de buis van het rolgordijn bevindt. Door de slimme motor te koppelen aan je smart home, kun je het elektrische rolgordijn van een afstand via je telefoon bedienen. Hierdoor kan het rolgordijn automatisch op en neer bewegen, zonder dat jij het rolgordijn hoeft aan te raken. Ook zijn er andere bedieningsmogelijkheden, zoals het bedienen met spraakopdrachten en het trekken aan een handmatig pull-koord.

Hoe meet ik de maten voor mijn elektrische rolgordijn op?

Door simpelweg de breedte en hoogte van het venster van je raam op te meten, kom je bij de juiste afmetingen voor jouw elektrische rolgordijnen. Op de pagina alles over rolgordijnen vind je meer informatie over het opmeten en installeren van je elektrische rolgordijnen.

Hoe installeer je een elektrisch rolgordijn?

Doordat de elektrische rolgordijnen een motor hebben die verstopt zit in de buis, is de installatie van je elektrische rolgordijn hetzelfde als bij die van een normaal rolgordijn. Afhankelijk van de keuze voor een cassette of zijsteunen, kan de installatie verschillen. Voor meer informatie en handleidingen voor het installeren van je elektrische rolgordijnen, kun je op de link klikken.

Hoelang kan ik met een volle accu?

De motoren van Smartblinds slimme rolgordijnen bevatten een duurzame accu, die erg lang mee kan. Uitgaande van het per dag 1 keer openen en sluiten van het elektrische rolgordijn zal je het ongeveer 2 keer per jaar op moeten laden. Bij minder gebruik zal je batterij dus langer meegaan, en bij het vaker gebruiken zul je het elektrische rolgordijn dus een keer vaker op moeten laden. De accu zelf laadt je binnen 8 uur weer volledig op.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!