Search

Slimme verduisterende rolgordijnen

Bereik optimale verduistering en privacy met de verduisterende rolgordijnen Smartblinds. Deze verduisterende elektrische rolgordijnen zorgen voor volledige lichtregeling, waardoor ze ideaal zijn om een verduisterde kamer te creëren. Met onze selectie zonwerende rolgordijnen tover je je ruimte moeiteloos om in een oase van rust. Ervaar het gemak en de functionaliteit van onze elektrische verduisterende rolgordijnen en geniet van de perfecte sfeer met één druk op de knop.

50 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

50 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Begin je dag goed

Met elektrische verduisterende rolgordijnen van Smartblinds geniet je van volledige verduistering en de best mogelijke privacy. Onze slimme rolgordijnen zijn ontworpen om het daglicht volledig te blokkeren, waardoor ze perfect schikken als raambekleding in de badkamer of slaapkamer! Zorg met verduisterende rolgordijnen voor een comfortabele, rustige en verduisterde slaapomgeving en word wakker met de inval van natuurlijk licht, wanneer jouw rolgordijn is ingesteld om 's ochtends automatisch te openen op het moment dat jij gewekt wilt worden. Stel een timer in op je rolgordijn, en wordt wakker van het natuurlijke licht in je kamer in plaats van een piepende wekker! Wanneer je wakker wil worden is volledig aan jou! Stel per dag timers en scènes in wanneer jij wilt dat je rolgordijn opent of sluit!

Eenvoudige installatie en gebruik

Slimme verduisterende rolgordijnen zijn super gemakkelijk te installeren en te bedienen, zodat je eenvoudig op ieder moment zonlicht kunt blokkeren en privacy kunt creëren. Het gemak van onze verduisterende rolgordijnen is dat je altijd de touwtjes in handen hebt. Met 1 vingerveeg heb je de volledige controle over je raambekleding. De installatie van je zonwerende rolgordijn kan per smart home platform verschillen. Om te bekijken hoe de installatie met jouw favoriete smart home platform in zijn werk gaat, kun je naar onze compatibiliteit pagina kijken!

Een betere nachtrust met verduisterende rolgordijnen

De slimme verduisterende rolgordijnen van Smartblinds zijn ontzettend populair in de slaapkamer. De volledig verduisterende rolgordijnstoffen zorgen voor een perfect slaapklimaat. De mogelijkheid om timers in te stellen zorgen voor een natuurlijk wekkingsproces, waardoor je geen last meer hebt van die vervelende wekker. Heb liever geen volledige verduistering in ruimtes als bijvoorbeeld de woonkamer of keuken? Dan kun je voor lichtdoorlatende rolgordijnen gaan.

Rolgordijn verduisterend slaapkamer

Een unieke zon- en warmtewerende achterkant

Onze verduisterende rolgordijnstoffen zijn ontworpen om uitzonderlijke zon- en warmtewering te bieden. Dit draagt niet alleen bij aan het thermisch comfort in de ruimte, maar hiermee kun je het hele jaar door flink besparen op je energierekening. De elektrische verduisterende rolgordijnen zijn volledig zonwerend en reflecteren het inkomende zonlicht en de warmte die dit meeneemt. Hoewel er aan de zijkanten van je warmtewerende rolgordijnen kleine lichtkieren kunnen ontstaan, heeft dit minimale invloed op de blokkering van zonlicht en warmte. Geniet dus van een aangenamere temperatuur in huis en een lagere energierekening met onze verduisterende rolgordijnen met reflecterende coating aan de achterzijde.

verduisterende warmtewerende rolgordijnen

Meer privacy met verduisterende rolgordijnen

Zorg voor een veilige en privé sfeer in huis met verduisterende elektrische rolgordijnen. Logischerwijs is het niet mogelijk om door de verduisterende rolgordijnen heen te kijken, waardoor je in huis een gevoel van veiligheid en afzondering van de buitenwereld creëert. Sluit je rolgordijnen, ontspan en geniet van quality time achter de bescherming van je slimme verduisterende rolgordijnen!

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!