Search

Comfort rolgordijn

 
Creëer de ultieme sfeer in huis met onze lichtdoorlatende óf verduisterende Comfort rolgordijnstof!
Kortingen worden verrekend in de winkelwagen
Gratis Staal Aanvragen
Gratis Staal Aanvragen
Gratis verzending van alle bestellingen
Handige installatie instructies
Gratis Smartblinds meetverzekering
Vrijblijvend advies van onze adviseurs

Je kunt kiezen om je rolgordijnen in het venster of op het venster te monteren. Als je het rolgordijn op het venster hangt, is het gemonteerd op de muur en komt het over het venster te hangen met overlap aan beide zijdes.

 1. In het venster
 2. Op het venster

Onze producten worden volledig op maat gemaakt. Vul de gewenste breedte en hoogte van je rolgordijn in en wij regelen de rest. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met eventuele marges, die calculeren wij zelf in. Let op! Voor je begint met meten, let op eventuele obstakels zoals deur- en/of raambeslag dat uitsteekt, verwarmingsbuizen of naar binnen draaiende deuren en ramen.

Weten hoe je moet inmeten? Bekijk onze inmeetinstructies!

 1. Optie A: Afmetingen bepalen voor montage in het venster
  Wil je jouw Smartblinds in het venster monteren? Meet de breedte aan de bovenkant van het venster en meet de hoogte in het midden van het venster. Let op! Wij leveren het rolgordijn met een reductie van 1,5 mm aan beide kanten. Geef de exacte maat van je venster aan en wij zorgen ervoor dat het rolgordijn daar precies tussen valt. Doe dus zelf geen reducties! Houd daarnaast rekening met een systeemhoogte van 10 cm i.v.m. eventuele obstakels zoals naar binnen draaiende deuren en ramen.
 2. Optie B: Afmetingen bepalen voor montage op het venster
  Wil je jouw Smartblinds op het venster monteren? Meet dan de breedte en hoogte van het venster, met een kleine overlap. Wij adviseren een overlap van 5 cm aan beide zijkanten. Tel dus in totaal 10 cm op bij de breedtemaat. Om de hoogte te bepalen, tel je 10 cm (hoogte van systeem) bij de hoogte van je venster op. Wil je dat het rolgordijn aan de onderkant verder doorloopt? Bepaal dan zelf hoeveel extra centimeters je in de hoogte wilt.

Als je op zoek bent naar raambekleding is het belangrijk vooraf te bepalen welke transparantie je wilt in bepaalde ruimtes. In slaapkamers is bijvoorbeeld meer verduistering gebruikelijk dan in de woonkamer. De stoffen van Smartblinds zijn onder te verdelen in drie verschillende transparanties:

Verduisterend

Lichtdoorlatendheid: geen – Licht van buiten wordt volledig tegengehouden en krijgt niet de mogelijkheid ruimtes te verlichten.

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatendheid: beperkt – Licht van buiten wordt belemmerd, maar niet volledig geblokkeerd.

Transparant

Lichtdoorlatendheid: volledig – Licht van buiten vindt haar weg naar binnen, maar de stof biedt wel de gewenste privacy.

Je rolgordijnen moeten natuurlijk passen bij je interieur. De kleur en uitstraling van stoffen en materialen kan vanaf een beeldscherm soms afwijken van de realiteit. Twijfel je over een kleur en weet je niet zeker of het de stofkleur is die je zoekt? Vraag dan gratis onze stalen aan en beoordeel het thuis!

Onze systemen zijn in twee maten verkrijgbaar, namelijk klein en groot. Het kleine systeem is geschikt voor rolgordijnen van klein tot gemiddeld formaat. Bij grote formaten rolgordijnen is enkel een groot systeem mogelijk. Ons advies is om te beginnen met het samenstellen van het rolgordijn voor je grootste venster in huis. Als blijkt dat je voor dit rolgordijn enkel een groot systeem kunt kiezen, raden we het aan dit voor de rest van je Smartblinds ook te doen. Op deze manier voorkom je dat je meerdere Smartblinds in huis hebt hangen met afwijkende systemen. Is je grootste product ook geschikt voor een klein systeem? Kies dan zelf de systeemgrootte die jij het mooist vindt.

Hieronder vind je de systeemhoogte van de verschillende systemen, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het bestellen. Monteer je jouw product in het venster, maar heb je een raam welke naar binnen openslaat? Dan kun je hiermee controleren of je hiervoor genoeg ruimte hebt.

Systeemhoogte

 • Zijsteunen klein: 6,6 cm
 • Zijsteunen groot: 9,1 cm
 • Cassette klein: 7,8 cm
 • Cassette groot: 10 cm

Voor het rolsysteem van je rolgordijn heb je bij Smartblinds keuze uit twee verschillende types:

Zijsteunen

 

Cassette

 

Handbediend product aan je bestelling toevoegen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Onze systemen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart.

Kleurinformatie:

 • Wit = RAL 9003
 • Grijs = RAL 7004
 • Antraciet = RAL 7016
 • Zwart = RAL 9011

Door een motorzijde te kiezen bepaal je aan welke kant je je Smartblinds wilt bedienen en opladen. Kies je voor links, dan bevindt de motor, de pull-bediening en de oplaadport zich aan de linkerzijde van het product. Wil je dat dit aan de rechterzijde zit? Kies dan voor rechts.

Hier kun je een referentie voor je samengestelde rolgordijn invullen. Zo weet je straks precies welk product voor welk venster in je huis is!

product mobile gallery placeholder
product mobile gallery placeholder
product mobile gallery placeholder
Comfort collectie
Onze Comfort collectie bestaat uit rolgordijnstoffen met een wolachtige uitstraling en is beschikbaar als lichtdoorlatende én verduisterende variant. De stof is gemaakt van gerecycled garen en is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren.
Onderdeel van een veilig en verbonden smart home ecosysteem
Eve MotionBlinds
Apple
THREAD
Bluetooth
De slimme raamdecoratie van Smartblinds bevat een Eve MotionBlinds motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat onze slimme raamdecoratie optimaal samenwerkt het smart home platform van Apple: Homekit. De aanschaf van een of andere dure bridge is hiervoor niet nodig, want Smartblinds werken rechtstreeks samen met jouw HomeKit devices!
Lichtdoorlatende Comfort collectie
De lichtdoorlatende Comfort rolgordijnstof voorziet iedere woning van een prettige gefilterde lichtinval en zorgt tegelijkertijd voor de gewenste privacy. Je rolgordijn met onze lichtdoorlatende Comfort stof bestel je geheel op maat. Vul de afmetingen in tijdens het samenstellen van jouw rolgordijn en wij gaan voor je aan de slag. Voor je het weet, heb jij je op maat gemaakte slimme rolgordijnen met lichtdoorlatende Comfort stof in huis.
Verduisterende Comfort collectie
Met de verduisterende stoffen in onze Comfort collectie voorzie je iedere ruimte van verduistering en de gewenste privacy. De verduisterende Comfort stof weerkaatst 100% van de inkomende warmte en licht, waardoor je een aangenaam binnenklimaat in huis creëert. De verduisterende Comfort stofcollectie is met name ideaal voor in de slaapkamer.
banner
Eenvoudig te bedienen
Het installeren van je slimme rolgordijnen is binnen no time geregeld en het bedienen is enorm eenvoudig. Zelfs door je eventuele oppas, schoonmaakhulp of andere niet thuiswonenden.
banner
Alledaags gemak
Meer comfort en alledaags gebruiksgemak in huis met de elektrische rolgordijnen van Smartblinds. Maak het jezelf makkelijker door dagelijkse routines te automatiseren en zo meer tijd over te houden voor de dingen die je echt leuk vindt.
banner
Veiligheid eerst
Minder zorgen door kind- en diervriendelijke rolgordijnen. Daarbij een woning die altijd bewoond lijkt. Door middel van automatisering zorg je voor extra veiligheid. Ook als je niet thuis bent.
 

Functies en specificaties

Eenvoudige installatie
Makkelijk te monteren
en installatie binnen een minuut
Draadloze motor
USB-C oplaadpoort
+- 2 keer per jaar laden
Thread
Revolutionair en energiezuinig
smart home protocol
Duurzaam geproduceerd
Vocht proof
2 jaar op stof
3 jaar op motoren

Meten

De juiste afmetingen voor je slimme rolgordijnen vinden is zo gebeurd! Gebruik hiervoor simpelweg onze meetinstructie: Meetinstructie rolgordijnen.pdf

Graag persoonlijk advies ontvangen? Gebruik de chat of plan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs!
Bang om fouten te maken? Nergens voor nodig dankzij onze gratis Smartblinds meetverzekering!

Monteren

Het monteren van je Smartblinds is een fluitje van een cent. Bekijk de montagehandleiding van onze systemen hieronder.

Veelgestelde vragen

Vragen over deze stof? Stel ze gerust via de chat! Wij helpen je graag.