Search

Alles over Smartblinds

Ieder huis is anders. Dat zien we bij Smartblinds terug in de behoeftes van klanten wat betreft het (smart) bedienen van hun raambekleding. Daarom proberen we voor iedere klant de motor te bieden die het beste bij hun wensen en behoeften past. Bekijk welke categorieën er zijn, welke soort bediening past bij jouw wensen en ontdek het uitgebreide aanbod van stoffen en collecties van Smartblinds.

Slim, slimmer, slimst!
Smartblinds zijn op verschillende manieren te verbinden en te bedienen. Zo kun je de optie kiezen die het best bij je behoeften past. Met de Motionblinds Bluetooth motor heb je binnenshuis de controle over je Smartblinds. Wil je altijd en overal controle? Koppel dan je Smartblinds met je smart home met behulp van de Eve Motionblinds Matter motor, de slimste raamdecoratie motor in de markt!
Eve Motionblinds Matter Eve Motionblinds Matter

Verbinden & bedienen

Bluetooth motor

'Elektrisch' bedienen

Elektrisch bedienen is het bedienen van je Smartblinds op de volgende manieren: Het pull-koord aan je Smartblind, een afstandsbediening die je kunt toevoegen als accessoire en via de Motionblinds Bluetooth App. Via de app bedien je je Smartblinds binnen Bluetooth bereik (+/- 10 meter). Kies in de configurator de Motionblinds Bluetooth motor.

Domotica systeem

Koppel met je domotica systeem

Heb je thuis een domotica systeem? Dan kun je de Motionblinds Bluetooth motor aan je domotica systeem koppelen met behulp van de Motionblinds Wi-Fi bridge. Vanuit je domotica systeem kun je jouw Smartblinds op meerdere manieren aansturen. De bedieningsmogelijkheden kunnen variëren per domotica systeem.

Smart home verbinding

Connect met je smart home

Smartblinds connect direct met de bekendste en grootste smart home platformen via het nieuwe Matter-protocol. Wil je verbinden met een smart home platform zoals Apple, Google, Samsung of Alexa, dan kies je in de configurator de Eve Motionblinds Matter motor. Via de link kom je terecht bij een uitgebreid overzicht van de bedieningsmogelijkheden via smart home platformen.

Kies de juiste kleur en stof
Naast de motorkeuze is natuurlijk ook de keuze voor de juiste stof en kleur belangrijk. Raamdecoratie is immers onderdeel van je interieur. Smartblinds heeft kleuren en materialen die in iedere stijl thuispassen. Een goede tip: Voordat je daadwerkelijk gaat bestellen, kun je gratis kleurstalen aanvragen. Deze krijg je binnen 1 à 2 werkdagen gratis bij je thuisbezorgd. Met behulp van de kleurstalen verzeker je jezelf van de juiste kleurkeuze, waardoor je bij de levering van je Smartblinds niet voor onverwachte verassingen komt te staan!
Stalen aanvragen Stalen aanvragen
Ons verhaal
Kies je voor Smartblinds, dan kies je voor de perfecte combinatie tussen slimme technologie en stijl. De kracht van onze motoren, gecombineerd met de eenvoudige, maar toch moderne uitstraling van onze producten is Smartblinds de raamdecoratie voor ieder interieur. We vertellen je graag ons verhaal.
verhaal van Smartblinds verhaal van Smartblinds
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen