Search

Over Smartblinds

Slimme raamdecoratie is de toekomst en bij Smartblinds vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van meer persoonlijk comfort, gemak, plezier, veiligheid, sfeer en duurzaamheid in huis. Kies je voor Smartblinds dan kies je voor dat feel-good gevoel op ieder moment van iedere dag. Van het eerste contact met ons en onze mensen tot het vestellen, ontvangen, installeren en gebruiken van onze producten. Geen gedoe, maar alles snel, eenvoudig, mooi en betrouwbaar. Klaar om van te genieten en je ieder moment nog beter te voelen.

Focus op service

Less is more, dat is ons motto. Daarom stralen we eenvoud uit in alles wat we doen. Dat zie je terug in het tijdloze, functionele ontwerp van onze producten, de compacte op- bouw van ons assortiment, de eenvoudige inrichting van onze webshop en onze frisse communicatie. Alles is erop ingericht om het onze klanten op iedere touchpoint in de klantreis zo gemakkelijk mogelijk te maken, complexiteit weg te nemen en een fijne, lichte ervaring te bieden. Die eenvoud passen we ook toe aan de achterkant. Door onszelf slim en compact te organiseren houden we het overzichtelijk en kunnen we snel en gemakkelijk schakelen.

over smartblinds

Een fijne werkomgeving

Bij Smartblinds vinden we het belangrijk om een goede werkomgeving te creëren. Zo vinden wij het belangrijk dat ons kantoor voorzien is van alle gemakken die een werknemer nodig heeft. Samen met onze collega's zorgen wij voor een goede werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Iedereen in ons team is even belangrijk en draagt op hun eigen manier bij aan de gezamenlijke doelen. Om de sfeer op de werkvloer positief te beïnvloeden organiseren wij regelmatig leuke team uitjes. Wil jij onderdeel uitmaken van ons mega gezellige team? Scroll dan naar onder en solliciteer!

over ons

Het team achter Smartblinds

Marlin Scholten Marlin Scholten
Commercial Operations Manager
Devin Poorterman Devin Poorterman
E-Commerce Manager
Frédérique van Lochem Frédérique van Lochem
Customer Service
Matthijs Wessels Matthijs Wessels
Supply Chain
Danique Westerbeek Danique Westerbeek
Content Marketeer
Joost Roetgering Joost Roetgering
Developer
Casper van der Veen Casper van der Veen
Digital Marketeer
Werken bij Smartblinds

Wil jij graag bij ons komen werken? Bekijk dan onderstaande vacatures of stuur ons een open sollicitatie!

Team Smartblinds

Bedrijfsgegevens

Smartblinds B.V.

Vonderweg 48

7468 DC Enter

The Netherlands

BTW NL856697011B01

KVK 66787126

service@smartblinds.com

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen