Search

Elektrische gordijnrails op maat

Tover je bestaande of nieuwe gordijnen om tot slimme gordijnen met onze draadloze elektrische gordijnrails. Stel jouw gordijnrails direct op maat samen en ervaar de voordelen van elektrische gordijnen in huis!

  1. elektrische gordijnrail Elektrische gordijnrail
    vanaf 395,40

1 Items

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische gordijnrails voor je smart home

Elektrische gordijnrails die je automatisch open en dicht kunt laten gaan via je smartphone. Dat is een enorm waardevolle toevoeging aan iedere woning! Door de slimme gordijnrails van Smartblinds toe te voegen aan jouw smart home zorg je niet alleen voor ontzettend veel gemak en comfort, maar ook voor privacy op het juiste moment en een veilige woonomgeving. Tover eenvoudig je bestaande gordijnen om tot elektrische, of combineer nieuwe gordijnen met onze slimme gordijnrail, en geniet voortaan van de vele voordelen die automatische gordijnen je bieden!

Optimaal comfort & privacy met automatische gordijnrails

Gordijnen die dagelijks automatisch open en dichtgaan bevorderen het wooncomfort bij je thuis. Het bedienen van je slimme gordijnrails kan overal en op elk moment via de app van jouw smart home platform. Zit je al op werk maar ben je vergeten om je gordijnen te openen? Open de app en zorg er met 1 vingerveeg voor dat jouw slimme gordijnrails zichzelf opent. Fijn voor jezelf, maar ook de planten in je interieur die veel licht nodig hebben. Het koppelen van je automatische gordijnen met een smart home platform als Google Assistant brengt je in een wereld volop mogelijkheden. Smart home maakt het namelijk mogelijk om je elektrische gordijnen automatisch open en dicht te laten gaan op basis van jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan opengaan wanneer de zon opkomt en weer dicht op het moment dat het donker wordt. Ook zijn slimme gordijnen in staat om samen te werken met andere slimme apparaten, waardoor bijvoorbeeld na een spraakopdracht richt je slimme assistent je interieur tot leven komt.

Nog meer voordelen van Smartblinds elektrische gordijnrails

Naast enorm veel wooncomfort, hebben onze elektrische gordijnrails nog veel meer te bieden. Dankzij de comptabiliteit met je smart home is het namelijk mogelijk om je gordijnen onderdeel te maken van slimme routines, waardoor je slim kunt inspelen op invloeden uit directe omgeving, zoals temperatuur en de intensiteit van het daglicht. Dit resulteert in een beter binnenklimaat en draagt zelfs bij aan de duurzaamheid van je woning. Zo is het mogelijk om je elektrische gordijnen automatisch dicht of open te laten gaan als de zonkracht hoog is en houdt je tijdens de zomer je huis beter koel of tijdens de winter juist warm. Op deze manier kun je slim inspelen op je energieverbruik. Ook zorgt de automatische beweging in huis dat jij voortaan met een gerust hart op vakantie kunt, omdat het voor buitenstaanders lijkt dat er iemand thuis is. Ontdek alle voordelen van smart gordijnrails in huis:

  • Makkelijk te installeren en gebruiken

  • Volop bedieningsmogelijkheden: op afstand, automatisch en ook altijd nog handmatig

  • Bevordert je veiligheid: automatische beweging in huis schrikt inbrekers af

  • Toegankelijk voor iedereen. Ook voor kinderen, niet-thuiswonenden of mensen die slecht ter been zijn

  • Maakt het mogelijk extra energie te besparen

  • Stroomaanleg is niet nodig dankzij de draadloze oplaadbare accu

Een elektrische gordijnrail voor wave gordijnen en plooigordijnen!

De gordijnrails van Smartblinds kun je bestellen voor zowel een plooigordijn als een wave gordijn. Het enige wat je hoeft te doen is bij het samenstellen van je gordijnrail aangeven of het een gordijnrail voor een plooigordijn is of een gordijnrails voor een wave gordijn.

Wat is het verschil tussen een wave gordijnrail en een plooigordijnrail?

Het verschil in deze 2 gordijnrails zit hem niet in de rails zelf, maar in de runners waaraan je gordijn moet worden geïnstalleerd. Let er bij de configuratie van je elektrische gordijnrail dus goed op dat je de goede runners selecteert.

Gordijnrail parel

Volop bedieningsmogelijkheden

Smartblinds elektrische gordijnrails kunnen op verschillende manieren bediend worden. Via je woning app stel je eenvoudig de favoriete posities van je gordijnen in en integreer je deze in slimme routines of scènes. Zo regel je dat je automatische gordijnen gordijnen dagelijks automatisch naar je favoriete posities bewegen. Bijvoorbeeld op specifieke tijdstippen, bij zonsopkomst en zonsondergang of simpelweg na een spraakopdracht via je slimme speaker! Heb je jouw scènes en timers ingesteld, dan hoef je niet langer meer om te kijken naar je slimme gordijnrails. De slimme motor doet dat voor je!

elektrische gordijnrails op maat

Upgrade je bestaande gordijnen naar slimme gordijnen

Heb jij momenteel al gordijnen in je woning hangen? Upgrade deze dan snel en eenvoudig naar slimme gordijnen met onze elektrische gordijnrails! Vervang simpelweg je bestaande gordijnrails voor de Smartblinds gordijnrails en in no time bedien, beheer en automatiseer je jouw gordijnen via je smartphone. Met als gevolg: meer dagelijks comfort, duurzaamheid en veiligheid!

Elektrische gordijnrails op maat bestel je bij Smartblinds

Bij Smartblinds bestel je jouw elektrische gordijnrails volledig op maat. Wil je de gordijnrails in je raamvenster monteren? Dan hoef je alleen maar de breedte van het venster aan ons door te geven en wij zorgen dat het past. Voor montage op je raamvenster tel je simpelweg de gewenste overlap voor beide zeiden op bij de breedte van je venster. Vul de breedte in tijdens het configureren van jouw elektrische gordijnrail en voltooi de rest van de stappen. Na het bestellen gaan wij direct voor je aan de slag en ontvang je jouw op maat gemaakte slimme gordijnrail in een mum van tijd bij je thuis! Nog niet zeker welke raamdecoratie in jouw woning past? Bekijk ons assortiment rolgordijnen, duo rolgordijnen en plisségordijnen!

Energie besparen met elektrische gordijnrails

Met automatische gordijnen in je interieur is het mogelijk om energiekosten te besparen. Met automatische scènes zorg je bijvoorbeeld dat je slimme gordijnen automatisch openen of sluiten wanneer de zon vol op je ramen schijnt. Zo kun je in de winter juist volop profiteren van de warmte van de zon, terwijl je in de zomer deze juist buiten houdt. Hierdoor hoef je minder te vragen van je verwarming of airco en voorkom je dus onnodig energieverbruik! Goed voor het milieu en je portemonnee.

energie besparen met elektrische gordijnen

Veelgestelde vragen over elektrische gordijnrails

Hoe werkt een elektrische gordijnrail?

Een elektrische gordijnrail is een automatische gordijnrail die wordt aangedreven door een elektrische motor. De elektrische gordijnrails van Smartblinds bevatten motor met draadloze accu, die eenvoudig is op te laden met een USB-C kabel. Bovendien zijn onze automatische gordijnrails te koppelen met je smart home platform, waardoor je jouw gordijnen omtovert tot slimme gordijnen.

Hoe vind ik de juiste afmeting voor mijn elektrische gordijnrail?

Het inmeten van jouw gordijnrails is erg eenvoudig. Je hoeft hiervoor enkel de breedte van je raamvenster op te meten en deze aan ons door te geven. Indien gewenst, tel je een bepaalde overlap bij de breedte van je venter op. Volg onze meetinstructies om snel en eenvoudig de juiste afmetingen voor jouw elektrische gordijnrail(s) te vinden.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!