Search

Voor ieder interieur

Bij Smartblinds geloven we in de duurzame kracht van goed design. Geen poespas, maar mooie, verantwoorde producten die doen wat ze moeten doen en een tijdloze uitstraling hebben. Door het positieve effect dat ze hebben op hoe je je voelt, wil je ze langer houden, koesteren en er keer op keer van genieten. Daarmee hebben ze een duurzame kwaliteit die niet alleen goed is voor de mens, maar ook voor het milieu. Ons aanbod staat voor tijdloos design, gemak, eigenheid, connectiviteit, kwaliteit en duurzaamheid. Het assortiment biedt met producten van verschillende stijlen, functionaliteit en prijsniveaus de ideale keuze voor zowel de functionele koper als de echte designliefhebber. Daarmee is het aanbod van Smartblinds smart in every way.

Wil jij meer weten over onze stoffen, systemen en producten, lees dan snel verder!

Rolgordijnen

Bij Smartblinds hebben wij een ruim aanbod slimme rolgordijnen. Door onze verschillende kleuren en stoffen passen Smartblinds perfect in ieder interieur. Naast de keuze voor een stofsoort en -kleur kan jij ook kiezen tussen verschillende systemen en de kleur daarvan. Stel jouw rolgordijnen geheel naar wens samen en laat ze perfect samenkomen in jouw interieur!

Duo rolgordijnen

Onze duo rolgordijnen zijn een echte eyecatcher in het interieur. Door de twee stofbanen heb jij de mogelijkheid om de lichtinval en privacy geheel naar wens te regelen. Stel jouw slimme duo rolgordijnen volledig op maat en naar voorkeur samen.

Onze stoffen zien en voelen in het echt?

Vraag gratis stofstalen aan
Transparante stof

Wij hebben drie stofsoorten in ons assortiment waaronder onze transparante stofcollectie. De transparante stof is doorschijnend waardoor het je huis van prettige lichtinval voorziet. Onze transparante stoffen zorgen voor beperkte privacy, dit komt omdat de stof doorschijnend is. De stof is ideaal wanneer je veel licht in je woning wilt ontvangen.

Lichtdoorlatende stof

De lichtdoorlatende stoffen voorzien je woning van fijne lichtinval. Daarnaast zorgt de lichtdoorlatende stof ook voor voldoende privacy in huis. Wil jij graag een stof die je huis voorziet van voldoende daglicht en privacy? Kies dan voor onze lichtdoorlatende stofcollectie.

Verduisterende stof

De verduisterende stoffen zorgen voor volledige verduistering. Daarnaast zorgen ze ook voor privacy in huis. Door middel van de volledige weerkaatsing van warmte en licht zorgt de verduisterende stof ook voor een koele woning. Hang Smartblinds met verduisterende stof in bijvoorbeeld je slaapkamer!

 
Cassettesystemen

Bij Smartblinds hebben wij twee systemen waar je uit kan kiezen tijdens het samenstellen van jouw Smartblinds. Het cassette systeem is een systeem waarbij er een kap over de rol van het rolgordijn heen zit. Dit zorg voor optimale bescherming van jouw rolgordijn stof wanneer die naar binnen hangt. Daarnaast is een cassette systeem makkelijk te monteren. Smartblinds met een cassette systeem zien er clean uit in jouw interieur. Het cassettesysteem hebben wij in twee maten en vier kleuren. Stel je Smartblinds samen en geef jouw voorkeuren aan.

Zijsteunen

Zijsteunen zijn de meest gekozen optie als het gaat om rolgordijn systemen. Zijsteunen zien er subtiel uit en zijn makkelijk te monteren. Bij Smartblinds kan je kiezen uit twee zijsteun varianten, groot of klein. Daarnaast kan je aangeven welke kleur de zijsteunen moeten hebben. Hierdoor kan jij jouw Smartblinds perfect in je interieur laten passen!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen