Search

Alles over duo rolgordijnen

Duo rolgordijnen. Je hebt ze vast wel eens ergens zien hangen, of misschien hangen ze wel bij je thuis. Als dat zo is, dan heb je vast ook wel ervaring met het eindeloze trekken aan de koorden van je duo rolgordijn. Doordat een duo rolgordijn uit 2 verschillende stofbanen bestaat, moet je ook 2 keer zo veel trekken om het rolgordijn te openen of te sluiten. Om jouw tijd en moeite te besparen kun je de slimme duo rolgordijnen van Smartblinds in huis halen. De slimme raambekleding van Smartblinds kun je op verschillende manieren elektrisch bedienen, waardoor jij niet eens meer uit je luie stoel hoeft te komen om je duo rolgordijnen te bedienen! Op deze pagina lees je alles over de duo rolgordijnen van Smartblinds. Van design opties tot aan het inmeten en installeren, je vindt het hier.

Inhoudsopgave

Zijn er verschillende soorten duo rolgordijnen?

Welke kleuren duo rolgordijnen zijn er?

De cassette van een duo rolgordijn

Hoe laad je een duo rolgordijn op?

Hoe meet je jouw duo rolgordijn in?

Hoe installeer je het duo rolgordijn?

Soorten duo rolgordijnen
In feite zijn alle duo rolgordijnen hetzelfde. Ieder duo rolgordijn bestaat uit een dubbele stofrol met een zebra-patroon. Vandaar dat duo rolgordijnen ook vaak de naam zebra rolgordijnen dragen. Als je over soorten praat, zijn er geen verschillende soorten duo rolgordijnen, zoals je dat bij normale rolgordijnen hebt met transparanties. Wel hebben we bij Smartblinds 2 verschillende collecties stoffen voor de duo rolgordijnen. De 'Balance' stof en de 'Pure' stofcollectie hebben beide wat andere textuur en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Om de stoffen eens goed te bekijken raden wij je aan om via onze website gratis kleurstalen aan te vragen. Kies de kleurstalen waarnaar je nieuwsgierig bent. Wij bezorgen de stalen gratis bij je in de brievenbus zodat jij thuis zorgvuldig kunt afwegen welke stof het beste bij jou, je huis en je inrichting past.
raamdecoratie raamdecoratie
Duo rolgordijnen met cassette
Bij een 'normaal' rolgordijn krijg je de keuze om je rolgordijn te voorzien van een cassette. Deze keuze krijg je bij een duo rolgordijn niet. Duo rolgordijnen worden bestempeld als een luxere uitvoering van het standaard rolgordijn. Ook de cassette om de rol van het duo rolgordijn draagt bij aan deze luxe uitstraling. Naast de luxe uitstraling, biedt de cassette de stof van jouw duo rolgordijn ook nog eens betere bescherming. De stof van een duo rolgordijn is dunner dan die van een normaal rolgordijn. Met name de doorzichtige stofbanen bestaan uit gevoeliger materiaal. Met een cassette blijft de stof van je duo rolgordijn langer bewaard en kun jij langer genieten van je duo rolgordijnen!
cassette rolgordijn cassette rolgordijn
Het opladen van je elektrische duo rolgordijn
Net als alle andere slimme raamdecoratie zijn de draadloze motoren van Smartblinds duo rolgordijnen op te laden door middel van een USB-C kabel, die je gratis meegeleverd krijgt wanneer je één van onze producten besteld. Een duo rolgordijn hoeft bij normaal gebruik niet vaker dan 2 tot 4 keer per jaar opgeladen te worden. Binnen 8 uur zijn je Smartblinds weer volledig opgeladen en kun jij weer voor lange tijd genieten van je draadloze elektrische duo rolgordijnen!
Smart living Smart living
Meet jouw ramen zelfstandig op
Met onze eenvoudige instructies wordt het zelfstandig opmeten van je ramen een fluitje van een cent. In de instructies en extra bijbehorende video's leiden we je stap voor stap door het meetproces. Na het meten, kun je de verkregen afmetingen gemakkelijk online invoeren in de configuratie van je duo rolgordijn. Vervolgens zorgen wij ervoor dat jouw duo rolgordijnen nauwkeurig op maat worden gemaakt. Met onderstaande button kun je de inmeetinstructies bekijken. Als je kleurstalen hebt besteld, ontvang je deze instructies ook op papier in je brievenbus.
duo rolgordijn
Duo rolgordijnen installeren
Met bovenstaand instructiefilmpje en de digitale installatiehandleiding wordt het super makkelijk om jouw duo rolgordijn zelf te installeren. Ook krijg je de handleiding op papier meegeleverd samen met je duo rolgordijn. Kom je er nog niet uit? Dan staat onze support voor je klaar!
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen