Search

Elektrische rolgordijnen

Op zoek naar elektrische rolgordijnen op maat? Bekijk onze brede collectie rolgordijnen en upgrade jouw woning met Smartblinds. Met onze elektrisch bedienbare rolgordijnen voorzie jij jezelf van enorm gemak, veiligheid en duurzaamheid. Bekijk ons aanbod elektrische rolgordijnen hieronder en bestel vandaag nog jouw Smartblinds volledig op maat!

Verduisterend

Verduisterende elektrische rolgordijnen

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatende elektrische rolgordijnen

Transparant

Transparante elektrische rolgordijnen

De voordelen van elektrische rolgordijnen

Met Smartblinds elektrische rolgordijnen geniet je van optimaal comfort en gebruiksgemak. Met behulp van smart home tover je onze elektrische rolgordijnen om tot automatische rolgordijnen, die jouw huis voorzien van de perfecte privacy, temperatuur, duisternis en daglichtinval. Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn van topkwaliteit en brengen vele voordelen in huis zoals veiligheid, verduurzaming en sfeer. De installatie van Smartblinds is super eenvoudig en met de nieuwste Smart Home technologie ben jij altijd up-to-date. Met een ruime collectie in vele soorten en maten, ben je bij Smartblinds aan het juiste adres voor jouw elektrische rolgordijnen.

Comfort

Smart home maakt het mogelijk huishoudelijke processen in huis te automatiseren. Smartblinds zijn daarbij enorm eenvoudig te installeren en dankzij de draadloze motoren is het aanleggen van stroomtoevoer niet nodig.

Privacy

Creëer de gewenste privacy met Smartblinds en voorkom dat mensen ongegeneerd jouw woning inkijken. Beweeg je elektrisch bedienbare rolgordijnen op afstand of automatisch naar de gewenste stand en zorg altijd voor de juiste daglichtinval met onze transparante of lichtdoorlatende stoffen.

Veilig

Bij Smartblinds zijn lange koorden met gevaarlijke lussen verleden tijd. Dat betekent dat onze elektrische rolgordijnen zeer kind- en diervriendelijk zijn. Door je Smartblinds te automatiseren met behulp van smart home is je elektrische raamdecoratie elke dag in beweging. Dit schrikt inbrekers af. Ook als je niet thuis bent.

Duurzaam

Al onze producten zijn van duurzame kwaliteit die niet alleen goed is voor de mens, maar ook voor het milieu. Zo zijn Smartblinds gemaakt van duurzame en gerecyclede materialen en biedt de smart home integratie mogelijkheden om het energieverbruik in je woning te verminderen. Bovendien gaan de accu's erg lang mee en hoeven onze elektrische rolgordijnen maar 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden.

Draadloos rolgordijn met elektrische motor

Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn voorzien van de nieuwste techniek en tegelijkertijd zeer makkelijk te installeren en te gebruiken. Je elektrische rolgordijn met motor is eenvoudig te installeren en te bedienen via je smartphone. Voor Apple HomeKit gebruikers is een bridge of gateway niet nodig, omdat onze rolgordijnen automatisch verbinding maken via Bluetooth. Scan de HomeKit Setup Code van je rolgordijn via de Apple HomeKit App en de verbinding met je elektrisch rolgordijn wordt direct automatisch en veilig gelegd. In slechts een paar seconden zijn jouw elektrische rolgordijnen klaar voor gebruik en kun jij genieten van de voordelen van Smartblinds. Maak jij liever gebruik van een ander smart home platform, zoals Google Assistant of Alexa? Ontdek hier hoe je dit mogelijk maakt.

Smart home bedieningsmogelijkheden

Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn compatibel met de bekendste smart home platformen. En dat biedt volop mogelijkheden. Via de smart home woning app bedien je elk elektrisch rolgordijn individueel, per woonruimte of zelfs in je hele woning tegelijk. Via de smart home app op je telefoon bedien je je Smartblinds waar en wanneer je wilt met een simpele vingerveeg. Je favoriete posities van je blinds kun je opslaan in de app. Door je favoriete posities vervolgens te te voegen aan je scènes automatiseer je de huishoudelijke processen. De scènes zijn eenvoudig uit te voeren door een druk op je telefoon of een spraakopdracht. Toch graag de mogelijkheid om je Smartblinds met de hand te openen en te sluiten? Geen probleem! Smartblinds elektrische rolgordijnen hebben naast alle smart home besturing ook een trekkoord. Erg handig voor bijvoorbeeld je oppas of schoonmaakhulp.

Slimme elektrische rolgordijnen bedienen

Elektrische rolgordijnen veilig integreren in iedere smart home

Alle onze rolgordijnen werken veilig en probleemloos samen met alle andere HomeKit-gecertificeerde smart home producten. Koppel bijvoorbeeld je slimme verlichting, thermostaat, bewegingsdetectoren of slimme stekkers met je nieuwe elektrische rolgordijnen en maak jouw Smartblinds onderdeel van je smart home. Smartblinds zorgen niet alleen voor privacy in huis, maar ook dat je gegevens veilig zijn. Zo slaan onze rolgordijnen geen gegevens en data op in de Cloud, maar in de motor zelf. Zo blijven je gegevens dus waar ze horen, namelijk bij je thuis!

Bedien je rolgordijnen overal
Altijd en overal de controle over je woning via je smartphone. Beheer je Smartblinds via je woning app en laat je elektrische rolgordijnen omhoog of omlaaggaan op afstand.
Blinds Blinds
Beheer elke ruimte
Elke ruimte is anders en vraagt andere settings. Maak makkelijk groepen aan en beheer je elektrische rolgordijnen per kamer voor een optimale beleving per woonruimte.
Rooms Rooms
Een interieur dat leeft
Met smart home laat je meerdere slimme apparaten in huis op elkaar reageren en met elkaar samenwerken. Creëer scenes en laat je rolgordijnen tot leven komen.
Scenes Scenes
Automatiseren met timers
Door middel van timers automatiseer je je slimme rolgordijnen volledig. Laat je Smartblinds automatisch vooraf ingestelde opdrachten uitvoeren op gewenste tijden en geniet van enorme gebruiksgemak.
Timers Timers
 
 
 

Waarom jij elektrische rolgordijnen in huis moet hebben

Elektrische rolgordijnen maken het leven een stukje makkelijker. Door slimme timers en scènes kijk jij niet meer om naar je raamdecoratie, waardoor jij je kan focussen op wat echt belangrijk is: jezelf. Smartblinds is er voor iedereen. Ben je wat ouder, slecht te been of kom je niet goed meer bij je kettingbediende rolgordijn? Dan zijn de elektrische rolgordijnen van Smartblinds de perfecte oplossing voor jou. Met slechts één spraakopdracht of vingerveeg op je smartphone zet je jouw elektrisch bedienbare rolgordijnen in beweging, waardoor jij niet in de benen hoeft! Ga je verhuizen, of wil je je huidige huis en interieur een upgrade geven? Ook dan is Smartblinds de beste keus voor jou!

Smartblinds elektrische rolgordijnen op maat bestellen

Met Smartblinds haal je kwaliteit en maatwerk in huis. Via onze website stel je eenvoudig jouw elektrische rolgordijnen helemaal op maat samen. Dankzij de tijdloze designs van onze stoffen en systemen weet je zeker dat je slimme rolgordijnen jarenlang meekunnen in jouw interieur. Naast elektrische rolgordijnen (onder andere elektrische verduisterende rolgordijnen) hebben we ook slimme duo rolgordijnen in ons assortiment.

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE ROLGORDIJNEN

Wat is een elektrisch rolgordijn?

Een elektrisch rolgordijn wordt door middel van een elektrisch motor aangevoerd. Door de slimme motor te koppelen aan je smart home, kun je het elektrische rolgordijn van een afstand via je telefoon bedienen. Hierdoor kan het rolgordijn op en neer bewegen, zonder dat jij het rolgordijn hoeft aan te raken.

Een elektrisch rolgordijn opmeten, hoe doe je dat?

Door simpelweg de breedte en hoogte van het venster van je raam op te meten, kom je bij de juiste afmetingen voor jouw elektrische rolgordijnen. Smartblinds heeft hiervoor een eenvoudige meetinstructie. Wanneer je je venster hebt opgemeten, kun je via onze website eenvoudig jouw rolgordijnen samenstellen.

Hoe installeer ik een elektrisch rolgordijn?

Smartblinds rolgordijnen bevatten een draadloze accu. Hierdoor hebben jouw elektrische rolgordijnen geen stroomtoevoer nodig. Dit maakt de installatie van jouw rolgordijn al een stuk makkelijker. Voor de installatie hebben we een eenvoudige instructie. Hierin staat ook hoe je jouw rolgordijnen toevoegt aan je smart home. Binnen een minuut tover je jouw rolgordijnen om in automatische rolgordijnen.

Hoelang kan ik met een volle accu?

De motoren van Smartblinds slimme rolgordijnen bevatten een duurzame accu, die erg lang mee kan. Bij normaal gebruik, zal je je accu slechts 1 à 2 keer per jaar op hoeven te laden. Het opladen van je Smartblinds kan met een USB-C kabel. De accu is na 8 uur weer volledig opgeladen.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen