Search

Ontdek Smartblinds

De smart home wereld is de laatste jaren volop in ontwikkeling. We begrijpen daarom ook goed dat een smart home oplossing als slimme raamdecoratie, relatief nieuw voor je is. Bij Smartblinds zijn wij ervan overtuigd dat slimme raambekleding de toekomst en daarom helpen we je graag kennismaken! Het is ten slotte niet voor niets onze missie om iedereen de mogelijkheid te bieden om thuis te genieten van ongeëvenaard comfort, gemak, plezier, veiligheid, sfeer en duurzaamheid. Ontdek hieronder meer!

Wat zijn Smartblinds
Onze slimme raambekleding wordt aangestuurd door draadloze slimme motoren en kun je volledig bedienen met je smartphone. Met onze stijlvolle hoogwaardige producten geniet je van talloze mogelijkheden en ervaar je de voordelen van slim wonen binnen no time.
Wie is Smartblinds
Slimme raamdecoratie moet voor iedereen toegankelijk zijn. Daarom stralen we eenvoud uit in alles wat we doen. Dat zie je terug in het tijdloze, functionele ontwerp van onze producten, de compacte opbouw van ons assortiment, de eenvoudige inrichting van onze webshop en onze frisse communicatie.
Smart living Smart living

Met 4 eenvoudige stappen topkwaliteit smartblinds in huis

1Kies stofstalen
Kies online stofstalen en ontvang ze gratis in je brievenbus.
2Meet in
Meet in als een professional met onze handige handleidingen.
3Stel samen
Stel jouw Smartblinds op maat samen en bestel direct online.
4Installeer zelf
Ontvang je bestelling en installeer zelf met onze handige handleidingen.
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen