Search

Ontdek Smartblinds

Niet zomaar slimme raamdecoratie, maar de slimste raamdecoratie met de meest geavanceerde en toekomstbestendige motoren in de markt. Dat zijn Smartblinds. Met de Eve Motionblinds Matter motoren geniet je van een gestroomlijnde smart home ervaring. Gecombineerd met onze moderne, maar toch tijdloze stoffen staat Smartblinds voor de ideale combinatie tussen stijl en gebruiksgemak

Alles over Smartblinds
Onze slimme raamdecoratie wordt aangestuurd door draadloze slimme motoren die je op verschillende manieren kunt bedienen, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. Bedien elektrisch, verbind met een domotica systeem of ga voor de full-experience en verbind je Smartblinds met smart home.

Met 4 eenvoudige stappen topkwaliteit smartblinds in huis

Binnen 4 simpele stappen haal jij Smartblinds in huis. Verzeker jezelf van de juiste kleurkeus door stalen aan te vragen. Meet vervolgens stap voor stap jouw ramen op met behulp van de meetinstructies. Configureer vervolgens zelf je Smartblinds volledig naar wens. Monteren is een eitje met de montagehandleiding!

1Kies stofstalen
Kies online stofstalen en ontvang ze gratis in je brievenbus.
2Meet in
Meet in als een professional met onze handige handleidingen.
3Stel samen
Stel jouw Smartblinds op maat samen en bestel direct online.
4Installeer zelf
Ontvang je bestelling en installeer zelf met onze handige handleidingen.
Ons verhaal
Ons doel is om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de voordelen die je kunt ervaren met het gebruik van slimme raamdecoratie. Als team proberen we dit mogelijk te maken door jou als klant op ieder moment te voorzien van de juiste informatie en wanneer je vragen hebt, staan we voor je klaar.
Smart living Smart living
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen