Search

Ontdek Smartblinds

Slimme raamdecoratie is de toekomst en bij Smartblinds vinden we dat iedereen moet kunnen genieten van meer persoonlijk comfort, gemak, plezier, veiligheid, sfeer en duurzaamheid in huis. Kies je voor Smartblinds dan kies je voor dat feel-good gevoel op ieder moment van iedere dag. Van het eerste contact met ons en onze mensen tot het bestellen, ontvangen, installeren en gebruiken van onze producten. Geen gedoe, maar alles snel, eenvoudig, mooi en betrouwbaar. Klaar om van te genieten en je ieder moment nog beter te voelen.

Wat zijn Smartblinds?

Smartblinds zijn draadloze slimme raambekledingsproducten, zoals rolgordijnen en duo rolgordijnen, die je op afstand en overal kunt bedienen via je smartphone. Dankzij smart home bedieningsmogelijkheden heb je de volledige controle over je woning en is het zelfs mogelijk je raamdecoratie te automatiseren. Bij Smartblinds staat toegankelijkheid hoog in het vaandel. Daarom worden Smartblinds volledig op maat geleverd en is installatie en gebruik ontzettend eenvoudig. Kortom, met Smartblinds slimme raamdecoratie maak je je leven makkelijker, veiliger én duurzamer!

Smart living met Smartblinds

Een slim interieur brengt enorm veel voordelen en mogelijkheden met zich mee. Zo zorgt automatisch bewegende raamdecoratie in huis niet alleen voor erg veel gemak, maar maakt het je huis woning minder aantrekkelijk voor inbraak en is het zelfs mogelijk je energiekosten te drukken.

Eenvoudige installatie & bediening

We vinden dat iedereen moet kunnen genieten van de voordelen van slimme raamdecoratie en daarom ligt onze focus op een optimale klantervaring. Van het eerste contact met ons en onze mensen tot het inmeten, bestellen, ontvangen, installeren en gebruiken van onze producten. Het installeren van Smartblinds is dan ook een fluitje van een cent en de bedieningsmogelijkheden zijn eindeloos.

Geschikt voor elke smart home & klaar voor de toekomst

De slimme raamdecoratie van Smartblinds, aangedreven door Eve MotionBlinds motoren, werken naadloos samen met de bekendste smart home platformen en zijn bovendien helemaal klaar voor de toekomst. Zo zijn onze motoren eenvoudig te updaten, waardoor Smartblinds in de toekomst onder andere werken met Matter.

Voor ieder interieur

Bij Smartblinds geloven we in de duurzame kracht van goed design. Geen poespas, maar mooie, verantwoorde producten die doen wat ze moeten doen en een tijdloze uitstraling hebben. Ons assortiment is dan ook geschikt voor ieder interieur. Zowel voor de functionele koper als de echte designliefhebber.

Een geautomatiseerd interieur

Smartblinds zijn ontworpen om perfect in uw smart home systeem te passen. Wist u dat u uw Smartblinds kunt laten samenwerken met andere smart home apparaten? Je kunt automatiseringen instellen in je smart home app. Selecteer de apparaten die je wilt laten samenwerken, kies je trigger, selecteer je acties en je bent klaar!

interieur automatisering
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen