Elektrische rolgordijnen

Elektrische rolgordijnen

Smartblinds slimme rolgordijnen

Een beter en comfortabeler gevoel in je eigen huis. Dat is waar de slimme raamdecoratie van Smartblinds voor staat. Op een natuurlijke wijze altijd de perfecte daglichtinval, duisternis, temperatuur en privacy in huis. Op elk moment van de dag. Simpele producten van topkwaliteit die bijdragen aan verduurzaming, veiligheid en natuurlijk sfeer. Met de elektrische raamdecoratie van Smartblinds is je huis klaar voor de toekomst.

Elektrische rolgordijnen onderdeel van een veilig en verbonden smart home ecosysteem

Elk elektrisch rolgordijn van Smartblinds werkt probleemloos en veilig samen met andere HomeKit-gecertificeerde accessoires. Denk hierbij aan je slimme verlichting, bewegingsdetectors en thermostaat. Verbind ze heel eenvoudig en Smartblinds zijn direct een volmaakt onderdeel van jouw smart home. Alle slimme apparaten werken moeiteloos samen voor jouw comfort!

Een ander voordeel van onze elektrische rolgordijnen is dat ze zeer privacy-vriendelijk zijn. Veel applicaties werken samen met de cloud. De motoren van Smartblinds doen dat niet. Alle instellingen en data wordt namelijk lokaal opgeslagen, waardoor deze gegevens het huis nooit verlaten. Op deze wijze wordt jouw veiligheid en privacy gewaarborgd.

Welke slimme rolgordijnen zoek je?

Uiteraard wil je graag iets te kiezen hebben. Smartblinds biedt je daarom een productaanbod dat bestaat uit verschillende elektrische rolgordijnen. Stuk voor stuk beschikken ze over slimme functionaliteiten en zijn ze te automatiseren en op afstand te bedienen. Vertrouw op hoogstaande kwaliteit en design, want dat vinden wij bij Smartblinds zeer belangrijk. Een elektrisch rolgordijn op maat waar je de komende jaren gemak en plezier van hebt, dat is wat we je bieden. Naast slimme rolgordijnen bestaat ons assortiment ook uit slimme duo rolgordijnen en later dit jaar voegen we daar ook nog slimme jaloezieën en plisségordijnen aan toe.

Alledaags gemak en comfort door elektrische rolgordijnen

Wonen in een smart home betekent dat je geniet van een geautomatiseerd interieur. Met elektrische rolgordijnen geef je je slimme woning een nieuwe dimensie en creëer je een ultieme alledaags gemak en comfort in huis. Dit zijn de voordelen die een smart rolgordijn je te bieden hebben:

 • Zeer simpel te gebruiken
  Elk elektrisch rolgordijn bedien je automatisch of via de Apple Woning-app. Toch af en toe handmatig bedienen? Ook dat is gewoon mogelijk via de pull-functie.
 • Geen gedoe
  De motoren van Smartblinds elektrische rolgordijnen worden gedreven door een draadloze accu, die je slechts 1 à 2 keer per jaar hoeft op te laden. Dit doe je eenvoudig met je USB-C oplader. Geen gedoe met het aanleggen van stroomvoorzieningen dus
 • Biedt extra veiligheid
  Inbrekers blijven wel weg als een huis bewoond lijkt. Daardoor maken automatische rolgordijnen je woning direct een stuk veiliger.
 • Veilig voor kinderen
  Er zit geen koord aan slimme rolgordijnen, waardoor ze veilig zijn voor kinderen.
 • Zuinig met energie
  Een smart rolgordijn heeft alleen energie nodig wanneer je hem gebruikt en dus woon je energiebesparend.

Super eenvoudig te installeren

De nieuwe reeks Smartblinds elektrische rolgordijnen zijn zeer geavanceerd en tegelijkertijd heel gebruiksvriendelijk. De motoren maken een ontzettende eenvoudige installatie en elektrische bediening van het rolgordijn met je iPhone mogelijk. Omdat de rolgordijnen automatisch via Bluetooth verbinding maken, is er voor de set-up met een Apple-systeem geen gateway of bridge nodig. Voor andere aanbieders wel. Door simpelweg een QR-code te scannen, worden de rolgordijnen automatisch en veilig ingesteld, klaar om te worden bediend via app of stem. In slechts een paar seconden ben je klaar. Software-updates met de nieuwste features verschijnen automatisch in de app, waardoor jouw elektrische rolgordijnen altijd up-to-date zijn.

De voordelen van Smartblinds rolgordijnen zijn duidelijk:

 • Eenvoudig te installeren, zelfs als je niet zo veel technische ervaring hebt;
 • Draadloze installatie, dus geen elektriciteitskabels vereist;
 • Revolutionaire bedieningsmogelijkheden, via spraakopdrachten, de app, een pull-bediening of afstandsbediening;
 • Compatibel met alle HomeKit-gecertificeerde smart home apparaten.

Elektrische rolgordijnen bestel je bij Smartblinds op maat

 • Gratis bezorging aan huis
  Maak je geen zorgen over verzendkosten. Wij leveren je bestelling gratis bij je thuis.
 • Gratis persoonlijke stalenwaaier
  Even kijken of een kleur of materiaal wel past bij jouw interieur? Dat doe je heel eenvoudig door gratis stalen aan jouw persoonlijke stalenwaaier toe te voegen. Vraag je gratis stalen aan via de shop en we sturen je direct een persoonlijke stalenwaaier naar je op.
 • Bestellen zonder risico op meetfouten
  Bang dat je een millimeter te veel of te weinig doorgeeft wanneer je bestelt? Nergens voor nodig! Passen je elektrische rolgordijnen niet en blijk je per ongeluk de verkeerde maat te hebben besteld, dan krijg je van ons gratis een nieuw rolgordijn dat wél past.
 • Vrijblijvend adviesgesprek
  We begrijpen best dat je nog met allerlei vragen kunt zitten over de beste invulling van onze elektrische rolgordijnen voor jouw situatie. Daarom bieden we je graag een vrijblijvend virtueel adviesgesprek aan, zodat we je vragen kunnen beantwoorden en tips kunnen geven.

Meer weten over elektrische rolgordijnen van Smartblinds?

Wat is een elektrisch rolgordijn?

Een elektrisch rolgordijn is een rolgordijn dat door middel van een elektrische motor op en neer beweegt.

Hoe installeer je een elektrisch rolgordijn?

De elektrische rolgordijnen van Smartblinds werken op een accu en zijn daarom erg eenvoudig te installeren. Het aanleggen van elektriciteit naar je ramen is dus niet nodig.

Wat maakt een rolgordijn slim?

Een rolgordijn is slim als deze door middel van smart home automatisch, op afstand en in samenwerking met andere apparaten bediend kan worden.

Slimme rolgordijnen zijn er in diverse soorten en maten. Houd onze site in de gaten of schrijf je in om op de hoogte gehouden te worden. Dan ben jij de eerste die elektrische rolgordijnen op maat gemaakt voor jouw slimme woning kunt bestellen.

Schrijf je onderaan de website in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.