Search

Smart living met slimme raamdecoratie

Raambekleding is meer dan alleen stijl. Raamdecoratie is de perfecte oplossing om handige, veilige en duurzame binnenruimtes te creëren. Dit geldt zeker voor geautomatiseerde raambekleding waarmee je huizen en gebouwen tot leven brengt.

Alledaags gemak

Smart home gebruikers besparen zo’n 30 minuten per dag door slimme apparaten. Met slimme raamdecoratie voorzie jij jezelf van alledaags gemak. Je raamdecoratie omhoog en omlaag doen op afstand, elke ochtend automatisch wakker worden met daglicht en vooraf ingestelde scènes die afgestemd zijn op je dagelijkse ritme. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Veilig

Met slimme raamdecoratie woon je veiliger. Koorden zijn verleden tijd en dus is jouw huis voortaan kind- en diervriendelijk. De automatische beweging van je raamdecoratie laat het bovendien lijken dat je huis bewoond is, waardoor je altijd met een veilig gevoel op vakantie kunt.

Duurzaam

Door middel van smart home toepassingen kun je besparen op je maandelijkse energiekosten. Vooral ramen spelen een grote rol in warmtewinst en -verlies. Met gemotoriseerde raambekleding speel je slim in op invloeden uit directe omgeving, zoals temperatuur en de intensiteit van het daglicht. Zo creëer je een beter binnenklimaat, wat resulteert in energiezuinige woningen en kostenbesparingen op de energierekening.

Overal & op elke manier

Smartblinds slimme raamdecoratie is altijd en overal te bedienen. Handmatig vanuit huis, op afstand via spraakbediening en overal ter wereld met de Apple woning-app op je smartphone. Bovendien verbind je Smartblinds eenvoudig met andere smart home apparaten en applicaties, waardoor ze onderdeel worden van een groter slim thuisnetwerk. Dit brede scala aan bedienings- en connectiviteitsopties voor raambekleding biedt de mogelijkheid comfortabeler, energiezuiniger en veiliger te wonen.

Slimme raamdecoratie integreren in je woning? Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen