Search

Smart living met slimme raamdecoratie

Slimme raambekleding is meer dan alleen stijlvol. Het is de perfecte oplossing om handige, veilige en duurzame binnenruimtes te creëren. Met slimme raamdecoratie word je van veel gemakken voorzien en breng je jouw interieur tot leven.

Alledaags gemak
Smart home gebruikers besparen zo’n 30 minuten per dag door slimme apparaten. Met slimme raamdecoratie voorzie jij jezelf van alledaags gemak. Je raamdecoratie omhoog en omlaag doen op afstand, elke ochtend automatisch wakker worden met daglicht en vooraf ingestelde scènes die afgestemd zijn op je dagelijkse ritme. De mogelijkheden zijn eindeloos.
automatisering in huis automatisering in huis
Veilig
Met slimme raamdecoratie woon je veiliger. Koorden zijn verleden tijd en dus is jouw huis voortaan kind- en diervriendelijk. De automatische beweging van je raamdecoratie laat het bovendien lijken dat je huis bewoond is. Dit schrikt inbrekers af. Voortaan kan je met een veilig gevoel op vakantie.
Veilig huis Veilig huis
Duurzaam
Door middel van smart home toepassingen kun je besparen op je maandelijkse energiekosten. Vooral ramen spelen een grote rol in warmtewinst en -verlies. Met gemotoriseerde raambekleding speel je slim in op invloeden uit directe omgeving, zoals temperatuur en de intensiteit van het daglicht. Zo creëer je een beter binnenklimaat, wat resulteert in energiezuinige woningen en kostenbesparingen op de energierekening.
Duurzaamheid Duurzaamheid
Overal & op elke manier
Smartblinds slimme raamdecoratie is altijd en overal te bedienen. Handmatig vanuit huis, op afstand via spraakbediening en overal ter wereld met bijvoorbeeld de Apple woning-app op je smartphone. Bovendien verbind je Smartblinds eenvoudig met andere smart home apparaten en applicaties, waardoor ze onderdeel worden van een groter slim thuisnetwerk. Dit brede scala aan bedienings- en connectiviteitsopties voor raambekleding biedt de mogelijkheid comfortabeler, energiezuiniger en veiliger te wonen.

Slimme raambekleding integreren in je woning? Bekijk het aanbod en bestel eenvoudig online!
Smart living Smart living
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen