Search

Gemotoriseerde raambekleding van Smartblinds

Gemotoriseerde raambekleding. Sommigen vinden het maar niks, maar de laatste jaren rukt deze trend steeds verder op. Waar het ooit begon met een door netstroom aangedreven motor die te bedienen is met een afstandsbediening, zijn er tegenwoordig talloze innovatieve oplossingen waardoor jij je gemotoriseerde raambekleding op vele manieren kunt bedienen. De raamdecoratie van Smartblinds is ook voorzien van een motor, en niet zomaar een motor. De slimme motor van Eve Motionblinds is eenvoudig te verbinden met je smart home, waardoor jij je Smartblinds kunt laten samenwerken met andere apparaten, scènes en timers kunt instellen en nog veel meer. We nemen je mee door de mogelijkheden van smart home gemotoriseerde raambekleding en geven je een kijkje in het assortiment.

Een slimme motor
Smartblinds is niet gewoon raamdecoratie met een motor. De motor van Smartblinds is namelijk te verbinden met je smart home. Door de QR-code van bijvoorbeeld je slimme plisségordijn te scannen en de stappen in jouw smart home app te volgen, kun je eenvoudig je Smartblinds toevoegen aan jouw favoriete smart home platform. Hierdoor wordt het naast handmatige bediening via het koord of een eventuele afstandsbediening ook mogelijk om je gemotoriseerde raambekleding in beweging te zetten met bijvoorbeeld een spraakopdracht, of een swipe op je telefoon. Heb je een smart hub in huis, zoals bijvoorbeeld een Apple HomePod Mini? Dan kun jij je gemotoriseerde raamdecoratie bedienen van waar en wanneer dan ook.
gemotoriseerde raamdecoratie gemotoriseerde raamdecoratie
Draadloos, dus geen netstroom

Een groot voordeel van de slimme motor van Smartblinds, is dat deze motor voorzien is van een oplaadbare accu. Constante toevoer van netstroom is dus niet langer meer nodig. Een stopcontact in de buurt of stroom aanleggen via de muur is niet nodig! De motor gaat lang mee en zou bij normaal gebruik slechts 1 à 2 keer per jaar opgeladen hoeven te worden met de meegeleverde USB-C kabel.

Gemotoriseerde raamdecoratie is er in verschillende soorten en maten. Smartblinds kan jouw voorzien in je behoeften. Of je nou zoekt naar gemotoriseerde raambekleding voor grote ramen, of slechts je keukengordijntje wilt vervangen met een gemotoriseerd rolgordijn, Smartblinds heeft het allemaal voor jou.

raambekleding met motor raambekleding met motor
Een wereld aan slimme bedieningsopties
In plaats van alleen een gemotoriseerd rolgordijn, is Smartblinds uitgerust met de bekende Eve Motionblinds smart home motor. Deze motor opent, eenmaal verbonden met je smart home systeem, een nieuwe wereld van bedieningsmogelijkheden. Waar het voorheen alleen mogelijk was om een gemotoriseerd rolgordijn te bedienen met een afstandsbediening, maakt deze motor het mogelijk om je rolgordijn naast een afstandsbediening ook te bedienen met bijvoorbeeld je telefoon of stem. Je kunt zelfs nog verder gaan door timers en triggers te gebruiken om je gemotoriseerde rolgoridjnen te automatiseren! Dit betekent dat je niets meer zelf hoeft te bedienen, maar dat je gemotoriseerde raambekleding automatisch beweegt!
slimme motor slimme motor

Gemotoriseerde raambekleding

Ben je geïnteresseerd in de gemotoriseerde raamdecoratie van Smartblinds, maar zit je nog met vragen waarom je het antwoord niet kunt vinden? Dan staan onze experts voor je klaar in een online adviesgesprek. In deze online meeting kun je al jouw vragen stellen en geven onze experts je een advies op maat.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen