Search

Raamdecoratie voor grote ramen

Het kan lastig zijn om raamdecoratie voor grote ramen te vinden. Vaak heb je bij raamdecoratie producten namelijk te maken met een maximale hoogte en breedte. Heb jij grote ramen in huis en ben je op zoek naar nieuwe raamdecoratie? Lees dan snel verder!

Voordelen van grote ramen

Grote ramen hebben voordelen en nadelen. Doordat je grote ramen hebt, kun je heerlijk genieten van een breed uitzicht. Dit zorgt voor een goed gevoel waarmee je de buitenomgeving kunt betrekken bij je interieur. Daarnaast komt er via grote ramen ontzettend veel natuurlijk daglicht binnen. Dit kan je kamer oplichten en een nieuwe dimensie geven.

Het belang van de juiste raamdecoratie voor grote ramen

Daarentegen zitten er ook een aantal nadelen aan ramen met een groot oppervlak. Veel daglicht kan bijvoorbeeld zorgen voor een sauna-effect in de zomer en voor veel warmteverlies in de winter. Meer weten over warmtewerende rolgordijnen? Neem dan een kijkje op onze pagina over warmtewerende rolgordijnen.

’s Avonds wil je natuurlijk goed kunnen slapen. Daarbij is het niet fijn dat er nog veel licht van buiten door het grote raam in jouw slaapkamer binnendringt. De verduisterende rolgordijnen van Smartblinds zijn ingericht op een manier waarop de hoeveelheid licht die door kieren kan binnenkomen geminimaliseerd is. Zo heb je tijdens je slaap geen last van lichtinval in je slaapkamer en kun je optimaal genieten van je nachtrust. Op je app kun je een timer instellen waarmee je slimme rolgordijnen automatisch omhooggaan op het tijdstip dat je gewekt wil worden. Zo word je op een prettige manier wakker met het daglicht dat als wekker functioneert.

Een ander nadeel van grote ramen is dat het lastiger wordt om je privacy te behouden. De slimme raamdecoratie voor grote ramen van Smartblinds zorgt ervoor dat vreemde mensen niet zomaar naar binnen kunnen kijken. Ook houd je inbrekers buiten de deur. Met de handige app kun je je smart rolgordijnen laten bewegen, ook als je niet thuis bent. Zo creëer je het idee dat er altijd iemand thuis is waardoor je inbrekers afschrikt.

Mogelijkheden Smartblinds slimme raamdecoratie voor grote ramen

Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om raamdecoratie voor grote ramen. Daarbij wil je natuurlijk wel kunnen genieten van het gemak en comfort van Smartblinds, waardoor je via de app jouw rolgordijnen op de gewenste hoogte kun laten hangen. Zo hoef je niet eens van de bank af te komen, terwijl jij je favoriete film kijkt! Bij Smartblinds stel je eenvoudig je raamdecoratie helemaal op maat samen en kies je precies de afmetingen die bij jouw grote raam horen. Bij het invullen van de afmetingen kom je er direct achter of Smartblinds geschikt zijn voor jouw grote raam.

De elektrische rolgordijnen van Smartblinds hebben een tijdloos design en passen daardoor bij ieder interieur. In ruimtes met veel ramen kun je met de verschillende opties rolgordijnen variëren met de lichtinval en stijl. Onze slimme raamdecoratie voor grote ramen zijn verkrijgbaar in lichtdoorlatende en verduisterende stof. Daarnaast hebben wij ook een ruim assortiment duo rolgordijnen, die ook schikken als raamdecoratie voor hoge ramen en grote ramen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan eens door ons assortiment heen. Bij vragen helpen we je graag met een raamdecoratie advies op maat.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen