Search

Raambekleding voor een schuifpui

Ben jij op zoek naar geschikte raambekleding voor je schuifpui? Dan ben je bij Smartblinds aan het goede adres! Smartblinds heeft slimme raambekleding voor de schuifpui in alle soorten en maten. Vraag jij je nou af: Wat hang je voor een schuifpui? Dan geven wij je antwoord. We leggen je graag de mogelijkheden uit en geven tips waar je op moet letten bij het kopen van raamdecoratie voor een schuifpui! Zo weet jij precies welke raamdecoratie geschikt is voor schuifdeuren en kom jij achter de soorten raambeklding die goed bij schuifpuien passen!

Slimme raambekleding voor je schuifpui

Er zijn meerdere mogelijkheden om jouw schuifpui te voorzien van raamdecoratie. Voor een erg praktische oplossing raden we het aan eens te kijken naar onze slimme rol- en plisségordijnen. De elektrische rol- en plisségordijnen zijn ideaal voor je schuifdeur, omdat je ze automatisch omhoog en omlaag kunt laten gaan op basis van scènes of timers via je smartphone. Zo kun je bijvoorbeeld instellen dat de rolgordijnen van je schuifpui altijd omhoog zijn als het buiten mooi weer is en de kans dus het grootst is dat je via je schuifpui van binnen naar buiten wilt lopen. Of andersom natuurlijk. Zit jouw pui aan een kant van het huis waar veel mensen langs lopen en wil jij graag je privacy behouden? Dat kan! Wij hebben meerdere stoffen in ons assortiment die wel voor lichtinval zorgen, maar waarmee je toch de gewenste privacy behoudt.

Slimme raambekleding schuifpui
Een schuifpui is een onderdeel van het interieur

Een schuifpui of deur bevindt zich vaak in de woonkamer en is een belangrijk onderdeel van het interieur. Voor velen is het belangrijk dat een schuifpui past bij het interieur van de woonkamer. Daarnaast zijn schuifpuien vaak groot en laten veel licht binnen. Met onze (duo)rolgordijnen maak je je schuifpui tot één geheel met jouw interieur. Met ons ruime assortiment aan stoffen en kleuren is er volop keuze en zit er vast wel iets bij dat bij jouw interieur past! Naast ons ruime assortiment aan transparante, lichtdoorlatende of verduisterende stoffen in vele kleuren is ook de kleur van de onderrail en het systeem aan te passen naar één van vier kleuren: wit, grijs, antraciet en zwart. Op deze manier kun je jouw raambekleding voor je schuifpui samenstellen en laten overvloeien in je interieur.

Rolgordijnen voor een schuifpui
Smartblinds voor jouw schuifpui

Bij Smartblinds kennen we 2 manieren waarop je je raamdecoratie kunt ophangen. In het venster of op het venster. Bij Smartblinds geven we vaak de tip om raambekleding op het venster te installeren bij het gebruik van een schuifdeur. Hierdoor kun je nog steeds met gemak gebruik maken van je schuifpui en heb je geen last van je rol- of plisségordijnen. Welke slimme schuifpui raambekleding je kiest is volledig aan jou. Wij zetten de mogelijkheden voor je op een rijtje.

Raamdecoratie schuifpui

Raambekleding voor jouw schuifpui

Een rolgordijn als schuifpui raambekleding

Je kunt stijl en eenvoud toevoegen aan je pui door rolgordijnen voor je schuifpui te hangen. Een schuifpui bestaat vaak uit minstens 2 ramen naast elkaar. Hierdoor is het mooi om voor elk raam een rolgordijn te monteren. Door de rolgordijn van je schuifpui op het venster te monteren in plaats van in het venster heb je geen last van de rolgordijnen wanneer je je schuifpui wilt openen. Ideaal als je schuifpui in de zomer vaak open staat!

Plisségordijn voor de schuifpui

De slimme plisségordijnen van Smartblinds zijn voorzien luchtholtes tussen de 2 stofbanen. Dit creëert een isolerend effect in je plissé gordijn voor je schuifpui, waardoor het in de zomer lekker koel is in huis en in de winter de warmte binnen blijft. De schuifpui is een plek waar veel warmte verloren gaat via het raam. Een plissé gordijn voor de schuifpui is dus geen overbodige luxe. Schuifpui plisségordijnen zijn er in verschillende transparanties.

Een jaloezie voor de schuifpui

Jaloezieën voor je schuifpui een luxe uitstraling. Door de eenvoudige bediening van slimme jaloezieën met een slimme motor, kun je jouw schuifpui jaloezieën heel gemakkelijk gebruiken door ze met een vingerbeweging te openen via de woning app van jouw favoriete smart home platform. Simpeler dan dit gaat het gewoon niet worden! Je kunt kiezen voor bamboe jaloezieën, of houten jaloezieën voor je schuifpui

Elektrische gordijnrails voor je schuifpui

Natuurlijk kun je ook gewoon kiezen voor normale gordijnen voor je schuifpui. Een stijlvol gordijn kan je schuifpui ook een mooie uitstraling geven. Wil je die gordijnen die je nu hebt hangen voorzien van alle voordelen van smart home? Je kunt bij Smartblinds namelijk kiezen voor de slimme gordijnrails. De slimme gordijnrails is voorzien van een elektrische motor, die net als bij alle andere gordijnen via je smartphone te bedienen is! Ontdek alle mogelijkheden die een slimme gordijnrails te bieden heeft!

slimme gordijnrails voor een schuifpui

Duo rolgordijn schuifpui

Naast normale rolgordijnen hebben we ook duo rolgordijnen voor schuifpuien en schuifdeuren. Door de horizontale transparante banen van je duo rolgordijn krijg je een hele mooie lichtinval in huis. Met een schuifpui met een duo rolgordijn heb jij altijd de touwtjes in handen. Behoefte aan veel daglicht en warmte in huis? Zet dan je duo rolgordijn open met de transparante banen. Heb je even lekker tijd voor jezelf en wil je even wat privacy? Dat kan ook! Zet de stoffen banen van je duo rolgordijn dicht. Niemand zal nog door je schuifpui kunnen gluren.

Duo rolgordijn schuifpui
Binnenzonwering schuifpui

Schuifpuien en schuifdeuren beschikken vaak over een groot oppervlak. Via deze grote raampartij kan er veel 's zomers veel warmte jouw huis binnendringen, terwijl je 's winters veel warmte verliest via je ramen. Hierdoor kun zul je het hele jaar door meer geld kwijt zijn aan koel- en stookkosten. Goede raambekleding voor schuifdeuren is essentieel in het voorkomen van warmteverlies in de winter en het behouden van koele lucht in huis tijdens de zomer. Door te kiezen voor de juiste warmtewerende raambekleding, kun je het hele jaar door besparen op je energiekosten. Zie raambekleding voor je pui dus niet als een verplichte uitgave, maar als een investering in de isolatie van je huis.

binnenzonwering schuifpui

Raambekleding voor een grote schuifpui

Schuifpuien zijn er in allerlei soorten en maten. Zo heb je kleine schuifdeuren van een kleine meter breed, tot grote schuifpuien die uit raampartijen van wel 2 meter breed bestaan per raam! Ieder raam wil je natuurlijk volledig kunnen bedekken met 1 stuk raambekleding. Grote schuifpuien kun je daarom voorzien van de raamdecoratie van Smartblinds. Smartblinds heeft allerlei soorten raambekleding voor grote schuifpuien. Kies je favoriete raamdecoratie stijl, en voer de maten van je raampartij in. Wil je de maximale afmetingen van onze raambekleding voor grote schuifpuien checken? Kijk dan even op onze support pagina.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen