Search

Elektrische gordijnen

Wil jij je interieur upgraden met elektrische gordijnen? Dan zijn Smartblinds slimme gordijnrails de juiste keus! Tover eenvoudig je bestaande gordijnen om tot elektrische, of combineer nieuwe gordijnen met onze slimme motor, en geniet voortaan van de vele voordelen die automatische gordijnen je bieden!

Elektrische gordijnen met smart home bediening

Het koppelen van je elektrische gordijnen met een smart home platform als Google Assistant brengt je in een wereld volop mogelijkheden. Smart home maakt het namelijk mogelijk om je elektrische gordijnen automatisch open en dicht te laten gaan op basis van jouw wensen. Denk bijvoorbeeld aan opengaan wanneer de zon opkomt en weer dicht op het moment dat het donker wordt. Ook zijn slimme gordijnen in staat om samen te werken met andere slimme apparaten, waardoor bijvoorbeeld na een spraakopdracht richt je slimme assistent je interieur tot leven komt. 

De voordelen van slimme gordijnen

Slimme gordijnen in huis biedt erg veel voordelen. Allereerst wordt je door automatisering voorzien van enorme wooncomfort en dagelijks gemak, waardoor je tijd overhoudt voor dingen die er echt toe doen. Daarnaast kun je met slimme routines inspelen op bepaalde invloeden, zoals temperatuur of licht. Hierdoor is het mogelijk om je elektrische gordijnen automatisch dicht te laten gaan als de zonkracht hoog is en houdt je het beter koel in huis. Dit kan zelfs nog van positieve invloed zijn op je energieverbruik. Bovendien hoef je met automatische gordijnen in je woning niet meer bang te zijn voor inbrekers als je op vakantie bent.

Het bedienen van je elektrische gordijnen

Smartblinds gordijnrails biedt volop bedieningsmogelijkheden. Stel de favoriete posities van je gordijnen in via je woning app en creëer automatische routines om je slimme gordijnen tot leven te brengen. Zo zorg je ervoor dat jouw gordijnen dagelijks op specifieke tijdstippen open- en dichtgaan, wanneer de zon ondergaat en opkomt of zelfs reageert op je stem!

elektrische gordijnen op maat
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen