Search

Hoe werkt onze slimme raamdecoratie?

Benieuwd naar hoe Smartblinds precies werken? Wij leggen het je in onderstaande stappen zo kort en duidelijk mogelijk uit. Wil je liever de video zien waarin één van onze medewerkers je precies vertelt wat Smartblinds zijn en hoe het werkt? Scroll dan door naar beneden!

Wat zijn Smartblinds?
Smartblinds is slimme raamdecoratie die volledig op maat gemaakt wordt. Slimme raamdecoratie is raambekleding die je op een slimme manier kunt bedienen. Hierbij moet je denken aan bijvoorbeeld slimme bediening via een smart home app zoals de Apple HomeKit app. Ook is het mogelijk om je slimme raamdecoratie te bedienen met spraakopdrachten via bijvoorbeeld Siri. Raambekleding van Smartblinds hebben een draadloze ingebouwde motor, vandaar de naam elektrische of automatische raamdecoratie. De motor heeft een oplaadbare accu die niet voorzien hoeft te worden van netstroom. Je hoeft de motor slechts een paar keer per jaar op te laden met de bijgevoegde USB-C kabel.
Slim rolgordijn slim rolgordijn
Hoe werken Smartblinds
Smartblinds bieden ontzettend veel mogelijkheden. Enkel handmatige bediening is met slimme raamdecoratie verleden tijd. Met Smartblinds bedien je je raamdecoratie via je smartphone, je stem of het bijbehorende trekkoord. Naast deze bedieningsmogelijkheden, biedt Smartblinds ook de mogelijkheid om automatiseringen in te stellen. Denk bijvoorbeeld aan timers die ervoor zorgen dat jouw raamdecoratie automatisch opent en sluit op bepaalde tijden.
slimme raamdecoratie slimme raamdecoratie
HOE KOPPEL JE SMARTBLINDS AAN JE SMARTPHONE?
Smartblinds installeer je via een QR-Code die zich aan het tassel (onderste stukje van je koord) bevindt. Via de woning app van Apple kan je deze QR-code gelijk scannen en de stappen volgen. Heb jij Google Home, Amazon Alexa of een ander smart home platform? Dan zul je verbinding moeten maken via de MotionBlinds Wi-Fi Bridge. Omdat dit koppelproces iets ingewikkelder is, nemen we je stap voor stap mee in dit proces. Deze kun je vinden op onze compatibiliteitspagina.
slimme raambekleding slimme raambekleding
Smart home mogelijkheden
Zoals je hierboven hebt kunnen lezen zijn er meerdere mogelijkheden om je Smartblinds te bedienen. Daarnaast is het mogelijk om je Smartblinds te koppelen aan andere slimme apparaten en met deze apparaten slimme scènes te maken. Wil je hier meer over weten? Klik dan op onderstaande link.
Smart Home mogelijkheden Smart home mogelijkheden
Vraag gratis stalen aan
Bij Smartblinds vind je raamdecoratie in allerlei soorten, maten en kleuren. Daardoor is er sowieso een product dat perfect bij jou en je huis past. Wil je de stof en kleur graag thuis bekijken? Bestel dan gratis stalen, zodat je zeker weet dat je de goede keuze maakt! Je krijgt de stalen binnen enkele werkdagen in je brievenbus.
Stofstalen stofstalen

Bekijk de video

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen