Search

Eve MotionBlinds slimme raamdecoratie op maat

Op zoek naar Eve MotionBlinds? Dan ben je bij Smartblinds aan het juiste adres. Via onze webshop bestel je makkelijk en snel slimme raamdecoratie op maat en voorzie jij je huis van enorme comfort, sfeer, veiligheid en privacy.

Over Eve MotionBlinds

Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve MotionBlinds motoren. Deze motoren met Apple HomeKit certificering zijn in samenwerking met smart home-specialist Eve Systems ontwikkeld om een naadloze integratie met de bekendste smart home platformen mogelijk te maken. Dit betekent dat de Eve MotionBlinds motoren moeiteloos samen werken met Apple HomeKit.

Eve Motionblinds

Bedieningsmogelijkheden

Klaar voor de toekomst - Matter

Met de komst van Matter ben je met slimme raamdecoratie van Smartblinds helemaal voorbereid. Zodra Matter uitkomt, worden jouw Smartblinds motoren automatisch geüpdate zodat jij direct kunt schakelen naar Matter!

Matter rolgordijn

Slimme raamdecoratie met Eve MotionBlinds motoren

De draadloze Eve MotionBlinds motoren zorgen ervoor dat al onze slimme raamdecoratie zoals onze slimme plisségordijnen of jaloezieën, (duo)rolgordijnen en zelf onze slimme gordijnrails automatisch en op afstand bediend kunnen worden. De motor is zó ontworpen, dat de gebruikerservaring optimaal is. Het installeren, automatiseren en bedienen van de raamdecoratie met je iPhone is daardoor extreem eenvoudig. Het verschil ten opzichte van concurrenten is dat er géén dure bridge nodig is om je Smartblinds onderdeel te maken van je HomeKit smart home.

Apple en Eve Motionblinds

Smartblinds - Slimme raambekleding met Eve MotionBlinds systeem

Het Eve MotionBlinds assortiment van Smartblinds, dat als eerste op de markt de nieuwe thuisconnectiviteitsstandaard ‘Thread’ bevat, is te koop via onze shop. Neem een kijkje tussen onze producten en ontdek de mogelijkheden. Heb jij binnenkort Smartblinds met Eve MotionBlinds motoren in huis?

Slimme rolgordijnen op maat

Smartblinds slimme raamdecoratie

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen