Search

Eve MotionBlinds slimme raamdecoratie op maat

Op zoek naar Eve MotionBlinds? Dan ben je bij Smartblinds aan het juiste adres. Via onze webshop bestel je makkelijk en snel slimme raamdecoratie op maat en voorzie jij je huis van enorme comfort, sfeer, veiligheid en privacy.

OVER EVE MOTIONBLINDS

Smartblinds slimme raamdecoratie bevatten Eve MotionBlinds motoren. Deze motoren met Apple HomeKit certificering zijn in samenwerking met smart home-specialist Eve Systems ontwikkeld om een naadloze integratie met de bekendste smart home platformen mogelijk te maken. Dit betekent dat de Eve MotionBlinds motoren moeiteloos samen werken met Apple HomeKit.

SLIMME RAAMDECORATIE MET EVE MOTIONBLINDS MOTOREN

De draadloze Eve MotionBlinds motoren zorgen ervoor dat onze slimme rolgordijnen, duo rolgordijnen, jaloezieën en plisségordijnen automatisch en op afstand bediend kunnen worden. De motor is zó ontworpen, dat de gebruikerservaring optimaal is. Het installeren, automatiseren en bedienen van de raamdecoratie met je iPhone is daardoor extreem eenvoudig. Het verschil ten opzichte van concurrenten is dat er géén dure bridge nodig is om je Smartblinds onderdeel te maken van je HomeKit smart home.

SMARTBLINDS – SLIMME RAAMDECORATIE MET EVE MOTIONBLINDS SYSTEEM

Het Eve MotionBlinds assortiment van Smartblinds, dat als eerste op de markt de nieuwe thuisconnectiviteitsstandaard ‘Thread’ bevat, is te koop via smartblinds.nl. Hou onze site in de gaten en schrijf je in voor de nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen. En wie weet ben jij straks de eerste die Eve MotionBlinds op maat thuis geleverd krijgt!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen