Search

Elektrische plisségordijnen

Coming in 2022
Volgend jaar vind je hier ons assortiment slimme plisségordijnen. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en wees altijd als eerste op de hoogte van onze nieuwe producten, exclusieve acties en meer. Geen zin om te wachten? Onze slimme rolgordijnen en slimme duo rolgordijnenstaan al wel online!
De hele maand mei profiteer je van 10% korting op Smartblinds rolgordijnen en duo rolgordijnen!
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds slimme plisségordijnen

Hoe kun je zo comfortabel, veilig en duurzaam wonen? Door te kiezen voor slimme plisségordijnen van Smartblinds. Het geplooide doek in combinatie met de geautomatiseerde besturing zorgt altijd voor de juiste lichtinval, verduistering en temperatuur in huis. Installatie is heel simpel, je hebt altijd volop keuze in uitvoering en we bieden je bovendien altijd maatwerk. Reken op elektrische plisségordijnen van topkwaliteit waar je nog jaren plezier van zult hebben.

LAAT JE OVERTUIGEN DOOR DEZE VOORDELEN:

 • Elektrische plisségordijnen houden de zon tegen en bieden je meer privacy;
 • Pas de stand eenvoudig aan naar jouw wensen en je krijg het licht en de warmte die je wilt;
 • Je kunt onze slimme plisségordijnen bedienen met je smartphone of voice;
 • Slechts enkele seconden installatietijd en je bent klaar.

MAAK JE GORDIJN ELEKTRISCH

Elektrische plisségordijnen zijn een uitkomst. Kies eenvoudigweg de ideale variant uit ons assortiment en bedien ze automatisch. Daar staat Smartblinds voor: hoogstaande kwaliteit en design, inclusief optimale gebruiksvriendelijkheid. Kies op je gemak jouw slimme plisségordijnen op maat zodra we deze productgroep aan ons assortiment hebben toegevoegd. Op zoek naar andere slimme raambekleding? Bekijk dan onze slimme duo rolgordijnenjaloezieën of rolgordijnen.

ZO SLIM ZIJN SLIMME PLISSÉGORDIJNEN:

 • Ze maken het leven eenvoudiger voor je
  Doordat je onze elektrische plisségordijnen automatisch kunt bedienen met je app of met spraakbediening, maak je het jezelf wel erg gemakkelijk. Bespaar jezelf wel 30 minuten per dag door te kiezen voor deze smart raamdecoratie.
 • Ze zorgen dat inbrekers niet zomaar jouw huis kiezen
  Ook al ben je niet thuis, je kunt onze smart plisségordijnen ook op afstand bedienen via je app of programmeren op een bepaalde tijd. Dat schrikt inbrekers af. Die zullen veel eerder je woning overslaan, omdat ze beweging zien in huis. Extra veilig dus!
 • Geen koord, dus geen gevaar
  Kinderen kunnen verstrikt raken in een koord waarmee je gordijnen bedient. Dat koord is niet nodig bij Smartblinds, dus ze zijn veilig voor kinderen.
 • Bespaar jezelf energiekosten
  Ga ook slimmer om met de warmte die de zon gratis levert en bespaar energie om je woning te verwarmen. Allemaal door slimme plisségordijnen.

GEBRUIKSVRIENDELIJKE INSTALLATIE

Alle Smartblinds elektrische plisségordijnen zijn heel eenvoudig te installeren. Ook de programmering en bediening wijst zich vanzelf. Doordat de verbinding via Bluetooth verloopt, is er geen bridge of gateway nodig voor de set-up in je Apple woning-app.

Even de QR-code scannen en je elektrische plisségordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd. Daarna ben je klaar om ze te bedienen via app of stem. Het installeren duurt echt maar een paar seconden. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

EXTRA VOORDELEN VAN SMARTBLINDS:

 • Wij bieden je stijlvolle plisségordijnen die je eenvoudig kunt installeren, zelfs als je geen technische ervaring hebt;
 • Alles verloopt draadloos, dus je hebt geen kabels nodig. Gewoon ophangen en klaar;
 • Kies zelf hoe je ze wilt bedienen: via de app, voice of pull-bediening.
 • Simpele koppeling aan Apple HomeKit

PERFECTE SAMENWERKING IN JE SMART HOME ECOSYSTEEM

Moeiteloos en veilig werken onze slimme plisségordijnen samen met je andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Denk bijvoorbeeld aan je verlichting, bewegingsdetectors of thermostaat. Voor je het weet, zijn je Smartblinds een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem.

Nog een groot voordeel van onze producten: ze zijn extra privacy-vriendelijk. Meestal werken de applicaties op dit vlak samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS stofstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis stofstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Gratis SMARTBLINDS meetverzekering
Verkeerd gemeten? Dan krijg je gratis een nieuw product thuisgestuurd.