Search

Slimme plisségordijnen

Kies voor comfortabel, veilig en duurzaam wonen met Smartblinds slimme plisségordijnen. Bekijk ons assortiment en stel je eigen slimme plisségordijnen helemaal naar wens samen. Onze plissé stoffen thuis in het echt bekijken? Vraag dan gratis kleurstalen aan!

8 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

8 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds slimme plisségordijnen

Hoe kun je zo comfortabel, veilig en duurzaam wonen? Door te kiezen voor slimme plisségordijnen van Smartblinds. De honingraat stof in combinatie met de geautomatiseerde besturing zorgt altijd voor de juiste lichtinval, verduistering en temperatuur in huis. Installatie is heel simpel, je hebt altijd volop keuze in uitvoering en we bieden je bovendien altijd maatwerk. Reken op elektrische plisségordijnen van topkwaliteit waar je nog jaren plezier van zult hebben.

Draadloos & gebruiksvriendelijk

Smartblinds slimme plisségordijnen zijn heel eenvoudig te installeren. Ook de installatie en bediening wijst zich vanzelf. Alles verloopt draadloos, dus je hebt geen kabels nodig. Gewoon ophangen en klaar. Doordat de verbinding via Bluetooth verloopt, is er geen bridge of gateway nodig voor de set-up in je Apple woning-app. Maak je gebruik van een ander smart home platform? Bekijk hoe je onze slimme plisségordijnen integreert met de bekendste platformen . Even de Setup-code scannen en je slimme plisségordijnen worden automatisch en veilig geïnstalleerd. Daarna ben je klaar om ze te bedienen via app of stem. Het installeren duurt echt maar een paar seconden. Software-updates voor activering van de nieuwste features en user-experience verbeteringen verschijnen automatisch in de app. Hierdoor is er na installatie weinig tot geen service of support nodig.

Plisségordijnen slim

Waarom slimme plisségordijnen toevoegen aan jouw interieur

Slimme plisségordijnen zijn een uitkomst. Kies eenvoudigweg de ideale variant uit ons assortiment en bedien ze automatisch. Daar staat Smartblinds voor: hoogstaande kwaliteit en design, inclusief optimale gebruiksvriendelijkheid. Kies op je gemak jouw slimme plisségordijnen op maat zodra we deze productgroep aan ons assortiment hebben toegevoegd. Op zoek naar andere slimme raambekleding? Bekijk dan onze slimme duo rolgordijnenslimme jaloezieën of slimme rolgordijnen.

DE TOEGEVOEGDE WAARDE VAN SLIMME PLISSÉGORDIJNEN:

 • Ze maken het leven eenvoudiger voor je
  Doordat je onze slimme plisségordijnen automatisch kunt bedienen met je app of met spraakbediening, maak je het jezelf wel erg gemakkelijk. Bespaar jezelf wel 30 minuten per dag door te kiezen voor deze smart raamdecoratie.
 • Ze zorgen dat inbrekers niet zomaar jouw huis kiezen
  Ook al ben je niet thuis, je kunt onze smart plisségordijnen ook op afstand bedienen via je app of programmeren op een bepaalde tijd. Dat schrikt inbrekers af. Die zullen veel eerder je woning overslaan, omdat ze beweging zien in huis. Extra veilig dus!
 • Geen koord, dus geen gevaar
  Kinderen kunnen verstrikt raken in een koord waarmee je gordijnen bedient. Dat koord is niet nodig bij Smartblinds, dus ze zijn veilig voor kinderen.
 • Bespaar jezelf energiekosten
  Ga ook slimmer om met de warmte die de zon gratis levert en bespaar energie om je woning te verwarmen. Allemaal door slimme plisségordijnen.

HONINGRAAT PLISSÉGORDIJNEN

De plisségordijnen van Smartblinds zijn allemaal voorzien van een dubbele stofbaan. De stofbanen vormen samen een honingraat patroon. Daarom wordt dit type plisségordijnen ook wel een honingraat plisségordijn genoemd. In de cellen verzamelt zich lucht. Deze lucht vormt een extra barrière tussen de lucht van buiten en de lucht in je huis. De extra barrière in je honingraat plisségordijn maakt het jouw makkelijker om de warmte 's winters binnen te houden en in de zomer juist de koele lucht binnen te houden.

honingraat plissegordijnen
Plissegordijnen Top Down
Plissegordijnen: Top Down

Top Down bediening houdt in dat je plisségordijn te bedienen is zoals de meeste raambekleding, van boven (top) naar beneden (down). De elektrische motor van je plisségordijn zit geïnstalleerd in de bovenste balk van je plisségordijn.

Plissegordijnen top down bottom up
Plissegordijnen: Top Down Bottom Up

Bij plisségordijnen met Top Down Bottom Up bediening kun je niet alleen je de onderste balk van je plisségordijn in beweging brengen, maar heb je ook de mogelijkheid om de bovenste balk van je plisségordijn te bedienen. Op die manier kun je aan 2 zijden van je plisségordijn licht doorlaten, maar houden je plisségordijnen wel de inkijk tegen.

PERFECTE SAMENWERKING IN JE SMART HOME ECOSYSTEEM

Moeiteloos en veilig werken onze slimme plisségordijnen samen met je andere gecertificeerde HomeKit-accessoires. Denk bijvoorbeeld aan je verlichting, bewegingsdetectors of thermostaat. Voor je het weet, zijn je Smartblinds een integraal onderdeel van je smart home ecosysteem.

Nog een groot voordeel van onze producten: ze zijn extra privacy-vriendelijk. Meestal werken de applicaties op dit vlak samen met de cloud. Smartblinds slaat alle data en instellingen lokaal op. De gegevens verlaten het huis dus nooit. Zo waarborgen we jouw veiligheid en privacy.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!