Search

Gratis kies- en inmeethulp

Ontvang jij graag hulp bij het uitzoeken, inmeten, bestellen en/of installeren van Smartblinds? Of ben je op zoek naar persoonlijk advies? Onze specialisten staan gratis en vrijblijvend voor je klaar! Via een online videogesprek helpen we je bij het vinden van de juiste producten en geven we antwoord op al je vragen.

Persoonlijk advies

Antwoord op al je vragen

Online, vanuit je eigen huis

Geheel vrijblijvend, dus geen verplichtingen!

adviesgesprek adviesgesprek

Waarom hulp van een adviseur

Tijdens de zoektocht naar nieuwe raambekleding kom je er al snel achter dat er erg veel mogelijkheden zijn. Kies je voor rolgordijnen, jaloezieën of toch plisségordijnen? Ga je voor een volledig verduisterende stof, of wil je liever een subtiele lichtdoorlatendheid? Hoe vind ik de juiste afmetingen van mijn Smartblinds? Om antwoorden te vinden op dit soort vragen is het fijn om hulp te krijgen van een specialist. Daarom geven wij graag een passend raamdecoratie advies om de zoektocht naar nieuwe raambekleding zo simpel mogelijk te maken. Wil je een levensechte ervaring van slimme raamdecoratie? Plan een showroom bezoek in bij onze showroom in Enter!

service

Veelgestelde vragen

Wat kan ik verwachten van het videogesprek?

Tijdens het online videogesprek probeert een van onze adviseurs je te voorzien van een passend raamdecoratie advies op maat. We geven antwoord op al je vragen en in uitzonderlijke situaties spreken we een persoonlijke prijs af.

Is een adviesgesprek echt kosteloos?

Wees niet bang. Er zitten geen addertjes onder het gras. Een online adviesgesprek is bij ons écht helemaal gratis. Van het plannen van de afspraak tot het ontvangen van een advies op maat betaal je niets.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen