Search

Eenvoudig te bedienen

Smartblinds zijn op verschillende manieren te bedienen. Spreek jij het liefst Siri aan? Dat kan! Wil je met je smartphone je Smartblinds omlaag doen? Ook dat is mogelijk! Hieronder leggen we de verschillende bedieningsmogelijkheden uit.

Slimme bediening
Door je Smartblinds te verbinden met een smart home platform zoals Apple HomeKit, Google Assistant of Amazon Alexa ontgrendel je verschillende slimme bedieningsmogelijkheden, zoals app en voice control. Via de woning-app van het smart home platform, bedien je overal ter wereld je Smartblinds raambekleding en maak je eenvoudig gebruik van automatische scènes en timers (Let op, je hebt hier met Apple wel een smart hub voor nodig). Bovendien is spraakbesturing en interactie met andere slimme apparaten mogelijk. Hierdoor kun je verschillende slimme apparaten van verschillende fabrikanten in harmonie laten samenwerken.
Smart bedienen Smart bedienen
App-bediening
Via de Eve app bedien je alle Smartblinds producten. Download de app, verbind je Smartblinds en je bent direct klaar om je raamdecoratie te bedienen. Klik op één van je Smartblinds en veeg met je vinger naar een bepaald hang-percentage. Via de EVE app is het ook mogelijk om timers in te stellen. Heb jij een Apple device? Dan kan je via de woning app je Smartblinds rechtstreeks verbinden met je smartphone. Wil je graag je Smartblinds instellen via de EVE app en daarna bedienen via de woning app, ook dat kan! Volg de stappen in de EVE app en open vervolgens de woning app, je ziet je smartblinds meteen verschijnen!
bediening via app bediening via app
Spraakbediening
Via je slimme assistent bedien je de slimme apparaten in je huis met spraakopdrachten. Zo kan je via een spraakopdracht je Smartblinds omhoog of omlaag laten gaan. Daarnaast kan je jouw Smartblinds onderdeel laten maken van slimme scènes, waardoor je bijvoorbeeld met de spraakopdracht ‘Hey Siri, goedemorgen’ de verlichting in je huis aan laat gaan, het koffiezetapparaat laat opwarmen en je rolgordijnen automatisch omhoog laat gaan. Heb jij een Apple device? Dan heb je een smart hub zoals de Apple HomePod Mini nodig om Siri te kunnen gebruiken.
spraakbediening Spraakbediening
Pull-bediening
Tot slot beschikken Smartblinds ook over een pull-functie, waardoor handmatige trekbediening mogelijk is. Installeren, programmeren en bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een korte ruk aan het koord brengt de raambekleding als één geheel in beweging. Dat betekent dat een smartphone niet persé vereist is om je raamdecoratie te bedienen. Ontzettend handig voor de schoonmaakhulp, oppas of andere niet-thuiswonenden.
trekkoord trekkoord

Compatibel met de bekendste smart home platformen

Smartblinds zijn te bedienen via verschillende smart home platformen, waaronder Apple, Google, Alexa en meer. Voor alle smart home platformen, exclusief Apple, heb je de MotionBlinds Wi-Fi Bridge nodig om je Smartblinds te bedienen. Wil je weten hoe de MotionBlinds Wi-Fi Bridge werkt? Kijk dan even naar de instructievideo.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen