Search

Eenvoudig te bedienen

Smartblinds zijn op verschillende manieren te bedienen. Zo bestuur jij je raamdecoratie altijd de wijze waarop dat jou uitkomt. Hieronder leggen we de bedieningsmogelijkheden uit.

Slimme bediening

Door je Smartblinds te verbinden met het smart home platform Apple HomeKit ontgrendel je verschillende slimme bedieningsmogelijkheden, zoals app en voice control. Via de woning-app van Apple, bedien je overal ter wereld je Smartblinds raambekleding en maak je eenvoudig gebruik van scènes en timers. Bovendien is spraakbesturing via Siri en interactie met andere slimme apparaten mogelijk. Hierdoor kun je verschillende slimme apparaten van verschillende fabrikanten in harmonie laten samenwerken.

Spraakbediening

Via je slimme assistent Siri bedien je de slimme apparaten in je huis met spraakopdrachten. Zo kun je je slimme rolgordijnen of duo rolgordijnen met je stem omlaag en omhoog laten gaan. Ook kun je je Smartblinds onderdeel maken van je slimme scènes, waardoor je bijvoorbeeld met de spraakopdracht ‘Hey Siri, goedemorgen’ de verlichting in je huis aan laat gaan, het koffiezetapparaat laat opwarmen en je rolgordijnen automatisch omhoog laat gaan.

App-bediening

De Apple woning-app werkt met alle Smartblinds producten. Download de app, verbind je Smartblinds en je bent direct klaar om de rolgordijnen, plisségordijnen of jaloezieën te bedienen. Klik op één van je Smartblinds en veeg met je vinger naar een bepaald hang-percentage of klik op één van je scènes. De ingestelde acties worden direct uitgevoerd. Voeg timers toe om vervolgens je slimme raamdecoratie te automatiseren. Vanaf dat moment is er geen inspanning meer nodig om je raamdecoratie te bedienen, maar gaat het volledig automatisch.

Pull-bediening

Tot slot beschikken Smartblinds ook over een pull-functie, waardoor handmatige trekbediening mogelijk is. Installeren, programmeren en bedienen is nog nooit zo eenvoudig geweest. Een korte ruk aan het koord brengt de raambekleding als één geheel in beweging. Dat betekent dat een smartphone met de Apple woning-app of smart home kennis niet persé vereist is om je raamdecoratie te bedienen. Ontzettend handig voor de schoonmaakhulp, oppas of andere niet-thuiswonenden.

Jouw woning verrijken met elektrische raamdecoratie? Bekijk ons aanbod en bestel eenvoudig online!

Android & Google Assistant

Wij krijgen vaak de vraag of onze Smartblinds ook werken met Android toestellen, en of ze bediend kunnen worden met Google Assistant. Wij zijn groot voorstander van de eenvoud die Apple heeft gebracht met hun compatibiliteit voor het Thread-protocol, waardoor je geen extra bridge meer nodig hebt om onze raamdecoratie te bedienen. Daarom zie je op onze website voornamelijk Apple HomeKit voorbij komen.

Echter, wij snappen ook dat niet iedereen een Apple toestel heeft, en bieden daarom wel een oplossing voor Android & Google Assistant. Voeg de MotionBlinds Wi-Fi bridge toe aan jouw bestelling en bedien jouw Smartblinds ook met jouw Android toestel en Google Assistant. Mocht je in de toekomst kiezen voor een Apple toestel, dan kun je direct profiteren van de eenvoud van het Thread-protocol, en dan wordt de bridge overbodig.

 

Kies jouw slimme raamdecoratie
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen