Search

Ons verhaal

Slimme raamdecoratie is een technologie waarvan we bij Smartblinds overtuigt zijn dat het in de toekomst de traditionele trekkoorden permanent gaat vervangen. Door de vele voordelen die slimme raambekleding biedt zoals het gebruiksgemak, veiligheidsvoordelen, duurzaamheid en de stijlvoordelen is slimme raamdecoratie straks niet meer weg te denken uit je huis.

Een optimale klantervaring
Smartblinds probeert het voor jou zo eenvoudig en makkelijk mogelijk te maken om zonder teveel moeite ook te kunnen genieten van slimme raamdecoratie in huis. Via de handige configurator stel je snel en eenvoudig je Smartblinds volledig samen naar jouw wensen. Mocht er iets niet lukken, dan staan we voor je klaar.

Raamdecoratie kiezen kan lastig zijn. Daarom kun je gratis via een online videogesprek met onze adviseurs in gesprek, om jezelf te voorzien van passend advies, zonder dat je hiervoor ergens heen hoeft te rijden.
raamdecoratie raamdecoratie
Connect met je smart home via Matter
De beste smart home connectiviteit vind je bij Smartblinds. De Eve Motionblinds Matter motoren, nu al beschikbaar voor rolgordijnen en duo rolgordijnen zijn voorzien van het Matter protocol, wat het mogelijk maakt om Smartblinds direct te verbinden met ieder smart home platform, mits je de juiste hub hiervoor hebt.
Matter qr-code Matter qr-code
Een fijne werkomgeving
Bij Smartblinds vinden we het belangrijk om een goede werkomgeving te creëren. Zo vinden wij het belangrijk dat ons kantoor voorzien is van alle gemakken die een werknemer nodig heeft. Samen met onze collega's zorgen wij voor een goede werksfeer waarin iedereen zich gewaardeerd voelt. Iedereen in ons team is even belangrijk en draagt op hun eigen manier bij aan de gezamenlijke doelen. Om de sfeer op de werkvloer positief te beïnvloeden organiseren wij regelmatig leuke team uitjes. Wil jij onderdeel uitmaken van ons mega gezellige team? Scroll dan naar onder en solliciteer!
Smart living Smart living

Het Smartblinds team

Mark Lubbers

Mark Lubbers

E-Commerce Manager

Casper van der Veen

Casper van der Veen

Marketing

Corné Bouwmeester

Corné Bouwmeester

Service

Content Marketeer

Content Marketeer

Bedrijfsgegevens

Smartblinds B.V.

Vonderweg 48

7468 DC Enter

The Netherlands

BTW NL856697011B01

KVK 66787126

service@smartblinds.com

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen