Search

Domotica bedieningsmogelijkheden

Heb jij een domotica systeem en wil je jouw Smartblinds hierop aansluiten? Dat kan! Je kunt namelijk de Motionblinds Bluetooth motoren aan een Motionblinds Wi-Fi Bridge koppelen. Deze bridge kun je vervolgens koppelen aan je domotica systeem, waardoor jij via je domotica systeem de controle hebt over je Smartblinds! Op deze pagina vind je de domotica systemen waarop dit mogelijk is, en vertellen we je meer over de bedieningsopties die je via jouw domotica systeem hebt. De Motioblinds Bluetooth motor, die je nodig hebt om je Smartblinds te koppelen aan je domotica systeem, is op dit moment beschikbaar voor:

Koppel je Motionblinds Wi-Fi bridge

Om de koppeling te leggen naar het domotica systeem wat je gebruikt, heb je de Motionblinds Wi-Fi bridge nodig. Deze kun je als accessoire toevoegen aan je bestelling. De bridge moet je eerst installeren. Bekijk het filmpje om te bekijken hoe je dit doet. Voor Android-gebruikers verschilt het installeren van de bridge iets. Gebruik je Android, bekijk dan de bridge instructies voor Android Wat je verplicht nodig hebt, is de Motionblinds Bridge app. Hieronder vind je de link om die te downloaden.

Koppel je Smartblinds aan je bridge

Nadat je Motionblinds Wi-Fi bridge is gekoppeld met het netwerk van je huis, kun je starten met het connecten van je Smartblinds met je bridge. Dit doe je door in de Motionblinds Wi-Fi bridge app je Smartblinds toe te voegen aan de bridge. Open je Motionblinds Bridge app, selecteer je woning, navigeer naar het 'blind' gedeelte van je woning en klik op de +. De rest van de stappen wijzen zichzelf!

Koppel je bridge aan één van de volgende systemen:
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen