Search

Elektrische jaloezieën op maat

Op zoek naar elektrische jaloezieën op maat die je op afstand en automatisch kunt bedienen? Bekijk onze jaloezie collectie en breng jouw woning tot leven met Smartblinds. Met onze elektrisch bedienbare jaloezieën geniet je van enorme comfort, veiligheid en duurzaamheid. Bekijk het aanbod en bestel vandaag nog jouw Smartblinds jaloezieën volledig op maat!

Waarom jij elektrische jaloezieën in huis moet hebben

Met elektrische houten jaloezieën of elektrische bamboe jaloezieën geef je jouw huis een extra dimensie. Door met de horizontale schaduwen en lichtinval te variëren bepaal jij zelf de sfeer in jouw huis. Kies overdag bijvoorbeeld voor veel licht in huis en zet je elektrische horizontale jaloezieën open. Naarmate het avond wordt en het buiten steeds donkerder wordt, kun je er voor kiezen om de latten van je jaloezieën iets verder dicht te kantelen. Hierdoor creëer je een warme sfeer in huis. Met de mogelijkheid om vaste timers in te stellen kun je je elektrische jaloezieën 's ochtends en 's avonds op de gewenste tijden openen en sluiten. Zo hoef jij niet langer meer naar je raamdecoratie om te kijken, maar doen de jaloezieën voor jou het werk.

elektrische horizontale jaloezieën

Kleurenpalet

Elektrische jaloezieën van Smartblinds zijn volledig op maat en naar jouw wens samen te stellen. Zo bepaal jij niet alleen de afmetingen, maar heb jij ook de volledige controle over de motorzijde en de kleur van jouw jaloezie. Onze jaloezieën zijn verkrijgbaar in verschillende tinten en kleuren. Zo hebben we bijvoorbeeld witte, grijze, maar ook zwarte jaloezieën in onze collectie. Zowel in de materialen bamboe als hout!

De voordelen van elektrische jaloezieën
Als bewoner van een smart home weet je waarschijnlijk al wel wat de voordelen zijn. Naast app- en voicebediening bieden de elektrische jaloezieën je nog vele voordelen:
 • Je maakt het jezelf gemakkelijk
  Al onze elektrische jaloezieën kun je automatisch bedienen met je app. Hoe makkelijk wil je het hebben?
 • Ze schrikken inbrekers af
  Doordat je de elektrische jaloezieën kunt bewegen als je van huis weg bent, zullen inbrekers veel eerder je woning overslaan, omdat ze beweging zien in huis. Dat maakt het een stuk veiliger.
 • Kindveilig door het ontbrekende koord
  Onze elektrische jaloezieën kun je zonder koord bedienen. Daardoor zijn ze veilig voor kinderen.
 • Energiebesparend
  Ga ook slimmer om met de warmte die de zon gratis levert en bespaar energie om je woning te verwarmen.
elektrische jaloezieën
Bedien je jaloezieën via je smartphone
De elektrische jaloezieën van Smartblinds bedien je eenvoudig via je smartphone. Zo beheer je de positie van je jaloezieën via je woning app op afstand en overal.
Blinds Blinds
Beheer ruimtes in huis
Elke ruimte is anders en vraagt andere settings. Maak makkelijk groepen aan en beheer elke elektrische jaloezie apart, of kies voor eenheid in huis en bedien je elektrische horizontale jaloezieën allemaal tegelijk.
Rooms Rooms
Beweging in je huis
Met smart home laat je meerdere slimme apparaten in huis op elkaar reageren en met elkaar samenwerken. Creëer scenes en laat je elektrische jaloezieën tot leven komen.
Scenes Scenes
Automatiseren met timers
Door middel van timers hoef jij niet meer naar je jaloezieën om te kijken. Laat je Smartblinds automatisch vooraf ingestelde opdrachten uitvoeren op gewenste tijden en geniet van enorme gebruiksgemak.
Timers Timers
 
 
 
Elektrische bamboe jaloezieën
Elektrische bamboe jaloezieën

De elektrisch bedienbare bamboe jaloezieën van Smartblinds geven je huis een natuurlijke uitstraling. Daarnaast is bamboe de snelst groeiende en meest duurzame houtsoort ter wereld. Hierdoor draag je bij aan de duurzaamheid van je huis!

Elektrische houten jaloezieën
Elektrische houten jaloezieën

Elektrische houten jaloezieën zijn de meest toegankelijke vorm van jaloezieën. Houten jaloezieën passen bij ieder interieur en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Stel je elektrische houten jaloezieën volledig naar jouw wensen samen!

Elektrische jaloezieën op maat

Door elektrische jaloezieën op maat te bestellen bespaar je jezelf een hoop moeite en misschien ook wel kosten. Het voordeel van maatwerk, is dat je product volledig klaar voor installatie en mooi afgewerkt wordt afgeleverd. Als je zelf je jaloezieën nog op maat zagen en andere aanpassingen aan je producten moet doen dan kan dit voor een hoop zorgen, frustraties en problemen zorgen. Bespaar jezelf deze ervaringen en ga voor elektrische jaloezieën op maat van Smartblinds!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen