Search

Elektrische jaloezieën

Met elektrische jaloezieën haal je enorm veel comfort in huis. Onze collectie bestaat uit strakke designs van zowel houten jaloezieën en bamboe jaloezieën, beide elektrisch te bedienen. Bestel jouw elektrische jaloezieën op maat en stel je automatische lamellen volledig samen naar jouw wensen! Wil je het materiaal van onze jaloezieën eerst in het echt aanzien en voelen? Vraag dan gratis jaloeziestalen aan!

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische jaloezieën van Smartblinds

Kies voor stijlvolle elektrische jaloezieën van Smartblinds om optimaal gebruiksgemak en luxe te ervaren. De automatische jaloezieën zijn super eenvoudig samen te stellen en worden van hoogwaardige kwaliteit hout en bamboe geproduceerd. Het samenstellen van de elektrische jaloezie is heel simpel. Kies tussen hout of bamboe, vul de juiste afmetingen in de configurator in, selecteer de gewenste kleur, kies de motorzijde van je jaloezie en je bent klaar. Wij doen vervolgens ons uiterste best om het product zo snel mogelijk bij je thuis te leveren, zodat jij binnen no-time kunt genieten van alle gebruikersvoordelen die een elektrische jaloezie biedt!

Elektrische jaloezieën met Eve Motionblinds motor

Met de elektrische jaloezieën motor van Eve Motionblinds weet je zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Deze draadloze motor is voorzien van de nieuwste software en zal binnenkort worden voorzien van een nieuwe update, waarmee de motor wordt voorzien van het nieuwste smart home protocol genaamd Matter. Matter zal directe koppeling mogelijk maken met alle grote platformen, waar dat op dit moment met Smartblinds elektrische jaloezieën alleen nog mogelijk is met Apple HomeKit. Door je jaloezie te koppelen aan een smart home platform, kun je starten met je jaloezie automatiseren. Dat wil zeggen dat jouw smart home en de smart home assistent aan de hand van triggers, timers en scènes de bediening van je slimme raamdecoratie uit handen nemen!

elektrische jaloezieën

Stijlvol design

Het design van de elektrische jaloezieën van Smartblinds is tijdloos en strak. Door je jaloezieën op maat te laten produceren zorg je voor een vloeiende overgang tussen de lamellen van je jaloezie en de muur. Ga je voor een vergelijkbare kleur als je muur voor een rustgevende look, of maak je met je automatische jaloezieën een statement door juist een afwijkende kleur van je muur te kiezen?

Speel met licht en schaduwen

Met de lamellen van je elektrische jaloezie kun je eenvoudig het invallende licht reguleren. Door de lamellen elektrisch te laten tuimelen kun je of de hele lichtinval blokkeren, of een schaduwpatroon creëren door je lamellen half open of dicht te zetten. Zo krijg je zoals op de foto van een klant hiernaast te zien is super gave patronen van licht en schaduw op je vloeren en muren.

automatische jaloezieën

Eenvoudig jaloezieën meten & installeren

Het zelfstandig inmeten en vervolgens installeren van je elektrische jaloezieën is makkelijker dan je denkt. Voor zowel het inmeten als installeren worden eenvoudige instructies meegeleverd. Het enige wat je hoeft te doen is deze instructies stap voor stap volgen en binnen no-time hang je jouw elektrische jaloezie op als een echte monteur.

jaloezieen elektrisch

Elektrische jaloezie foto's van klanten

jaloezie elektrisch
jaloezieën elektrisch
jaloezie automatisch
elektrische lamellen
Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!