Search
product mobile gallery placeholder
product mobile gallery placeholder
product mobile gallery placeholder

Living Jaloezie

Geniet van optimaal comfort en sfeer in huis met onze elektrische bamboe Jaloezieën collectie 'Living'! De collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren en heeft een natuurlijke uitstraling.

Staal Aanvragen
Gratis Staal Aanvragen
Koop nu. Betaal later. Met Klarna
 
Koop nu. Betaal later. Met Klarna
Koop nu. Betaal later. Met Klarna
Gratis oplaadkabel bij je bestelling
Gratis verzending van alle bestellingen
Eenvoudig & snel te installeren
Gratis meetverzekering
Onze klanten beoordelen ons met een 4.4/5

Je kunt kiezen om je jaloezie in het venster of op het venster te monteren:

 1. In het venster
  Als je de jaloezie in het venster hangt, is het gemonteerd tussen de muren van je raamvenster.
 2. Op het venster
  Als je de jaloezie op het venster hangt, is het gemonteerd op de muur en komt het over het venster te hangen met overlap aan beide zijdes

Onze producten worden volledig op maat gemaakt. Vul de gewenste breedte en hoogte van je jaloezie in en wij regelen de rest. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met eventuele marges, die calculeren wij zelf in. Let op! Voor je begint met meten, let op eventuele obstakels zoals deur- en/of raambeslag dat uitsteekt, verwarmingsbuizen of naar binnen draaiende deuren en ramen.

Weten hoe je moet inmeten? Bekijk onze inmeetinstructies!

 1. Optie A: Afmetingen bepalen voor montage in het venster
  Meet de breedte aan de bovenkant van het venster en meet de hoogte in het midden van het venster. Let op! Wij leveren de jaloezie met een reductie van 5 mm aan beide kanten. Geef de exacte maat van je venster aan en wij zorgen ervoor dat de jaloezie daar precies tussen valt. Doe dus geen reducties! Houd daarnaast rekening met de pakkethoogte i.v.m. eventuele obstakels zoals naar binnen draaiende deuren en ramen.
 2. Optie B: Afmetingen bepalen voor montage op het venster
  Meet de breedte en hoogte van het venster, met een kleine overlap. Wij adviseren een overlap van 5 cm aan beide zijkanten. Tel dus in totaal 10 cm op bij de breedtemaat. Om de hoogte te bepalen, tel je de pakkethoogte van de jaloezie (zie tabel hieronder) bij de hoogte van je venster op. Wil je dat de jaloezie aan de onderkant verder doorloopt? Bepaal dan zelf hoeveel extra centimeters je in de hoogte wilt.

Door een motorzijde te kiezen bepaal je aan welke kant je je Smartblinds wilt bedienen en opladen. Kies je voor links, dan bevindt de motor, de pull-bediening en de oplaadport zich aan de linkerzijde van het product. Wil je dat dit aan de rechterzijde zit? Kies dan voor rechts.

Hier kun je een referentie voor je samengestelde Smartblind invullen. Zo weet je straks precies welk product voor welk venster in je huis is!

Als je op zoek bent naar raambekleding is het belangrijk vooraf te bepalen welke transparantie je wilt in bepaalde ruimtes. In slaapkamers is bijvoorbeeld meer verduistering gebruikelijk dan in de woonkamer. De stoffen van Smartblinds zijn onder te verdelen in drie verschillende transparanties:

Verduisterend

Lichtdoorlatendheid: geen – Licht van buiten wordt volledig tegengehouden en krijgt niet de mogelijkheid ruimtes te verlichten.

Lichtdoorlatend

Lichtdoorlatendheid: beperkt – Licht van buiten wordt belemmerd, maar niet volledig geblokkeerd.

Transparant

Lichtdoorlatendheid: volledig – Licht van buiten vindt haar weg naar binnen, maar de stof biedt wel de gewenste privacy.

Je raambekleding moet natuurlijk passen bij je interieur. De kleur en uitstraling van stoffen en materialen kan vanaf een beeldscherm soms afwijken van de realiteit. Twijfel je over een kleur en weet je niet zeker of het de stofkleur is die je zoekt? Vraag dan gratis onze stalen aan en beoordeel het thuis!

Onze systemen zijn in twee maten verkrijgbaar, namelijk klein en groot. Het kleine systeem is geschikt voor rolgordijnen van klein tot gemiddeld formaat. Bij grote formaten rolgordijnen is enkel een groot systeem mogelijk. Ons advies is om te beginnen met het samenstellen van het rolgordijn voor je grootste venster in huis. Als blijkt dat je voor dit rolgordijn enkel een groot systeem kunt kiezen, raden we het aan dit voor de rest van je Smartblinds ook te doen. Op deze manier voorkom je dat je meerdere Smartblinds in huis hebt hangen met afwijkende systemen. Is je grootste product ook geschikt voor een klein systeem? Kies dan zelf de systeemgrootte die jij het mooist vindt.

Hieronder vind je de systeemhoogte van de verschillende systemen, zodat je hier rekening mee kunt houden bij het bestellen. Monteer je jouw product in het venster, maar heb je een raam welke naar binnen openslaat? Dan kun je hiermee controleren of je hiervoor genoeg ruimte hebt.

Afmetingen systemen

Voor het rolsysteem van je rolgordijn heb je bij Smartblinds keuze uit twee verschillende types:

Zijsteunen

 

Cassette

 

Handbediend product aan je bestelling toevoegen? Neem dan contact op met onze klantenservice!

Onze systemen zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, antraciet en zwart.

Kleurinformatie:

 • Wit = RAL 9003
 • Grijs = RAL 7004
 • Antraciet = RAL 7016
 • Zwart = RAL 9011
Eenvoudige installatie & gebruik
Smartblinds slimme jaloezieën bevatten een draadloze Eve MotionBlinds motor. De motor is zo ontworpen dat alle gegevens lokaal worden opgeslagen, waardoor de privacy van de gebruiker ten alle tijden beschermd wordt. De accu van de motor laad je eenvoudig op met de meegeleverde USB-C kabel. Bij normaal gebruik hoef je dit maar 1 à 2 keer per jaar te doen.
Essential_collectie
Onderdeel van een veilig en verbonden smart home ecosysteem
Eve MotionBlinds
Apple
Google
Alexa
THREAD
Bluetooth
De slimme jaloezieën van Smartblinds bevatten een Eve MotionBlinds motor met Apple HomeKit technology. Deze draadloze motor maakt het mogelijk dat onze slimme raamdecoratie optimaal samenwerkt het smart home platform van Apple: Homekit. De aanschaf van een of andere dure bridge is hiervoor niet nodig, want Smartblinds werken rechtstreeks samen met jouw HomeKit devices! Smartblinds integreren binnen een ander smart home platform? Ontdek de mogelijkheden hier.

Specificaties & productinformatie

Collectie: Living
Materiaal: Bamboe
Kenmerken hout: Natuurlijke uitstraling
Kenmerken motor: Draadloos, werkend op Thread (later ook Matter), kantel & hef mogelijkheden (tilt & lift)
Grootte: 50 mm
Vlamwerend: Nee
Waterproof: Nee
Schoonmaak: Ja (vochtige doek)
Duurzaam (gerecycled): Nee
Verpakking: Bij elke bestelling wordt een extra lange USB-C kabel en een instructiehandleiding meegeleverd
Garantie systeem: 2 jaar
Garantie motor: 5 jaar

Stof

De Living collectie bestaat uit vijf verschillende kleuren. De slat is gemaakt van bamboe en heeft daardoor een natuurlijke uitstraling. Met de mogelijkheid om je jaloezieën te kantelen en te heffen, kun je makkelijk je lichtinval en privacy regelen. Maak de slats op den duur schoon met een vochtige doek en ze zien er weer als nieuw uit!

Product

Smartblinds zijn eenvoudig te monteren en je installeert ze binnen een minuut! Met de draadloze motor hoeven je Smartblinds niet continue aangesloten te zijn op stroom. Bij normaal gebruik hoef je ze maar 1 a 2 keer per jaar via een USB-C kabel op te laden. Onze producten werken op het Thread netwerk en zijn binnenkort zelfs te updaten naar Matter. Het nieuwste protocol binnen de smart home wereld, waardoor je Smartblinds eenvoudig koppelt met de bekendste smart home platformen.

Meten

De juiste afmetingen voor je jaloezieën vinden is zo gebeurd! Gebruik hiervoor simpelweg onze meetinstructie: Meetinstructie jaloezie.pdf

Graag persoonlijk advies ontvangen? Gebruik de chat of plan een gratis adviesgesprek met één van onze adviseurs!
Bang om fouten te maken? Nergens voor nodig dankzij onze gratis Smartblinds meetverzekering!

Monteren

Het monteren van je Smartblinds is een fluitje van een cent. Bekijk de montagehandleiding van onze jaloezieën hieronder.

Installatiehandleiding Smartblinds jaloezieën.pdf

.

Heb je per ongeluk een meetfout gemaakt en dus een niet-passend product ontvangen? Geen paniek! Van ons krijg je gewoon gratis een nieuw product opgestuurd. Lees hier de bijbehorende voorwaarden.