Search

Slimme transparante rolgordijnen

Met Smartblinds transparante slimme rolgordijnen voorkom je dat mensen vanaf buiten ongegeneerd naar binnen kunnen kijken, maar kun je toch genieten van een fijne daglichtinval. Bekijk ons assortiment en bestel eenvoudig jouw transparante elektrische rolgordijnen op maat!

10 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

10 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Smartblinds transparante slimme rolgordijnen

Met de transparante slimme rolgordijnen van Smartblinds creëer je de gewenste privacy, maar vindt daglicht van buiten wel haar weg naar binnen. Ideaal om van privacy te kunnen genieten, zonder dat je gebruik hoeft te maken van je verlichting!

Elektrische transparante rolgordijnen met draadloze installatie en bediening

De slimme rolgordijnen van Smartblinds zijn voorzien van een draadloze motor die eenvoudig op te laden en te installeren is. Binnen een handomdraai maak je jouw slimme transparante rolgordijnen onderdeel van je slimme woning. De verbinding met jouw favoriete smart home platform is zo gelegd. Hiervoor zijn slechts een paar stappen nodig, die we per smart home platform hebben uitgelegd op de compatibiliteitspagina.

Transparante slimme rolgordijnen voor veel licht in huis

Het is erg prettig als er veel licht van buiten in je woning valt. Veel licht in huis geeft aan ieder interieur een extra draai en kan voor veel variatie zorgen met schaduwen en lichtinvallen. Transparante rolgordijnen hebben naast hun tijdloze, en stijlvolle uitstraling dus ook een handige functie!

Minder energieverbruik met elektrische transparante rolgordijnen

Zoals gezegd zorgen slimme transparante rolgordijnen voor een overvloed aan natuurlijk licht in je huis. Een bijkomend voordeel hiervan is dat je in huis minder verlichting hoeft te gebruiken. Dit zorgt voor een voordelig verschil op de energierekening en draagt daarnaast bij aan de verduurzaming van jouw huis!

Privacy met elektrische transparante rolgordijnen

Je hoeft bovendien niet bang te zijn dat je met transparante rolgordijnen geen privacy kent. De doorkijk wordt namelijk toch dusdanig beperkt dat enkel bepaalde contouren zichtbaar zijn. Zelf ervaren hoeveel doorkijk bij onze transparante stoffen mogelijk is? Vraag dan gratis een aantal stofstalen aan en ontdek het zelf!

Bekijk ook onze verduisterende slimme rolgordijnen en lichtdoorlatende slimme rolgordijnen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!