Search

Raambekleding voor de badkamer

Ramen in je badkamer zorgen voor een licht, schoon en hygiënisch gevoel. Echter wil je niet dat iedereen de hele dag door in jouw badkamer kan gluren. Daarom is badkamer raambekleding essentieel. Maar hoe weet je welke raamdecoratie het beste past bij jouw badkamer? Raambekleding voor de badkamer uitkiezen is een van de lastigste keuzes qua raambekleding in huis. Je badkamer is namelijk een vochtige plek met meestal een eentonig kleurenpatroon. Je badkamer raamdecoratie moet dus vochtbestendig zijn en in het kleurenpatroon van jouw badkamer passen. Bij Smartblinds hebben we hieraan gedacht. Maar welke soorten raamdecoratie kun je nu allemaal uit kiezen?

Slimme badkamer raamdecoratie

De slimme raamdecoratie van Smartblinds is vochtafstotend. Dat wil zeggen dat al de vochtigheid die op de stof van je Smartblinds terechtkomt, niet door de stof wordt opgenomen. Daardoor komen er dus geen vieze vochtvlekken in de raamdecoratie van je badkamer. Daarnaast beschikken we bij Smartblinds over een uitgebreide collectie met vele verschillende tinten. Met het tijdloze design van Smartblinds en de uitgebreide kleurkeuze, kies je eenvoudig het slimme rolgordijn wat bij jouw badkamer past. Twijfel over de kleurkeuze en het type stof? Vraag dan eenvoudig kleurstalen aan op onze website! De kleurstalen worden binnen 1-2 werkdag bij je thuisbezorgd. Thuis kun je de kleuren van de kleurstalen vergelijken en kijken welke kleur het beste bij jouw badkamer past.

badkamer raambekleding

Voordelen van slimme raamdecoratie in de badkamer

De slimme raamdecoratie van Smartblinds biedt optimale privacy. Ook kun je met de app- en spraakbediening de rolgordijnen bedienen zonder dat je over je badkuip moet klimmen, of over de vochtige vloer moet lopen met je droge en schone sokken. De slimme raamdecoratie van Smartblinds is erg onderhoudsarm en makkelijk vuil en stofvrij te maken met een vochtige doek. Daarnaast is de badkamer raambekleding van Smartblinds warmtewerend. Dat wil zeggen dat de slimme rolgordijnen van Smartblinds voorkomen dat jouw badkamer in een broeikas verandert.

Kleurkeuze van je badkamer raambekleding

De badkamer is over het algemeen een kamer die veel lichte tinten bevat, zowel op de muren als het interieur en design. Daarom is het van groot belang dat de raambekleding van je badkamer ook in deze stijl gekleurd is, of juist een mooi contrast biedt. Wanneer je veel zachte tinten als beige-, zand- en crèmekleuren gebruikt, is het mooi als je hier ook gelijkkleurige badkamer raambekleding bij kiest. Maar als je veel houd van spierwitte en strakke kleuren is het ook mooi om met badkamer raamdecoratie contrast te creëren, door bijvoorbeeld zwarte rolgordijnen te gebruiken. Je kunt heel erg variëren in de kleurkeuze qua raambekleding in je badkamer. Vraag kleurstalen aan via onze website en vergelijk thuis welke kleur raambekleding het beste in jouw badkamer past.

badkamer raambekleding

Draai kiepraam

Onze raamdecoratie is ook te gebruiken in combinatie met een draai kiepraam op je badkamer. Door de slimme raamdecoratie van Smartblinds op het venster van je draai kiep raam te plaatsen, kiept het raam zonder dat jouw raamdecoratie hierdoor beschadigt. Ook wanneer je het raam wil openen met de draai-functie is dit met op het venster montage gewoon mogelijk. Zorg hierbij wel dat je jouw raamdecoratie helemaal geopend hebt, zodat je niet je raamdecoratie beschadigt.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen