Search

Jaloezieën in de badkamer

In de badkamer wil je het allemaal. Voldoende licht van buiten voor je ochtend/avond routine, maar ook privacy zodat je zonder enige zorgen in je bad of onder de douche kan springen. De switch tussen natuurlijk licht en privacy lijkt heel groot, maar dat is het niet. Met elektrische jaloezieën in de badkamer heb jij de gewenste privacy of lichtinval namelijk zo gepiept. De slimme jaloezieën van Smartblinds zijn de badkamer jaloezieën voor jouw badkamer. Waarom? Dat leggen we je in dit artikel uit.

Waarom jaloezieën in de badkamer?

Jaloezieën hebben een aantal functionaliteiten waardoor ze erg goed tot hun recht komen in onder andere de badkamer. Allereerst hebben jaloezieën een 'tilt systeem'. Dit is een systeem waarmee je de latten van je badkamer jaloezie op en neer kunt bewegen. Op die manier wordt het heel gemakkelijk om je jaloezie open te zetten of juist te sluiten, waardoor je dus in een handomdraai de privacy hebt die jij op dat moment in je badkamer wenst. Naast het handige tilt systeem hebben jaloezieën van Smartblinds nog een andere kwaliteit waardoor ze erg goed als badkamer raambekleding fungeren. Ze zijn namelijk slim te bedienen.

jaloezieën badkamer

Slimme badkamer jaloezieën

De badkamer jaloezieën van Smartblinds zijn uitgerust met een smart home compatible Eve MotionBlinds motor. Deze motor is te koppelen aan je favoriete smart home platform, door middel van een QR-code aan het koord van je jaloezie. Als je deze code scant, kun je je jaloezie eenvoudig via een aantal stappen toevoegen aan je smart home, zoals bijvoorbeeld Apple HomeKit. De verbinding met je smart home opent de mogelijkheden voor de bediening van je badkamer jaloezie. Zo kun je naast handmatige bediening van je badkamer jaloezie ook je smart home assistent zoals Siri of Alexa vragen of zij je jaloezie willen bedienen. Ben je niet thuis? Dan heb je nog steeds de 'touwtjes' in handen. Swipe waar je ook bent je jaloezie op de badkamer naar iedere gewenste positie. Let op: voor bediening op afstand is wel het gebruik van een smart home hub nodig!

jaloezie badkamer

Materiaal van je jaloezieën in de badkamer

Een essentieel aspect van raambekleding in de badkamer is de vocht- en vuilbestendigheid van de raamdecoratie. Is de raamdecoratie niet tegen vocht en vuil bestendig, dan kan het materiaal gaan schimmelen, en dat wil je uiteraard niet hebben. Bij Smartblinds heb je de keuze tussen 2 verschillende soorten materiaal. Allereerst hebben we de houten jaloezieën voor de badkamer. De latten van onze houten badkamer jaloezieën zijn glad, waardoor ze eenvoudig zijn af te nemen met een stofdoek, waardoor je jouw jaloezieën erg eenvoudig kunt onderhouden. De latten van onze bamboe badkamer jaloezieën hebben een wat robuuster oppervlak. Hierdoor geven ze jouw badkamer een stoere uitstraling. Ondanks de nerf structuur op de latten van de bamboe jaloezie, is het alsnog vrij eenvoudig om je jaloezie schoon te maken.

houten jaloezieën badkamer

Bekijk onze materialen thuis

Jaloezieën voor de badkamer bestel je bij Smartblinds. Hun elegante uitstraling in combinatie met de slimme functionaliteiten in verbinding met je smart home zorgen voor een vernieuwde badkamer ervaring. Ben je benieuwd hoe de materialen van onze jaloezieën eruit zien? Door gratis stalen aan te vragen kun je binnen 2 werkdagen de materialen en kleuren van onze houten badkamer jaloezieën en bamboe badkamer jaloezieën bij jouw thuis vergelijken!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen