Search

Slimme houten jaloezieën

Wil je garantie op kwaliteit? Dan kies je voor houten jaloezieën. Houten jaloezieën zijn al jaar en dag populaire raamdecoratie. De slimme technologie van Smartblinds, maakt het mogelijk om jouw houten jaloezieën elektrisch te bedienen. Koppel je jouw houten jaloezie aan je smart home, dan opent zich een wereld van bedieningsmogelijkheden! Ben je benieuwd naar de kleuren waarin onze houten elektrische jaloezieën te bestellen zijn? Bestel jouw jaloeziestalen en ervaar onze kleuren bij je thuis!

Bamboe Jaloezieën Alle Jaloezieën

6 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

6 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische houten jaloezieën

Met de elektrische houten jaloezieën van Smartblinds haal je de ideale raamdecoratie in huis voor ieder moment. Houten jaloezieën zijn geschikt als zonwering voor bijvoorbeeld de slaapkamer of badkamer, brengen ontzettend veel sfeer in een ruimte als de woonkamer en zijn naast stijlvol ook nog eens super functioneel. Onze houten jaloezieën hebben een draadloze elektrische motor in de buis zitten. Je kunt hierdoor je houten jaloezie toevoegen aan de rest van je smart home. Hierdoor kun je jouw elektrische houten jaloezie uit zichzelf laten bewegen, of hem laten samenwerken met andere slimme apparaten uit jouw smart home.

Voordelen van elektrische houten jaloezieën

Houten jaloezieën zijn stijlvoller dan aluminium jaloezieën of lamellen. Ze zijn vaak iets dikker dan de latten van een aluminium of bamboe jaloezie, al is het verschil tussen een houten jaloezie en een bamboe jaloezie in dikte nihil. Door de iets dikkere latten krijgt je raam meer body, waardoor de ruimte waarin je je elektrische jaloezieën installeert een stuk knusser aanvoelt. Daarnaast kun je met de elektrische houten jaloezieën van Smartblinds spelen met de lichtinval in je huis. Door de kantelbare horizontale latten kun je kiezen hoeveel licht je doorlaat. Hierdoor krijg je leuke patronen op de vloeren en muren. De latten van de houten jaloezieën weerspiegelen niet, in tegenstelling tot vele aluminium jaloezieën. Hierdoor heb je geen last van felle reflecties van de zon, maar kun je alsnog lekker door je raam heenkijken. Afsluitend is hout een geluiddempend materiaal. Dat wil zeggen dat niet alleen gillende stemmen van spelende kinderen in huis worden gedempt, maar ook geluid van buiten zal gedempt worden. Perfect als je bijvoorbeeld aan een drukke weg of straat woont, of in de stad waar er altijd rumoer is.

Eenvoudige bediening & geen zware koorden

Vaak worden houten jaloezieën vermeden vanwege hun gewicht. Houten jaloezieën voor grote ramen kunnen al gauw erg zwaar worden om te bedienen. Met de slimme bedieningsmogelijkheden van de elektrische houten jaloezieën van Smartblinds is dit verleden tijd. Onze elektrische jaloezieën hebben namelijk 3 bedieningsopties:

app-bediening
App-bediening

Bedien je houten jaloezieën elektrisch via je smartphone. Swipe je jaloezie naar het gewenste hangpercentage en kies hoever je je jaloezie open of dicht wil hebben.

spraakbediening
Spraakbediening

Zet je elektrische houten jaloezie in beweging met behulp van je slimme assistent. Geef je smart home assistent de opdracht om je jaloezie naar een bepaald hangpercentage te zetten.

Pull-bediening
Pull-bediening

Uiteraard kun je je houten jaloezieën ook elektrisch bedienen met de hand. Via het handige pull-koord breng je met een kort rukje aan het touw je jaloezie naar de gewenste hoogte.

 

Maak jouw smart home compleet

Elektrische houten Jaloezieën zijn de perfecte toevoeging aan jouw smart home. Ze zijn ontzettend makkelijk te installeren en eenvoudig toe te voegen aan jouw smart home dankzij de handige QR-code die in het tassel zit. Twijfel je over de kleur van je houten jaloezie? Vraag dan jaloeziestalen aan om jezelf te verzekeren van de juiste keus!

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!