Search

Rolgordijnen in de badkamer

Wanneer je bezig bent met het ontwerp of herontwerp van je badkamer, zijn er verschillende dingen die je in overweging moet nemen. Naast de keuze voor je badkamer kastjes en tegels is ook de raambekleding van je badkamer een ontzettend belangrijke keuze! Raamdecoratie in de badkamer moet naast stijlvol ook nog eens super functioneel zijn. De badkamer is namelijk een ruimte waarin privacy een hoge prioriteit heeft. Rolgordijnen in de badkamer zijn al populair en worden de laatste tijd steeds populairder om in de badkamer te gebruiken. Ze bieden de perfecte balans tussen stijl, privacy, lichtinval en gebruiksvriendelijkheid. Smartblinds legt je uit wat de voordelen zijn van een badkamer rolgordijn en hoe ze bijdragen aan de algehele stijl van je badkamer. Ook bespreken we hoe je met een slim badkamer rolgordijn nog meer mogelijkheden tot je beschikking krijgt.

Maximale privacy met een badkamer rolgordijn
Privacy is het grootste belang in een badkamer en rolgordijnen bieden een hiervoor de uitstekende oplossing. Met hun soepele bediening en verstelbare instellingen kun je moeiteloos de gewenste mate van privacy instellen. Rolgordijnen bieden volledige bedekking als ze gesloten zijn, zodat je badkamer een oase van privacy blijft. Je hebt de keuze tussen 2 opties: Verduisterende rolgordijnen, die het naast het zicht ook binnenvallend licht blokkeren, of lichtdoorlatende rolgordijnen die het zicht blokkeren maar nog wel natuurlijk licht naar binnen laten waardoor het wat lichter blijft in je badkamer. Welk rolgordijn het best in je badkamer past, is volledig aan jou.
rolgordijn badkamer rolgordijn badkamer
Vochtbestendig & eenvoudig schoon te maken
Badkamer raambekleding wordt vaak blootgesteld aan een hoge vochtigheidsgraad, waardoor het essentieel is om te kiezen voor raambekleding die bestand is tegen deze omstandigheden. De douche, een bad of andere acties waarbij veel vocht vrijkomt kunnen zorgen voor aanslag op je badkamer raambekleding. Een badkamer rolgordijn is dan de ideale keuze omdat deze in zekere zin vochtbestendig zijn, waardoor ze na verloop van tijd niet beschadigen of kromtrekken. Bovendien maakt het gladde oppervlak het heel gemakkelijk om je rolgordijn schoon te maken. Je hoeft ze alleen maar af te nemen met een vochtige doek om ze er fris en ongerept uit te laten zien. Neem je badkamer rolgordijnen wel eens in de paar weken even goed af, om slijtage en aanslag te voorkomen.
badkamer rolgordijn badkamer rolgordijn
Stel jouw badkamer rolgordijn op maat samen
Rolgordijnen voor de badkamer van Smartblinds zijn volledig op maat en naar wens samen te stellen. Of je nu de voorkeur geeft aan een minimalistische look met strakke afwerking en rustige kleuren, of een gezellige, rustieke sfeer van een landelijk interieur, er is gegarandeerd een badkamer rolgordijn dat bij je smaak past. Bij Smartblinds bieden we een gevarieerde collectie stoffen en kleuren waaruit je kunt kiezen. Van subtiele neutrale tot donkere tinten, je kunt het perfecte rolgordijn voor je badkamer vinden om je badkamer eens mooi op te fleuren.
rolgordijn voor badkamer rolgordijn voor badkamer
Kies voor een slim badkamer rolgordijn
Slimme rolgordijnen hebben een revolutie teweeggebracht in de manier waarop we onze raambekleding bedienen. Dankzij de slimme koppeling met smart home-systemen kun je je rolgordijnen moeiteloos aanpassen met een swipe op je smartphone of een spraakcommando. Deze functie is vooral handig in de badkamer, waar gemak en privacy van het grootste belang zijn. Stel je voor dat je je badkamer binnenstapt en je slimme assistent vraagt om het badkamer rolgordijn omlaag te doen, zodat je zonder een actie uit te voeren je verdiende privacy in je badkamer krijgt.
Slimme bediening Slimme bediening

Smartblinds: het rolgordijn voor jouw badkamer

Badkamer rolgordijnen van Smartblinds zijn de perfecte keuze en combineren stijl, functionaliteit en gemak. Niet alleen in de badkamer komen rolgordijnen perfect tot hun recht, maar met hun veelzijdigheid in lichtregeling en onderhoudsgemak kun je Smartblinds rolgordijnen ook perfect inzetten als keuken rolgordijn. Slimme rolgordijnen brengen de ervaring naar een heel nieuw niveau en zorgen voor naadloze bediening en koppeling met je smart home systeem en andere smart home devices. Met het brede stoffen- en kleurenassortiment van Smartblinds vind je het perfecte rolgordijn om de esthetiek van je badkamer te verbeteren.

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen