Search

Rolgordijnen in de keuken

Als je de juiste rolgordijnen voor je keuken wilt kiezen, zijn de rolgordijnen van Smartblinds een uitstekende keuze. Het strakke design in combinatie met de smart home functies en bedieningsopties bieden je keuken een perfecte mix van stijl en functionaliteit. In dit artikel bespreken we de voordelen en functies van een rolgordijn in de keuken.

Waarom kies je voor rolgordijnen in de keuken?
Creëer de perfecte sfeer in je keuken met de elektrische rolgordijnen van Smartblinds. Met de slimme bediening kun je jouw keuken rolgordijn met een vingerveeg of spraakopdracht aansturen om de hoeveelheid natuurlijk licht die je keukenruimte binnenkomt te filteren. Of je nu de voorkeur geeft aan een keuken met veel natuurlijk licht, of juist een knusse keuken met een wat donkerdere sfeer, met een keuken rolgordijn van Smartblinds regel je moeiteloos de lichtinval. Zeg maar dag tegen de felle schitteringen op je keukenblad en hallo tegen een heerlijke kookomgeving. En dat alles met één vingerbeweging of stemcommando.
rolgordijn keuken rolgordijn keuken
Een slim keuken rolgordijn
Slimme rolgordijnen van Smartblinds brengen de ervaring in jouw keuken naar nieuwe hoogtes, door middel van hun smart home automatiserings- en bedieningsmogelijkheden. De keuken rolgordijnen van Smartblinds zijn voorzien met een slimme motor en kunnen moeiteloos bediend worden via spraakopdrachten en je smartphone. Stel schema's in om de rolgordijnen in je keuken op specifieke momenten van de dag te openen of te sluiten, zodat je zonder moeite op ieder moment natuurlijk licht kunt reguleren. Met slechts een tik op je smartphone of zelfs een enkel spraakcommando kun je jouw keuken rolgordijn overal vandaan bedienen, zelfs als je niet thuis bent.
rolgordijnen keuken rolgordijnen keuken
Bespaar energie met je keuken rolgordijn
De technologie achter Smartblinds is ontworpen om energie te besparen. Door je rolgordijnen slim te programmeren zodat ze zich gedurende de dag aanpassen, kun je profiteren van natuurlijk licht en de behoefte aan kunstlicht verminderen, waardoor je energiekosten bespaart. Dit zorgt niet alleen voor een milieuvriendelijke keuken, maar helpt ook om te besparen op energiekosten. Daarnaast kun je ook het verlies van warmte of instromen van koude lucht via de ramen verminderen met het gebruik van rolgordijnen in de keuken. Voor meer informatie, kun op onze pagina over isolerende rolgordijnen. Met de mogelijkheid om te synchroniseren met andere slimme apparaten, zoals slimme thermostaten, kun je jouw keuken rolgordijnen nog specifieker inzetten en een geheel energiebesparende omgeving creëren.
keuken rolgordijn keuken rolgordijn
Welk rolgordijn past bij jouw keuken?
Iedere keuken is anders, waarbij ook het interieur en de stijl erg kan verschillen. Of je nu gaat voor een moderne, minimalistische look met strakke kleuren zoals grijs of juist voor een warme en gezellige sfeer met natuurlijke kleuren en texturen van een Scandinavisch interieur, alles is mogelijk. Door te spelen met verschillende ontwerpen en materialen kun je met jouw keuken rolgordijn een persoonlijk tintje en een unieke touch aan je keukenruimte geven. Of je nu kiest voor een subtiele tint die naadloos in het interieur past of juist voor een tint die opvalt in je interieur, een keuken rolgordijn van Smartblinds is de beste optie voor jouw keukeninrichting.
keuken keuken

Op maat gemaakt

De keuken is vaak een drukke ruimte waar rolgordijnen naast zeer stijlvol ook nog eens praktisch moeten zijn. Door te kiezen voor op maat gemaakte keuken rolgordijnen kun je ervoor zorgen dat de raambekleding perfect past bij de afmetingen van je ramen. Dit voorkomt niet alleen ongewenste kieren of overlappingen, maar zorgt er ook voor dat de slimme rolgordijnen naadloos passen bij de rest van je keukeninrichting. De smart rolgordijnen van Smartblinds zijn volledig aanpasbaar. Dit betekent dat jij bepaalt welke stof je rolgordijnen moeten hebben, welke kleur ze moeten hebben en welke systeemkleur erbij past. Het is allemaal aan jou! We hebben ook andere keuken raambekleding, die misschien beter bij je interieur past! Zo hebben we bijvoorbeeld naast normale keuken rolgordijnen ook duo rolgordijnen voor de keuken. Wil je een wat luxere uitstraling van je keukenraam? Dan past een keuken jaloezie misschien beter bij jou!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen