Search

Jaloezieën in de keuken

De keuken is niet alleen een ruimte om in te koken en te eten, maar ook om samen te zijn en te chillen. Daarom is het erg belangrijk om na te denken met welke soort raambekleding je de juiste sfeer in jouw keuken creëert. Een van de soorten keuken raambekleding die zich de afgelopen paar jaren steeds vaker voordoet, zijn keuken jaloezieën. In dit artikel vind je meer over jaloezieën en waarom ze zeer geschikt zijn om voor jouw keukenvenster(s).

Jaloezieën in de keuken - een must-have

Waarom zijn jaloezieën nu zo trendy in de interieurwereld? Dat is omdat ze op zoveel manieren perfect zijn. Ze zorgen voor privacy wanneer je dat wilt. Je hoeft ze alleen maar zo te schuin te houden dat niemand naar binnen kan kijken of ze helemaal te sluiten voor ultieme privacy. Wat als je natuurlijk daglicht en warmte wilt? Met het snelle tilt and turn systeem draai je zet je met 1 swipe op je smartphone je keuken jaloezieën open en geniet je van heerlijk natuurlijk licht in huis!

jaloezieën keuken
Slimme jaloezieën

Raad eens wat nog beter is? Keuken jaloezieën die slim zijn! Je hoeft niet eens aan een staaf te draaien of aan een koord te trekken als je dat niet wilt. Gebruik spraakopdrachten of stel een programma in zodat je jaloezieën van je keukenraam open en dicht gaan wanneer jij dat wilt. Dit betekent dat je prachtige hypermoderne jaloezieën onderdeel zijn van je slimme huis.

jaloezie keuken
Licht, uitzicht, privacy en gemakkelijk schoon te maken

Licht nodig om te koken? Wil je een mooi uitzicht op buiten? Of zin in privacy 's ochtends vroeg of 's avonds laat? Met jaloezieën heb je het allemaal. Met jaloezieën ben je ontzettend veelzijdig. En dat niet alleen! De keuken jaloezieën van Smartblinds zijn ook super makkelijk schoon te maken. Je hoeft je geen zorgen te maken wanneer er een klein vlekje olie of pastasaus op de jaloezie van je keukenraam komt. Even afvegen en ze zijn weer sprankelend.

jaloezieën in de keuken

Advies op maat

Wil je deskundig advies over ons assortiment keuken jaloezieën? Spreek dan met een van onze experts die je graag advies geeft over welke jaloezie het beste bij jouw keukenraam past. Ook heeft Smartblinds andere vormen van keuken raambekleding die misschien wel beter bij jou interieur en stijl passen. Ga bijvoorbeeld voor een plisségordijn in je keuken, of misschien is een keuken rolgordijn wel wat voor jou!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen