Search

Duo rolgordijnen in de keuken

Aan het nadenken over welke raambekleding je moet kopen je keukenramen? Waarschijnlijk denk je bij keuken raambekleding aan rolgordijnen of jaloezieën, maar heb je ook gedacht aan duo rolgordijnen voor je keuken? Dit zijn must-haves voor ieder huis. Lees verder en ontdek waarom.

Waarom een duo rolgordijn in de keuken?

Duo rolgordijnen (of zebra rolgordijnen zoals je ze ook kunt noemen) zijn multifunctioneel voor alle momenten van de dag. Je zit bijvoorbeeld elke ochtend in de keuken te ontbijten terwijl het buiten misschien nog donker is. Wil je dat mensen naar binnen staren terwijl jij nog in je ochtendjas zit? Absoluut niet! Dan kun je je duo rolgordijnen in de keuken dichtdoen zodat mensen niet naar binnen kunnen kijken. Hoe zit het met lunchtijd? Wil je dan nog steeds je rolgordijnen dicht? Natuurlijk niet! Je wilt waarschijnlijk het licht binnenlaten en genieten van de omgeving buiten en wat aangenaam natuurlijk licht in huis halen. Dan kun je de duo rolgordijnen van je keuken openzetten.

duo rolgordijnen
Een keuken met duo rolgordijnen

De keuken is bij veel mensen naast de woonkamer het middelpunt van het huis. Je spendeert er tijd met het hele gezin om te eten, te kletsen en misschien wel om te lezen of een tv-programma te kijken. Aangezien je een groot deel van je tijd in de keuken spendeert, is de juiste sfeer en lichtinval in de keuken is dus ontzettend belangrijk. Raambekleding die goed aansluit op de rest van je keuken interieur is dus ook wel zo fijn. Van je kasten tot de vloer en van de verlichting tot de gordijnen, alles moet matchen. Door in het begin goede beslissingen te nemen, kun je op de lange termijn veel geld besparen. Met duo rolgordijnen in de keuken, ben je verzekerd van een goede keus.

duo rolgordijn keuken

Privacy en natuurlijke lichtinval in 1 vingerveeg

Met een duo rolgordijn in je keuken creëer je op ieder moment met 1 swipe op je smartphone de gewenste lichtinval of privacy. Omdat zebra rolgordijnen een dubbele stofbaan hebben met transparante en niet-transparante strepen, kun je de juiste sfeer creëren die past bij elke moderne of klassieke keukenstijl. En waarom zou je alleen je keuken uitrusten met zebra rolgordijnen, als je ook de rest van je begane grond kunt uitrusten met deze chique raambekleding? Ze zijn perfect voor woonkamers, kantoren en gangen. Of je nu natuurlijk licht in huis wilt of volledige privacy - de keuze is aan jou.

keuken duo rolgordijn
Smartblinds duo rolgordijnen voor je keuken

We hebben een chique collectie duo rolgordijnen die allen zijn voorzien van een slimme motor, die je kunt koppelen aan je smartphone en smart home platform. Hierdoor heb jij op ieder moment en op iedere plek de controle over jouw keuken rolgordijnen. Kies in de configuratie van je duo rolgordijn uit verschillende neutrale kleuren en texturen om precies de look te krijgen die je wilt. Weet je niet zeker welke kleur of tint het best bij jouw keuken past? Bestel dan gratis kleurstalen en bekijk de stoffen eerst eens bij je thuis!

zebra rolgordijn keuken

Praat met onze experts

Ontdek ons assortiment duo rolgordijnen en geniet van het gemak door ze eenvoudig te installeren en op elk gewenst moment te openen en te sluiten. Sluit ze aan op andere slimme devices in je smart home en creëer automatiseringen waardoor je helemaal niks meer hoeft te doen. Wilt je meer weten over onze producten? Vraag een gesprek aan met onze experts! Zij hebben antwoord op al jouw vragen en geven je graag een passend advies voor bijvoorbeeld de beste duo rolgordijnen voor jouw keuken. Ook kunnen ze je adviseren over andere soorten raambekleding, die wellicht beter bij jouw keukeninrichting passen. Ga bijvoorbeeld voor een wat luxere uitstraling met een keuken plisségordijn, of creëer een warme natuurlijke look met een keuken jaloezie!

Vraag gratis stalen aan Gratis stalen