Search

Slimme elektrische plisségordijnen

Of je nu een raam op een onbereikbare plek hebt, zelf wat minder mobiel of klaar bent met het constant handmatig openen en sluiten van je raambekleding, heeft Smartblinds voor jou elektrische plisségordijnen. Deze stijlvolle plisségordijnen met elektrische motor voorzien je in de perfecte balans tussen gemak en stijl. Stel eenvoudig jouw elektrische plisségordijnen op maat en naar wens samen en geniet van alle voordelen die elektrische raambekleding van Smartblinds te bieden heeft.

20 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

20 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Waarom kiezen voor een elektrisch plisségordijn?

Met de elektrische plisségordijnen van Smartblinds geniet je van de geavanceerde technologie van Motionblinds, gecombineerd de strakke en moderne uitstraling van de plisségordijnen van Smartblinds. Onze plisségordijnen zijn uitgerust met de nieuwste Motionblinds-motoren, die je binnen Bluetooth-bereik (+/- 10 à 15 meter) kunt bedienen met je smartphone. Daarnaast kun je jouw elektrische plisségordijn ook nog automatiseren door timers op de motor van je plisségordijn op te slaan. Deze worden ook geactiveerd als je zelf niet thuis bent. Of je nu kiest voor een verduisterend plisségordijn voor op de slaapkamer of een lichtdoorlatend plisségordijn voor de woonkamer, een elektrisch plisségordijn van Smartblinds biedt je een hoop gebruiksgemak en maakt je dagelijkse routine makkelijker.

Welke motor wil ik in mijn elektrische plisségordijn?

Tijdens de configuratie van je elektrische plissé kom je ook de optie 'type motor' tegen. Je kunt namelijk kiezen uit 2 verschillende motoren bij Smartblinds. Iedere motor heeft zijn eigen voordelen en opties:

    Motionblinds Bluetooth Motor: De Motionblinds Bluetooth motor wordt vaak gekozen door mensen die binnenshuis de controle willen hebben over hun raambekleding. Je kunt namelijk de Bluetooth motoren koppelen met de Motionblinds Bluetooth App, waardoor je binnen Bluetooth bereik (< 15 meter) jouw elektrische plisségordijnen kunt bedienen via je telefoon. Naast de bediening via je telefoon heb je ook nog de mogelijkheid om je elektrische plissé te bedienen met het handige pull-koord of heb je de optie om een afstandsbediening toe te voegen aan je Smartblinds plisségordijn.

    Eve Motionblinds Matter Motor: De Eve Motionblinds Matter-motor is een geavanceerde motor met het nieuwe Matter-protocol. Dit protocol maakt het mogelijk om jouw elektrische plisségordijnen te verbinden met populaire smart home-platformen zoals Apple HomeKit, Google Home en andere smart home platformen en systemen. Het enige wat je nodig hebt, is een Thread border router van het platform dat je gebruikt. Scan eenvoudigweg de QR-code op je slimme plisségordijn en je bent klaar om je plisségordijn te automatiseren!

elektrische plisségordijnen
Een elektrisch plisségordijn op maat

Om de voordelen van een elektrisch plisségordijn optimaal te benutten, maken wij uitsluitend plisségordijnen op maat. Een plisségordijn wat je elektrisch bedienen kunt en nog vele andere gebruiksvoordelen heeft, moet immers wel luxe ogen en goed passen bij de rest van het interieur. Naast dat je de optie hebt om de precieze maten tot een breedte van wel 350 centimeter door te geven, kun je ook de stof, kleur, transparantie, bediening en systeemkleur volledig naar jouw wensen afstemmen. Ben je niet zeker over welke transparantie en kleur je wilt kiezen? Door onze gratis kleurstalen aan te vragen, kun je thuis de kleuren en stoffen beter beoordelen, om een weloverwogen keuze te maken.

Elektrisch plisségordijn

De voordelen van een elektrisch plisségordijn

Er wordt vaak niet zo over nagedacht, maar elektrische plisségordijnen zijn niet alleen voor luie mensen. Naast gebruiksgemak heeft het op afstand bedienen van je plisségordijnen voor sommige mensen vele andere voordelen. Denk bijvoorbeeld aan mensen die minder goed te been zijn of ouderen die niet zomaar meer over meubelstukken kunnen klimmen om maar hun raambekleding te openen en sluiten. Voor dit soort mensen komt het elektrisch bedienen zeer goed uit. Maar ook in het dagelijks leven heeft een elektrisch plisségordijn meer voordelen dan je van tevoren denkt!

  • Een veilig huis: Doordat je timers op de motor van je elektrische plissé kunt instellen, bewegen jouw plisségordijnen dagelijks. Deze timers werken ook wanneer je niet van huis bent. Voor inbrekers en anderen met kwade bedoelingen, lijkt het door het openen en sluiten van de Smartblinds dat er iemand aanwezig is in huis. Dit noemen we aanwezigheidssimulatie, wat ervoor zorgt dat je inbrekers buiten de deur houdt.

  • Extra isolatie: Plisségordijnen zijn de best isolerende raambekleding die er bestaat. De honingraatcel vult zich met lucht die fungeert als een extra isolerende barrière die 's winters kou buiten de deur houdt en 's zomers zorgt dat warme lucht niet jouw woonklimaat verstoord. Door je elektrisch plisségordijn slim te gebruiken, kun je de temperatuur in huis beter reguleren, waardoor je flink kan besparen op airco- en verwarmingskosten.

  • Tijdbesparing: Dagelijkse routines zoals het openen en sluiten van je raambekleding in de ochtend en avond, kan je zonder dat je het doorhebt best een hoop tijd schelen. Zeker als je veel ramen hebt, kan je dagelijks wel een aantal minuten bezig zijn om al je raambekleding te openen en sluiten. Als je dit door middel van timers allemaal automatiseert, kun je 's ochtends net wat langer blijven liggen, of kun je rustig van je kopje koffie genieten.

Elektrische plissé gordijnen

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE PLISSÉGORDIJNEN

Wat is een elektrisch plisségordijn?

Een elektrisch plisségordijn is een plisségordijn dat door een elektrische motor wordt aangevoerd. De motor zit geïnstalleerd in de bak van het plisségordijn. Met een top down bottom up plisségordijn heb je echter ook een motor in de onderste bak van je plisségordijn zitten. Door je elektrische plisségordijn te koppelen aan je smart home, kun je het bedienen via je smartphone of je stem.

Hoe meet je een elektrisch plisségordijn op?

Smartblinds heeft een zeer eenvoudige meetinstructie voor jou opgesteld, waarmee jij zelfstandig het venster van je raam kunt opmeten. Heb je jouw venster nauwkeurig opgemeten? Vul dan deze exacte maten in onze configurator op de website en stel jouw elektrische plisségordijnen volledig naar wens samen.

Hoe installeer ik een elektrisch plisségordijn?

Het installeren van een elektrisch plisségordijn is heel gemakkelijk. Omdat de motor van het plisségordijn draadloos is, heb je geen constante stroomtoevoer naar je rolgordijn nodig. Dit maakt je installatie al een stuk gemakkelijker. Via de instructies installeer je jouw elektrische plisségordijn heel eenvoudig.

Hoelang kan ik met een volle accu?

De motoren van Smartblinds gaan erg duurzaam om met energie. De accu, die erg lang mee kan hoeft bij normaal gebruik van het gordijn slechts 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden. Hiervoor wordt een USB-C kabel meegeleverd bij je plisségordijn. Na 8 uur is de accu weer opgeladen om het weer minstens een half jaar vol te houden.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!