Search

Slimme elektrische plisségordijnen

Met de elektrische plisségordijnen van Smartblinds haal je kwaliteit in huis. De plisségordijnen worden aangedreven door een oplaadbare elektrische motor die je op verschillende manieren kunt bedienen. Kies jouw kleur en pas je plisségordijn aan naar jouw wensen. Kies vervolgens de motor die bij jouw gebruikswensen past en Smartblinds produceert jouw elektrische plisségordijn volledig naar wens!

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

4 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Elektrische plissé gordijnen op maat bij Smartblinds

Bij Smartblinds bestel je nieuwe elektrische plissé gordijnen eenvoudig op maat. Voer jouw gewenste afmetingen in tijdens het samenstellen van je plisségordijnen en wij gaan direct aan de slag. Zodra je op maat gemaakte elektrische plisségordijnen klaar zijn voor verzending ontvang je een track & trace via de mail en is het enkel nog wachten totdat jouw Smartblinds geleverd worden. Na ontvangst is het alleen nog even ophangen en dan kan de fun beginnen. Volg stapsgewijs de simpele stappen in de app en binnen enkele minuten kun je beginnen met het automatiseren van jouw plisségordijnen!

Elektrische plisségordijnen met (Eve) Motionblinds motor

De elektrische plisségordijnen van Smartblinds zijn afhankelijk van de keuze voor top down of top down bottom up bediening voorzien van 1 of 2 Eve Motionblinds motoren. Deze motoren zitten in de bak van je elektrisch plisségordijn, waardoor je ze niet kunt zien. De motoren van je plissé kun je aan je smart home toevoegen, door de QR-code aan het koord van je plisségordijn te scannen via jouw smart home app. Heb je dit gedaan? Volg dan de stappen in je smart home app om jouw elektrisch plisségordijn verder in jouw smart home te integreren.

Elektrische plisségordijnen
Elektrisch bedienbare plisségordijnen

Onze elektrische plisségordijnen zijn snel en makkelijk te koppelen met je smartphone, waardoor bediening op afstand en zelfs automatisering mogelijk is. Al onze producten werken naadloos samen met de bekendste smart home platformen en zijn bovendien helemaal klaar voor de toekomst. Toekomstige updates doe je eenvoudig via de app, waardoor je Smartblinds binnenkort zelfs geschikt zijn voor Matter, de nieuwste en revolutionaire verbindingsstandaard binnen de smart home wereld.

elektrische plissegordijnen
Lichtdoorlatend of verduisterend

De perfecte verhouding tussen privacy en toch veel natuurlijk licht. De lichtdoorlatende plissé gordijnen passen perfect in jouw keuken of thuiskantoor!

Of verduister jouw huis en geniet van sfeer en privacy. De verduisterende rolgordijnen van Smartblinds zijn geschikt voor iedere kamer in elk huis!

Elektrische plissé gordijnen
Waarom elektrische plissé gordijnen een must-have zijn voor jouw huis

Met elektrische plissé gordijnen van Smartblinds creëer je sfeer en diepte in je huis. Met de verschillende soorten stof en de ruime kleurkeuze is er altijd een kleur die goed in jouw interieur past. Daarnaast biedt Smartblinds verschillende opties voor jouw rolgordijn. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen of je alleen een motor aan de bovenkant van het plisségordijn wilt hebben (Top Down), of dat je je plisségordijnen elektrisch kunt bedienen aan de boven- en onderkant (Top Down Bottom Up). Met deze optie kun je licht doorlaten aan de beide zijdes van het plisségordijn. Hierdoor krijg je veel verschillende natuurlijke lichtinval in je huis, wat zorgt voor een ruimtelijk gevoel.

plissé gordijn elektrisch

Elektrische plisségordijnen foto's van klanten

elektrische plisségordijnen
plisségordijn elektrisch
plisse gordijn elektrisch
elektrische plissé gordijnen top down bottom up

VRAGEN OVER ELEKTRISCHE PLISSÉGORDIJNEN

Wat is een elektrisch plisségordijn?

Een elektrisch plisségordijn is een plisségordijn dat door een elektrische motor wordt aangevoerd. De motor zit geïnstalleerd in de bak van het plisségordijn. Met een top down bottom up plisségordijn heb je echter ook een motor in de onderste bak van je plisségordijn zitten. Door je elektrische plisségordijn te koppelen aan je smart home, kun je het bedienen via je smartphone of je stem.

Hoe meet je een elektrisch plisségordijn op?

Smartblinds heeft een zeer eenvoudige meetinstructie voor jou opgesteld, waarmee jij zelfstandig het venster van je raam kunt opmeten. Heb je jouw venster nauwkeurig opgemeten? Vul dan deze exacte maten in onze configurator op de website en stel jouw elektrische plisségordijnen volledig naar wens samen.

Hoe installeer ik een elektrisch plisségordijn?

Het installeren van een elektrisch plisségordijn is heel gemakkelijk. Omdat de motor van het plisségordijn draadloos is, heb je geen constante stroomtoevoer naar je rolgordijn nodig. Dit maakt je installatie al een stuk gemakkelijker. Via de instructies installeer je jouw elektrische plisségordijn heel eenvoudig.

Hoelang kan ik met een volle accu?

De motoren van Smartblinds gaan erg duurzaam om met energie. De accu, die erg lang mee kan hoeft bij normaal gebruik van het gordijn slechts 1 à 2 keer per jaar opgeladen te worden. Hiervoor wordt een USB-C kabel meegeleverd bij je plisségordijn. Na 8 uur is de accu weer opgeladen om het weer minstens een half jaar vol te houden.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!