Met een veilig gevoel op vakantie

Het vakantieseizoen staat weer voor de deur. De meeste mensen hebben al plannen voor in de vakantie, maar er zijn ook mensen die liever thuis blijven. Het vakantieseizoen is namelijk een populaire periode voor inbrekers om onbewoonde huizen binnen te dringen. Maar iedereen moet toch gewoon met een veilig gevoel op vakantie kunnen? Gelukkig zijn hier mogelijkheden voor, bijvoorbeeld met slimme raamdecoratie. Met behulp van slimme raamdecoratie ga je met een geruster hart op vakantie. Hoe dit werkt en waarom slimme raamdecoratie echt van toegevoegde waarde zijn tijdens vakantieperiodes, lees je in dit artikel.

Verduisterende raamdecoratie

Verduisterende raamdecoratie is een echte must als je je privacy waardeert. Deze soort raamdecoratie zorgt er namelijk voor dat er niemand van buiten naar binnen kan kijken. Dit is ideaal voor als je bijvoorbeeld een woonkamer in een drukke straat hebt maar het is ook fijn voor in de slaapkamer. Zo word je namelijk nooit meer wakker met het felle licht van de zon in je ogen.

Slimme raamdecoratie tegen diefstal

Slimme raamdecoratie is nu al een tijdje op de markt, maar wat heeft dit te betekenen voor je veilige gevoel? Heel veel! Slimme raamdecoratie kan je namelijk automatisch laten bewegen en zelfs vanaf elke gewenste locatie bedienen. Maar dat is nog niet alles, hieronder staan alle grote gemakken van slimme raamdecoratie.

verduisterende raamdecoratie

Precies op tijd

Slimme raamdecoratie kan je automatisch laten bewegen door een automatisch tijdschema. Je stelt op de app op je telefoon in wanneer je de raamdecoratie omhoog of juist omlaag wil laten bewegen. Zo hoef je er zelf nooit meer achteraan! Dit is ideaal als je in de ochtend wakker wil worden van de zon in je gezicht of als je met een veilig gevoel op vakantie wil. De inbrekers denken namelijk dat er iemand in het huis is om de raamdecoratie te bedienen maar niks is minder waar.

automatische raamdecoratie

Bedieningsmogelijkheden

Bediening via je smartphone

Slimme raamdecoratie is niet meer alleen bedienbaar door een afstandsbediening. Je kan nu ook op elk gewenst moment van de dag je raamdecoratie via je telefoon laten bewegen. Dit kan niet alleen als je thuis bent, maar dit kan ook vanaf je vakantie resort in Spanje. Zo creëer je de beleving dat er iemand in je huis is. Dit zal inbrekers afschrikken!

Veilig voor iedereen

Blijven je kinderen thuis? Geen probleem. Slimme raamdecoratie heeft namelijk geen lange koorden of draden meer waar kleine kinderen zich in kunnen verstikken. Alles is namelijk mooi weggewerkt. Maar ook mensen die niets van het systeem begrijpen kunnen nog steeds via de afstandsbediening of via de pull-functie de raamdecoratie bedienen. Zo kun je dus met een gerust gevoel het huis uit! Dit jaar ook met een veilig gevoel op vakantie? Bekijk onze elektrische raambekleding en voorkom dat inbrekers erachter komen dat jij niet thuis bent!

slimme bediening