Combineer je slimme gordijnrails

Er zijn veel typen raamdecoratie. Dit maakt de keuze voor een type natuurlijk lastig. Wist je dat je ook kan combineren met raamdecoratie? Met name met gordijnen die aan onze slimme gordijnrails hangen kan je veel combineren. Zo geniet je van de voordelen van de gordijnen en slimme gordijnrails, maar ook van die van bijvoorbeeld rolgordijnen of jaloezieën. Wij vertellen je graag de mogelijkheden!

Combineer je gordijnen met slimme rolgordijnen

Een van de meest populaire combinaties in de slaapkamer zijn rolgordijn en met gordijnen. Door onze slimme rolgordijnen te combineren met gordijnen creëer je een stijlvolle slaapkamer die verduisterend genoeg is. Door je gordijnen aan onze slimme gordijnrails op te hangen kan je ze ook samen laten werken. Bepaal zelf wanneer je gordijnen en rolgordijnen open en dicht gaan. Zo kan je bijvoorbeeld wakker worden van de lichtinval in plaats van een vervelende wekker.

slim rolgordijn en gordijn

Combineer je gordijnen met slimme jaloezieën

Jaloezieën zijn van zichzelf al erg stijlvol en hebben vaak een wat modernere uitstraling. Voor extra sfeer in huis kan je slimme jaloezieën goed combineren met gordijnen en een slimme gordijnrails. Omdat beide producten slim zijn, kan je ze vanaf je smartphone bedienen. Hierdoor hoef je de bank niet meer af te komen!

jaloezieën met gordijn combineren

Combineer je gordijnen met slimme plisségordijnen

Slimme plisségordijnen zijn steeds meer in opkomst en dat is niet voor niks. Plisségordijnen hebben namelijk meerdere voordelen. Een van de voordelen is dat ze zorgen voor betere isolatie in huis. Daarnaast zijn slimme plisségordijnen ideaal om je lichtinval en privacy in een paar clicks te regelen. Met het Top Down Bottom Up systeem ontvang je voldoende licht in huis en heb je toch genoeg privacy. Combineer je slimme plisségordijnen met gordijnen en een slimme gordijnrails en maak je interieur compleet! Kies bijvoorbeeld voor lichtdoorlatende plisségordijnen en verduisterende gordijnen. Bedien ze beide vanaf afstand, waardoor het lijkt alsof er iemand thuis is. Hierdoor is de kans groter dat je inbraken voorkomt.

gordijnen met plisségordijnen

Combineer je gordijnen met slimme duo rolgordijnen

Je kan je gordijnen ook combineren met slimme duo rolgordijnen. Kies voor bijvoorbeeld verduisterende duo rolgordijnen en lichtdoorlatende gordijnen. Hang je gordijnen aan onze slimme gordijnrails en laat je raamdecoratie samenwerken met elkaar. Bekijk het aanbod slimme duo rolgordijnen.

duo rolgordijnen met gordijnen

Bestel onze slimme gordijnrails en tover je bestaande gordijnen om tot slimme gordijnen

Met onze slimme gordijnrails tover jij je bestaande gordijnen om tot slimme gordijnen. Bedien ze gemakkelijk via je smartphone of via bijvoorbeeld spraakopdrachten. Stel slimme scenes in en automatiseer je interieur!