Vragen over slimme raamdecoratie

Ben jij geïnteresseerd in slimme raamdecoratie? En heb jij al aardig wat onderzoek gedaan hiernaar? Maar heb je toch nog een aantal vragen? In dit artikel geven wij antwoord op de meest gestelde vragen over slimme raamdecoratie!

Wat zijn Smartblinds?

Smartblinds is slimme raamdecoratie. Slimme raamdecoratie houdt in dat het geautomatiseerd is. Dit betekent dat bijvoorbeeld rolgordijnen elektrisch bestuurbaar zijn. Je hoeft dus niet meer elk rolgordijn met een koord naar beneden of omhoog te doen, want bij slimme raamdecoratie gaat dit automatisch. Zo kan je slimme raamdecoratie bedienen via jouw smartphone. Slimme raamdecoratie is elektrisch te besturen en vanaf overal ter wereld. Ben jij op vakantie, maar wil jij dat je raamdecoratie naar beneden gaat? Dan kan jij je raamdecoratie via de app-bediening besturen. Hiernaast zijn er nog veel meer mogelijkheden van Smartblinds. Ontdek hoe het werkt!

Wat zijn de voordelen van Smartblinds?

Wanneer je Smartblinds in huis hebt zijn er vele voordelen die je ervaart. Een van de voordelen zijn: gemak en comfort. Smartblinds zorgen voor gemak en comfort in huis. Door de elektrische bediening hoef jij niet meer van de stoel of bank af om je Smartblinds omhoog of omlaag te doen. Dit zorgt voor ultiem gemak en comfort in huis.

Een tweede voordeel is veiligheid. Door de mogelijkheid van slimme scenes, gaan jouw Smartblinds op geplande tijden automatisch omhoog of omlaag. Zelfs wanneer je niet thuis bent! Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof er iemand thuis is terwijl dit eigenlijk niet zo is. Hierdoor is de kans op inbrekers een stuk kleiner.

Het derde voordeel is de slimheid van Smartblinds. Smartblinds zijn namelijk erg slim. Zo zijn ze te verbinden met ander slimme apparaten waardoor jij van jouw woning een geheel smart home kan maken! Bij Smartblinds hoef je niet bang te zijn dat ze niet samen kunnen werken met andere slimme apparaten in huis.

Wat zijn de bedieningsmogelijkheden van Smartblinds?

Smartblinds zijn in eerste instantie te bedienen via jouw smartphone. Smartblinds werken direct samen met de Apple Home App. Wanneer jij een Android smartphone hebt, is er alleen een wifi bridge nodig en jouw Smartblinds werken samen met Google Home! Naast de smartphone bediening is er ook de mogelijkheid om Smartblinds aan te sturen via spraakbediening met bijvoorbeeld Siri. Naast deze bediening is het ook mogelijk om Smartblinds te bedienen via de pull-bediening. Dit betekent dat handmatige trekbediening ook mogelijk is. Dit is vooral handig voor bijvoorbeeld de oppas.

Hoe installeer je Smartblinds via de Apple Home app?

Zodra jij jouw Smartblinds hebt opgehangen kan je beginnen met het installeren. Pak je smartphone, open de woning app van Apple en scan de QR-code die aan het tassel hangt en je bent klaar om je Smartblind te bedienen! Doe dit vervolgens bij alle Smartblinds die je in huis hebt en ga aan de slag.

Heb jij nog vragen?

Zijn na het lezen van dit artikel nog niet al jouw vragen beantwoordt? Neem dan contact op met onze klantenservice, want wij helpen je graag!