gordijnrail

Ben je een smart home liefhebber en wilt je jouw huis up-to-date houden met de nieuwste smart home apparaten? Dan zul je opkijken van onze gloednieuwe automatische gordijnrail. Lees deze blog om erachter te komen waarom dit de volgende investering moet zijn in jouw smart home.

Automatische gordijnen zijn een must-have

Je hebt misschien al wel een slimme deurbel, slimme thermostaat en slimme beveiligingscamera, en gebruikt hier hoogstwaarschijnlijk een smart home-systeem zoals Apple HomeKit, Google Home, Amazon Alexa of Samsung SmartThings bij. Maar mis je niet nog één ding? Ben jij al in het bezit van slimme raamdecoratie? Smart home gordijnen, rolgordijnen, jaloezieën of plisségordijnen zijn de volgende stap voor jouw smart home. Smart tech goeroes over de hele wereld kondigen deze nieuwe slimme apparaten aan. Het is het volgende must-have item om in je smart home te hebben.

automatisch gordijn

Een automatisch gordijn of rolgordijn?

Als je een nieuw huis hebt gekocht of je huis aan het renoveren bent, dan heb je nog tijd om te beslissen. Kies je voor strakke en minimalistische tinten? Of wil je een automatisch gordijn om meer stijl en warmte in je interieur toe te voegen? Nu is het moment om die keuze te maken. En het ultieme zou natuurlijk een combinatie van beide zijn. Combineer bijvoorbeeld verduisterende Smartblinds met een doorschijnend automatisch gordijn, zodat je overdag kunt genieten van natuurlijk licht en een mooi uitzicht op buiten en 's avonds de zonwering kunt laten zakken voor meer privacy.

gordijn automatisch

Waarom moet je een automatisch gordijn hebben?

Slimme gordijnen zijn de crème-de-la-crème van de gordijnen. Een high-tech upgrade voor gewone en handmatige gordijnen die gemotoriseerde opstelling en automatische bediening optimaliseren. Handmatige gordijnen zijn tijdrovend in gebruik. Terwijl slimme gordijnen alles gemakkelijker maken. Je kunt je smart home gordijnen programmeren om te openen en te sluiten op de tijdstippen die je hebt ingesteld of met een stemcommando. Stel je voor dat het bedtijd is... "Hé Siri, sluit de gordijnen". Of stel 's ochtends je automatische gordijnen in om om 7 uur open te gaan, zodat je op een natuurlijke manier wakker wordt door het ochtendlicht in plaats van door een loeiende wekker.

elektrisch gordijn

Match je interieurstijl

Nu je ervoor hebt gekozen een smart home gordijnrails aan te schaffen, resteert nog een vraag. Welke stijl gordijn moet ik dan kiezen? Dat hangt echt af van je huidige interieurstijl. Wellicht heb je een modern interieur, of moet je juist gaan voor landelijke raamdecoratie. Je kunt je ramen aankleden met chique transparante of lichtdoorlatende gordijnen voor een licht en luchtig gevoel of met plisségordijnen voor een klassieke look in je kantoor. Er zijn honderden soorten gordijnen, kleuren, patronen en materialen om uit te kiezen, wat betekent dat je altijd de juiste raambekleding vindt die past bij je stijl, interieur, seizoenen en specifieke behoeften. Als je hulp nodig hebt om te beslissen, waarom haal je dan geen inspiratie uit de nieuwste woonbladen of kijk je naar inspiratie op Pinterest of Instagram?

smart home gordijn

De eenvoudigste manier om een slim gordijn te gebruiken

Slimme gordijnen zijn eenvoudig te installeren en te gebruiken. Je kunt je smart home gordijn bedienen met een afstandsbediening of app op uw smartphone, of zelfs via een slimme assistent zoals Amazon's Alexa of Apple's Siri. Dit betekent dat je jouw automatische gordijn met een eenvoudige klik, veeg of spraakopdracht kunt bedienen, zelfs als je meters van je gordijnen verwijderd bent. Je kunt ook timers of schema's instellen, de beste verlichting of schaduw beheren die bij een bepaalde situatie past en je eigen scènes en effecten kiezen die bij je levensstijl passen.

gordijn smart home

Hulp nodig?

Wij begrijpen dat je misschien hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste raambekleding voor je huis. Ga je voor een rolgordijn, een slim gordijn, of misschien wel allebei? We weten dat het soms moeilijk is om te beslissen. Spreek gerust met een van onze experts die je graag helpen met advies over onze slimme gordijnrails en alle andere blinde opties. We zorgen ervoor dat we de juiste raambekleding voor je vinden!