Smartblinds als kerstcadeau

De tijd om kerstinkopen te doen is al een tijdje aangebroken, want de kerstdagen staan voor de deur. Zonder verlanglijstje kan het nog wel eens lastig zijn om kerstcadeaus te vinden. Ben je op zoek naar een cadeau dat jaren meegaat? Waar je volop van kan profiteren in huis? Die voor ultiem gemak zorgt door middel van de slimme mogelijkheden? Dan ben je bij Smartblinds op de juiste plek! Wij gaan je uitleggen waarom Smartblinds het ideale kerstcadeau zijn!

Wat zijn Smartblinds?

Je vraagt je waarschijnlijk af; wat zijn Smartblinds precies? Smartblinds zijn draadloze slimme raambekledingsproducten, zoals rolgordijnen, plisségordijnen en duo rolgordijnen, die je overal kunt bedienen via je smartphone. Door middel van de slimme bedieningsmogelijkheden ontvang je veel comfort en gemak in huis. Zo kan je slimme timers in stellen waardoor je Smartblinds ’s ochtends automatisch omhooggaan en ’s avonds automatisch sluiten. Gemak staat bij ons voorop, daarom worden onze Smartblinds volledig op maat gemaakt, zijn ze makkelijk te monteren en installeren en is het gebruik ontzettend eenvoudig. Smartblinds zijn toegankelijk voor iedereen.

Het ideale kerstcadeau

Smartblinds gaan jaren mee. Onze producten zijn van hoge kwaliteit waardoor ze jarenlang meegaan. Mede daarom zijn Smartblinds het ideale kerstcadeau. Daarnaast passen Smartblinds in elk interieur. Wij hebben meerdere productsoorten op onze website staan, zoals rolgordijnen, plisségordijnen en jaloezieen. Omdat elk product in meerdere stoffen en kleuren verkrijgbaar is, zal er altijd een geschikt product voor je huis tussen zitten! Om er zeker van te zijn dat je de goede kleur/stof besteld, is het bij ons mogelijk om vooraf gratis stalen te bestellen. Hiermee ontvang je de stalen bij jou thuis en kan je zelf bekijken welke het best in je interieur past.

Geschikt voor elk smart home

Smartblinds zijn geschikt voor elk smart home. Je hoeft dus niet bang te zijn dat onze Smartblinds niet werken in jouw smart home of die van degene aan wie je Smartblinds cadeau wilt doen. De motoren die in Smartblinds zitten worden aangedreven door Eve MotionBlinds en werken naadloos samen met smart home platformen. Bovendien zijn ze helemaal klaar voor de toekomst. Met de komst van Matter in 2023 zijn onze motoren eenvoudig te updaten, waardoor Smartblinds in de toekomst onder andere werken met Matter.

Bestel je Smartblinds

Wil je de stof eerst bij je thuis bekijken? Vraag dan gratis stalen aan via onze stalen pagina. Weet je al welke Smartblinds je wilt bestellen? Stel deze dan eenvoudig samen in onze configurator op de website. Onze (duo) rolgordijnen ontvang je al binnen 5 tot 10 werkdagen in huis!