Welke raamdecoratie past het beste in jouw woning

Aangezien elke woning ramen heeft, heeft ook elke woning raamdecoratie nodig. Het aanbod is groot waardoor de keuze lastig kan zijn. Ramen zijn er in allerlei soorten en maten en woningen hebben allemaal een andere stijl. Het kan daarom lastig zijn om raamdecoratie uit te zoeken die bij zowel je raam als woning past. Wij zetten de voordelen per raamdecoratie soort op een rijtje zodat jij jouw keuze makkelijker kan maken!

Rolgordijnen

Rolgordijnen bestaan al talloze jaren en is daarmee een veelvoorkomend product in huishoudens. Vrijwel elke raamdecoratie aanbieder heeft rolgordijnen in het assortiment. Tegenwoordig zijn rolgordijnen veel in slaapkamers te zien. Rolgordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stoffen. Voor de slaapkamer wordt er vaak gekozen voor de verduisterende stof. Naast het feit dat rolgordijnen in veel slaapkamers hangen zijn ze bovendien ook gewoon heel handig. Zo creëren ze zowel privacy en zorgen ze voor licht in jouw woning door middel van een lichtdoorlatende stof. Aangezien er genoeg aanbod is aan rolgordijnen zal je er altijd wel een kunnen vinden die goed in jouw interieur past.

Jaloezieën

Naast rolgordijnen zijn elektrische jaloezieën ook een veelvoorkomend raamdecoratie product in huishoudens. Steeds meer consumenten kiezen namelijk voor jaloezieën in huis. Jaloezieën hebben meerdere voordelen. Zo houden ze de zon goed tegen, maar laten ze ook voldoende licht door. Daarnaast passen ze in vrijwel ieder interieur! Er zijn verschillende soorten jaloezieën. Zo zijn er houten, kunststof, aluminium en bamboe jaloezieën op de markt. Om een materiaal soort te kiezen raden wij aan om te kijken wat het beste bij jouw woning past. Vraag daarom gratis stalen aan zodat je het materiaal thuis kan voelen en bekijken. Ook zijn jaloezieën in meerdere kleuren verkrijgbaar waardoor ze in elke interieurstijl passen. Heb jij grote ramen? Dan zijn jaloezieën een goede optie!

Plisségordijnen

Iets waar wij enthousiast van worden zijn plisségordijnen. Ook plisségordijnen zie je veel voorkomen in huishoudens en dat begrijpen wij wel! Elektrische plisségordijnen zijn namelijk superhandig. Zo houden ze de zon tegen en de warmte vast tussen de twee stoffen. Hierdoor wordt jouw woning niet zo warm in de zomer. Daarnaast kan je ze heel makkelijk op verschillende hoogtes hangen. Je kan namelijk de onderkant omhoog en omlaag doen, maar ook de bovenkant. Wil jij graag licht ontvangen in huis, maar wil je niet dat iedereen makkelijk bij je naar binnen kan kijken? Hang de plisségordijnen dan op zo’n hoogte dat je alleen de bovenkant naar beneden doet waardoor je genoeg licht ontvangt, maar voorbijgangers jou niet zien zitten in je woning. Plisségordijnen zorgen voor privacy in huis. Ook plisségordijnen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en stoffen. Waardoor ook deze raamdecoratiesoort in vrijwel iedere woning past.

Smartblinds in huis

Ben jij benieuwd geworden naar het aanbod van Smartblinds? Neem dan een kijkje op onze productpagina en wie weet heb jij binnenkort wel Smartblinds in huis! Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij helpen je graag verder!