Creëer een stijlvol huis met elektrische plisségordijnen

Naast slimme rolgordijnen hebben wij ook slimme plisségordijnen in ons assortiment. Plisségordijnen zijn erg populair vergeleken met andere raamdecoratie varianten. Wij geven je in dit artikel inspiratie voor een stijlvol huis met elektrische plisségordijnen.

Wat zijn plisségordijnen?

De plisségordijnen die wij in ons aanbod hebben zijn top-down/bottom-up gordijnen. Dit betekent dat zowel de onderkant naar beneden als boven kan en de bovenkant ook. Een plisségordijn bestaat bij ons uit een dubbele stof; de dupli variant. Dit zorgt ervoor dat de stof extra stevig is en het plisségordijn een goede isolerende werking heeft.

Plisségordijnen voor elk huis

Met de vele mogelijkheden van een plisségordijn passen ze in vrijwel ieder huis. Door de kleur en de stof aan te laten sluiten bij de interieurstijl die jij mooi vindt, zorg je ervoor dat je een stijlvol huis creëert. Je plisségordijnen zullen dan goed in jouw interieur mengen. Omdat er meerdere kleuren plisségordijnen zijn, zit er voor ieder interieur wel iets moois tussen. Wil je graag de stof en kleur in het echt zien? Zodat je kan kijken of het bijvoorbeeld bij je bank past? Vraag dan gratis en vrijblijvend stalen aan en bekijk de stof bij jou thuis!

Een stijlvol huis

In een stijlvol interieur en huis mogen plisségordijnen absoluut niet ontbreken. Plisségordijnen stralen klasse en rust uit. Kies de kleur die past in jouw interieur en laat je raamdecoratie een echte eyecatcher zijn! Wat niet vergeten mag worden is dat onze Smartblinds plisségordijnen elektrisch te bedienen zijn. Dit betekent geen gedoe met touwtjes, maar bediening via je smartphone! Je raamdecoratie bedienen is nog nooit zo makkelijk en comfortabel geweest. Elektrische plisségordijnen passen perfect in een stijlvol huis.

Slimme plisségordijnen

Bij Smartblinds verkopen wij alleen slimme plisségordijnen. Dit betekent, zoals hierboven vermeld, dat je ze kan bedienen via je smartphone. Koppel gemakkelijk jouw Smartblinds aan de Apple HomeKit app en bedien ze gelijk door ze naar het gewenste percentage te slepen. Stel slimme scenes in waardoor jouw Smartblinds omhoog- en laag gaan wanneer jij dat wilt. Het is zelfs mogelijk om je plisségordijnen met spraakopdrachten aan te sturen. Bestel jouw slimme plisségordijnen en ervaar het gemak in huis!

Smartblinds producten

Wij hebben meerdere slimme raamdecoratie producten in ons assortiment. Wil jij hier graag meer over weten? Lees dan onze andere artikelen. Heb jij vragen of hulp nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice via de online chat, email of telefonie. Wij helpen je graag bij al je vragen!