Begin 2022 met slimme raamdecoratie

Heb jij al goede voornemens voor 2022? Wij wel! Zoveel mogelijk consumenten blij maken met Smartblinds. 2022 is het jaar van verduurzaming in huis, denk hierbij aan duurzame meubels, apparaten én raamdecoratie. Nu de wereld steeds een beetje slimmer wordt zien wij dat er steeds meer vraag komt naar slimme raamdecoratie en laten wij daar nou de perfecte oplossing voor hebben: Smartblinds! Wil jij meer weten over hoe jij je huis slimmer en duurzamer maakt in 2022? Lees dan snel verder.

Een slim huis in 2022

In 2022 zijn er steeds meer consumenten die slimme en duurzame apparaten aanschaffen zodat hun woning toekomstproof is. Het is steeds belangrijker om tijdens het kopen, verbouwen of herinrichten van een woning te denken aan duurzaamheid. Zo worden en zijn steeds meer woningen gasloos, zonnepanelen zijn een must en ga zo maar door. Maar wil jij je huis echt helemaal slim maken? Denk dan eens aan Smartblinds! Met onze slimme rolgordijnen of duo rolgordijnen geniet jij van gemak, comfort en plezier in huis. Met Smartblinds creëer je enorm veel mogelijkheden, hieronder leggen wij een aantal mogelijkheden aan je uit. En onthoud een slim huis in 2022 is een huis waar je erg veel plezier van hebt.

\

Energie besparen

In de zin van het werken naar een toekomstproof huis, is de isolatie van je huis ook erg belangrijk. Veel warmte gaat via de ramen verloren, waardoor onnodig gestookt moet worden. 's Zomers warmt het juist sneller op in huis door licht en warmte dat via de ramen naar binnen sluipt. Daarom zijn de isolerende rolgordijnen en de isolerende plisségordijnen van Smartblinds erg nuttig als toevoeging aan de isolatie van je huis.

Slimme raamdecoratie

Smartblinds zijn slimme (duo) rolgordijnen die draadloos en elektrisch te bedienen zijn vanaf overal ter wereld. Heb jij een smartphone? Dan kan jij gemakkelijk jouw Smartblinds bedienen via jouw smartphone door middel van de woning app van jouw favoriete smart home platform. Daarnaast zijn Smartblinds te koppelen aan andere slimme apparaten zodat je ze allemaal in één keer kan aansturen! Hoe makkelijk is dat!? Ook zorgen Smartblinds voor veiligheid in en rondom het huis. Ben jij een weekje op vakantie en bang dat er eventueel ongewenste mensen de woning binnen proberen te dringen? Stel dan slimme scenes in zodat jouw rolgordijnen elke dag in beweging blijven en het lijkt alsof er mensen thuis zijn! Twijfel je nog? Lees dan snel verder en hopelijk halen wij de twijfels dan snel bij je weg.

Twijfel niet, haal Smartblinds in huis!

Wanneer je Smartblinds in je woning hebt zul je niet anders meer willen! Het gemak van Smartblinds is niet te overtreffen. Ken je dat gevoel, dat je niet van de bank af wilt komen om je gordijnen dicht te doen omdat er zon op je tv schijnt? Met Smartblinds heb je hier geen last meer van! Via jouw smartphone kan je met een paar kliks je Smartblinds omlaag doen zonder dat je ervoor op hoeft te staan, hoe ideaal is dat! Daarnaast kan je de Smartblinds ook koppelen aan een slim weerstation, wanneer het buiten warmer is dan 18 graden zullen de Smartblinds automatisch naar beneden gaan. Nog een reden om Smartblinds in huis te halen is dat je geen last meer hebt van scheef hangende rolgordijnen, want hoe irritant is dat! Smartblinds hangen perfect op een lijn naast elkaar, hierdoor irriteer jij je niet meer aan scheef hangende rolgordijnen. Twijfel niet meer en haal Smartblinds in jouw woning! Zo leef je in 2022 the best way possible dankzij enorme gemak, comfort en duurzaamheid!