Tijd voor een nieuw interieur

De zomer is helaas weer voorbij. De vakantieperiode is achter de rug en de korte donkere dagen zijn weer in ons leven. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Dit betekent dat we ook weer meer binnen zijn. In deze periode is het erg fijn om lekker thuis op de bank te kunnen zitten met een kopje thee en te genieten van jouw eigen plekkie. Maar is jouw plekkie nog wel van deze tijd, of is je interieur wel een keer toe aan iets nieuws? Wist je dat 39% van de Nederlanders hun interieur maandelijks vernieuwd? In dit artikel lees je hoe jij je interieur relatief eenvoudig een compleet nieuwe look en feel kunt geven!

Een volledig nieuwe look & feel in huis door nieuwe raambekleding

Wat veel mensen niet weten, is dat je met het vervangen van je huidige raamdecoratie je een compleet nieuwe look en feel kunt creëren in huis. Zo kun je bijvoorbeeld je gordijnen vervangen voor rolgordijnen, waardoor je heel eenvoudig het uiterlijk van je woon- of slaapkamer veranderd. Kies je voor slimme raamdecoratie, dan kun je zelfs je complete interieur tot leven brengen. Slimme raamdecoratie is zoals de naam al zegt, raamdecoratie maar dan slim. Met deze soort raambekleding word je leven makkelijker en je enterieur een stuk moderner. Je kan bijvoorbeeld overal met een internetverbinding eenvoudig je nieuwe elektrische rolgordijnen bedienen. Ook kun je je raambekleding bedienen met je stem, met je mobiele telefoon of via ingestelde timers. Verbind je slimme raamdecoratie met andere smart home producten, zoals slimme verlichting, is er zelfs nog veel meer mogelijk. Thuiskomen in een donker huis met de gordijnen nog open is dan verleden tijd. Speur eens rond op onze site om alle andere mogelijkheden en voordelen te ontdekken.

Tips voor de feestdagen

Tijdens de feestdagen moet je interieur natuurlijk een en al gezelligheid uitstralen. Goede sfeerverlichting mag dan niet ontbreken. Iets wat ook niet onbelangrijk is, is de geur in je huis. Bepaalde geuren kunnen namelijk een bepaald gevoel opbrengen bij mensen. Ga eens na wat je ruikt als jij je huis binnenkomt en zoek naar mogelijkheden waarmee je dit kunt veranderen. De ideale oplossing zijn geurkaarsen. Met lekkere geurkaarsen beïnvloed je niet alleen de geur in je woning, maar zorg je ook direct voor gezellige sfeerverlichting!

Veel binnenzitten hoeft niet vervelend te zijn. Als je je maar thuis voelt in je interieur. Vraag jezelf dus eens af: is mijn interieur aan vernieuwing toe? De tijd om je interieur eens aan te pakken is aangebroken!

Bereid je voor op de kou

Met de koudere maanden weer in het vooruitzicht is het belangrijk om je huis van goede isolatie te voorzien. Ooit gedacht aan hoeveel warmte er via je ramen verloren gaat? Met isolerende plissegordijnen van Smartblinds kun je dit voorkomen. De lucht in de honingraat cellen van je plisségordijn zorgen ervoor dat er maar een beperkte hoeveelheid warmte verloren gaat via je de ramen, waardoor je flink wat energie en geld bespaart! Ook de isolerende rolgordijnen zijn erg nuttig in het behouden van de warmte in huis.