Search

Grijze rolgordijnen met slimme motor

Grijs staat voor tijdloze neutraliteit en veelzijdigheid, en onze grijze rolgordijnen zijn daarop geen uitzondering. Of je nu een eigentijds modern interieur hebt of een meer traditionele look wilt bereiken, onze hoogwaardige grijze rolgordijnen bieden de perfecte oplossing. Ze combineren functionaliteit met een subtiele stijl en passen moeiteloos in elke ruimte. Verken ons assortiment en voeg de rustige elegantie van onze grijze slimme rolgordijnen toe aan je interieur.

38 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren

38 Artikelen

Getoond Product Stof
Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Grijze rolgordijnen van Smartblinds

Grijze rolgordijnen zijn erg populair. Grijs zorgt in een ruimte voor neutraliteit en rust, wat ervoor zorgt dat een interieur een rustige en kalme uitstraling heeft. De veelzijdigheid en variatie in verschillende kleuren grijs, ook in het assortiment grijze rolgordijnen, maakt het dat je grijs op veel verschillende manieren kunt verwerken in je interieur.

Waarom kiezen voor een grijs rolgordijn?

Grijze rolgordijnen en de kleur grijs in het algemeen wordt in vele interieur stijlen gebruikt om de ruimte in balans te brengen, of te neutraliseren. Vooral in ruimtes met meerdere warme en koele kleuren kan een grijs rolgordijn de balans tussen deze kleuren versterken en zo de harmonie van de ruimte intact houden. Grijs wordt ook vaak gezien als een achtergrondkleur. Daarom kan een grijs rolgordijn ook de accenten van accessoires in de vensterbank versterken, omdat grijs als achtergrondkleur de nadruk legt op de accessoire.

Verschillen de tinten grijs

Grijs is er net als rolgordijnen in verschillende soorten. De ene grijstint is licht, de ander is juist wat donkerder. Doordat er zoveel verschillende soorten grijs zijn, is het van belang dat jij wel de juiste kleur kiest, die past bij het interieur van je woning of kantoor. Door voorafgaand aan het bestellen van je grijze rolgordijn gratis stofstalen te bestellen, kun je thuis de stoffen en kleuren goed beoordelen. Met de thuisbezorgde stalen kun jij een goede afweging maken welk grijze rolgordijn het beste bij jou en je interieur past. Let op! Gebruik niet teveel donkere tinten zoals zwart, grijs en andere donkere kleuren. Dit kan een ruimte somber laten ogen. Gebruik je al veel donkere kleuren. Ga dan voor licht grijze rolgordijnen!

Een antraciet rolgordijn

Antraciete rolgordijnen verdienen een aparte alinea. Antraciet is veruit de populairste kleur grijs in de interieur en woning wereld. Deze kleur grijs wordt veel gekozen voor muren, kozijnen en dus ook als kleur voor een rolgordijn. Antraciet is een erg donkere grijstint, die haast naar een lichte zwarttint neigt. Met een antraciet rolgordijn zit je in ieder geval het komende decennia en misschien wel langer goed. Antraciet is een erg tijdloze kleur die al lang in de mode is en voorlopig ook nog niet uit de mode zal raken. Ook kan de donkere kleur van antraciet bijdragen aan een betere van een ruimte, zoals bijvoorbeeld in de slaapkamer.

Slim bedienbare grijze rolgordijnen

Smartblinds' elektrische grijze rolgordijnen brengen ongekend comfort. Met een simpele aanraking of via je smartphone pas je de lichtinval, privacy en sfeer in je huis aan, zonder de rompslomp van koorden. Ze dragen bij aan energiebesparing doordat ze zich automatisch aanpassen aan het daglicht, wat resulteert in lagere energiekosten. Veiligheid is eveneens een troef, aangezien ze koordgevaren elimineren en op geprogrammeerde tijden kunnen openen en sluiten voor een bewoonde indruk. Bovendien voegen grijze slimme rolgordijnen een vleugje stijl en moderniteit toe aan je interieur. Kortom, ze bieden ultiem gebruiksgemak, efficiëntie, veiligheid en elegantie, waardoor je huis slimmer en comfortabeler wordt. Kies voor de perfecte samensmelting van technologie en wooncomfort met slimme rolgordijnen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!