Tips voor een tijdloos interieur

Het inrichten van je interieur is een leuke klus, althans voor de meesten. Er zijn heel wat interieur stijlen waar je uit kan kiezen voor het inrichten van je interieur. Denk bijvoorbeeld aan een landelijke, industriële of een tijdloze stijl. Laat die laatste stijl er nou net een zijn waar wij meer vanaf weten! Wij geven je vier tips om een tijdloze stijl in huis te creëren!

Kies een neutraal kleurenpalet

Om je interieur een tijdloze uitstraling te geven is het belangrijk dat je gebruik maakt van een neutraal en rustig kleurenpalet. Dit betekent niet dat je alle muren wit moet schilderen, maar dit betekent dat je rustige kleuren moet gebruiken. Denk aan wit in combinatie met lichtgrijs, beige, hout et cetera. Het kleurenpalet voer je door in het gehele interieur. Dus niet alleen op de muren, maar ook de meubels, accessoires et cetera. Stel je kleurenpalet daarom zorgvuldig samen!

Investeer in duurzaam materiaal

In een tijdloos interieur mogen duurzame materialen niet ontbreken. Een duurzaam item gaat erg lang mee, waardoor jouw interieur er gelijk tijdloos uitziet! Duurzame items vallen vaak in een hogere prijsklasse, maar hier krijg je wel kwaliteit voor terug. Investeer daarom in duurzame items zoals meubels, accessoires, raamdecoratie en nog veel meer. Duurzame raamdecoratie is een investering die het absoluut waard is! Smartblinds zijn zowel duurzaam geproduceerd als van duurzaam materiaal en elektrisch. Bekijk het aanbod hier. Over het algemeen hebben duurzame materialen een tijdloze uitstraling en dat is precies wat jij je huis wilt laten uitstralen!

Kies voor hippe accessoires

Bij een neutraal kleurenpalet passen hippe accessoires. Om je interieur een gezellige en sfeervolle uitstraling te geven kan je hippe accessoires toevoegen. Zorg ervoor dat de accessoires bij je interieur passen, maar er toch uitspringen. Heb jij een accessoire gekocht, meegenomen naar huis en past die toch niet in je interieur? Geen probleem, accessoires kan je namelijk makkelijk verwisselen! Met accessoires kan je makkelijk sfeer in huis brengen en tegelijkertijd de tijdloze stijl waarborgen.

Blijf bij je eigen stijl

De laatste tip die wij jullie willen meegeven is; blijf bij je eigen stijl. Het kan wel is voorkomen dat je zo erg bezig bent met het matchen van alle items in je interieur dat je je eigen stijl uit het oog verliest. Dat is natuurlijk niet de bedoeling! Jij woont er en daarom moet jij je fijn voelen in je eigen huis. Je kan je interieur bijvoorbeeld je eigen persoonlijke touch geven door foto’s van jou en je familie op te hangen in mooie lijstjes. Verlies je eigen stijl in ieder geval niet uit het oog!

Tijdloze raamdecoratie

Ben jij benieuwd geworden naar het aanbod tijdloze raamdecoratie? Klik dan hier en kies jouw duurzame en tijdloze raamdecoratie uit!