Smartblinds werkt samen met slimme apparaten

Smartblinds kunnen goed samenwerken met andere slimme apparaten. Door slimme apparaten met jouw elektrische rolgordijnen te laten samenwerken wordt je huis volledig geautomatiseerd. Dit zorgt voor veel gemak en comfort in huis. Wil jij weten met welke slimme apparaten Smartblinds kunnen samenwerken? Lees dan snel verder, want wij gaan het je vertellen!

Eve Weather

De Eve Weather is een slimme thermometer die andere slimme apparaten kan aansturen, waaronder Smartblinds. Je kan de Eve Weather namelijk zo instellen dat de Smartblinds naar beneden gaan wanneer het bijvoorbeeld 21 graden is. De Smartblinds ontvangen dan een trigger waardoor ze naar beneden gaan. Hierdoor blijft het koel binnen, omdat je Smartblinds de warmte van buiten tegenhouden!

Slimme verlichting

Naast de Eve Weather werken Smartblinds ook samen met slimme verlichting. Stel bijvoorbeeld een slimme scene in genaamd; goedenavond. Tijdens deze scene gaan je Smartblinds omlaag en gaat tegelijkertijd je verlichting aan. Je kan de slimme scene naar eigen wens instellen en alle (mogelijke) slimme apparaten in de scene zetten.

HomePod Mini

Via de HomePod Mini kan je Smartblinds en andere slimme apparaten aansturen via spraakbediening met de slimme assistent Siri. Heb jij bijvoorbeeld een slimme scene ingesteld genaamd 'goedenavond', dan kan jij door 'goedenavond' uit te spreken de scene activeren waardoor je apparaten worden aangestuurd. Hoe makkelijk is dat!?

Apparaten die via Google Home of Apple HomeKit werken

Naast bovengenoemde apparaten zijn er nog veel meer slimme apparaten die met elkaar en met Smartblinds kunnen samenwerken.  Vrijwel alle apparaten die via dezelfde app werken, zoals Google Home of Apple HomeKit, kunnen samenwerken met elkaar. Wil jij een volledig geautomatiseerd huis? Vergeet dan geen Smartblinds te bestellen!

Energiebesparend

Wanneer je een volledig slim huis hebt kan je ook veel besparen op energie en kosten. Doordat je via de app alle apparaten in een keer kan uitschakelen bespaar je energie. De apparaten staan dan namelijk niet langer aan dan nodig. Het fijne van de app is dat je controle hebt over je huis waar je ook bent. Ben je op kantoor en wordt het te warm in je huis? Doe dan je warmtewerende rolgordijnen naar beneden, zodat de airco niet aan hoeft!

Voordelen van slimme apparaten in huis

Er zijn veel voordelen van slimme apparaten in huis. Zoals hierboven al benoemd zorgt het voor energiebesparing. Daarnaast biedt het veel comfort en gemak en kan het ook zorgen voor veiligheid in huis. Wil jij graag Smartblinds in huis? Shop dan direct jouw slimme rolgordijnen op maat op onze site!