Search

Rolgordijnen met ketting bediening

Voor ramen waar je wel stijlvolle rolgordijnen wilt ophangen, maar niet de behoefte hebt of de noodzaak ziet voor een slim rolgordijn met een motor. Om die reden hebben wij nu ook handbediende rolgordijnen in ons assortiment. Dit zijn de 'gewone' Smartblinds met dezelfde stof en in dezelfde stijl, maar dan zonder motor. Je kunt deze rolgordijnen met de hand bedienen door middel van een kettingsysteem. Onze handbediende rolgordijnen worden net zoals onze slimme rolgordijnen, volledig op maat gemaakt!

12 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

12 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Handbediende rolgordijnen van Smartblinds

Bij Smartblinds hebben streven we altijd naar het bieden van oplossingen die voldoen aan de behoeften van iedere gebruiker. Onze innovatieve rolgordijnen, voorzien van een slimme motor zijn ontwikkeld om het dagelijks leven een stukje makkelijker te maken. Echter zijn onze slimme rolgordijnen niet voor iedere raam de juiste oplossing. Er zijn namelijk ramen waar de gemotoriseerde raambekleding van Smartblinds niet geschikt voor is. Voor dat soort ramen hebben wij nu handbediende rolgordijnen in ons assortiment.

Handbediende systemen, waar motoren te breed zijn

We begrijpen dat niet alle ramen gelijk zijn. Sommige ramen zijn misschien te smal voor een ingebouwde motor. Om onze slimme motoren in de buis van het rolgordijn te kunnen installeren hebben we namelijk minimaal een breedte van 66 centimeter nodig. Niet ieder raam heeft die minimale breedte. Om die reden hebben we handbediende rolgordijnen aan het assortiment toegevoegd, waarmee je met smallere ramen nog steeds dezelfde prachtige stoffen van Smartblinds kunt ervaren, zonder hierbij in te moeten leveren aan de strakke look van je interieur.

ketting bediend rolgordijn

Rolgordijnen die je niet zo vaak gebruikt

Daarnaast weten we dat niet alle raamdecoratie in huis even vaak bediend wordt. Voor de raamdecoratie die slechts af en toe bediend wordt, begrijpen we dat de aanschaf van een rolgordijn met motor overbodig kan zijn. Daarom hebben we handbediende rolgordijnen geïntroduceerd. Gebruikers kunnen met gemak en zonder hoge kosten deze ramen bedienen met een simpel koord, precies wanneer ze dat willen.

Met de handbediende rolgordijnen van Smartblinds heb je dus voor ieder raam een passende oplossing met de juiste prijs. Bij Smartblinds geloven we in het creëren van mogelijkheden, zodat iedereen volop kan genieten van de voordelen van slimme raamdecoratie, ongeacht de specifieke kenmerken van hun ramen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!