Search

Duo rolgordijnen met ketting bediening

Voor ramen waar je graag een stijlvol duo rolgordijn wilt ophangen, maar niet de behoefte hebt of de noodzaak ziet voor een slim duo rolgordijn met een motor zijn er de handbediende duo rolgordijnen van Smartblinds. Dit zijn de 'gewone' Smartblinds duo rolgordijnen met dezelfde stof en in dezelfde stijl, maar dan zonder motor. Je kunt deze duo rolgordijnen met de hand bedienen door middel van een kettingsysteem. Net als onze slimme duo rolgordijn variant, kun je deze kettingbediende duo rolgordijnen volledig op maat en naar wens samenstellen!

8 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren

8 Artikelen

Getoond Product Stof
Van hoog naar laag sorteren
Vraag gratis stalen aan Gratis stalen

Handbediende duo rolgordijnen van Smartblinds

Bij Smartblinds streven we er altijd naar om oplossingen te bieden die aan de behoeften van elke gebruiker voldoen. Onze geavanceerde slimme duo rolgordijnen, uitgerust met slimme motoren, zijn ontworpen om het dagelijks leven te vergemakkelijken. Toch zijn onze slimme duo rolgordijnen niet altijd geschikt voor elk raam. Sommige ramen zijn simpelweg niet compatibel met gemotoriseerde raambekleding van Smartblinds. Voor deze gevallen hebben we nu handmatig bedienbare duo rolgordijnen in ons assortiment.

Handmatige duo rolgordijnen voor te smalle ramen

We begrijpen dat niet alle ramen dezelfde afmetingen hebben. Sommige ramen zijn mogelijk te smal voor een ingebouwde motor. Om onze slimme motoren in de buis van het duo rolgordijn te kunnen plaatsen, hebben we minimaal een breedte van 66 centimeter nodig. Niet elk raam voldoet aan deze minimale breedte. Daarom bieden we handmatig bedienbare duo rolgordijnen aan, zodat je zelfs met smallere ramen nog steeds van de prachtige stoffen van Smartblinds kunt genieten.

duo rolgordijn met kettingbediening

Duo rolgordijnen voor sporadisch gebruik

Bovendien begrijpen we dat niet alle raambekleding even vaak wordt bediend. Voor raambekleding die slechts af en toe gebruikt wordt, is de aanschaf van een gemotoriseerd duo rolgordijn wellicht niet nodig. Daarom hebben we handmatig bedienbare duo rolgordijnen geïntroduceerd. Gebruikers kunnen deze ramen gemakkelijk en zonder extra motorkosten bedienen met een eenvoudige koord, precies wanneer dat nodig is.

Met de handmatig bedienbare duo rolgordijnen van Smartblinds bieden we voor elk raam een geschikte oplossing tegen de juiste prijs. Bij Smartblinds geloven we in het scheppen van mogelijkheden, zodat iedereen kan profiteren van de voordelen van slimme raamdecoratie, ongeacht de specifieke kenmerken van hun ramen.

Vrijblijvend advies VAN ONZE ADVISEURS
Vraag een gratis online afspraak aan met één van onze adviseurs.
GRATIS kleurstalen aanvragen
Vraag gratis en vrijblijvend een gratis kleurstalen aan om onze stoffen thuis te ervaren.
Gratis verzending van alle bestellingen
Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo goed en snel mogelijk bij je af te leveren.
Meet in als een professional
Met onze handige instructies meet jij zelf in als een echte professional!